Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nick: TabuQ Imię:Patryk Wiek (dokłada data):13.12.2000 (18) SID:STEAM_0:1:2087274 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4h+ Opisz siebie: Mam na imię Patryk pochodzę z małego miasteczka z Dolnegośląska na Forum jestem od Lutego w ten czas zostałem Opiekunem AWP oraz adminem DD2 #2, myślę ,że większość osób na sieci mnie zna i nie muszę więcej się przedstawiać Dlaczego akurat Ty?:Chciałbym pomóc obecnym członkom BL w sprawdzaniu demek,SS-ów itp.Wiem ,że teraz każdy bawi się w BL na swój własny sposób i rozpiski lecą ciągle a ktoś musi je sprawdzać Czy miałeś styczność z Amxbans?:Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:mocne 7-8 Kontakt:GG/STEAM/FORUM/FB 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Na tak +wiek +doświadczenie +aktywność na forum +znany i lubiany na forum +chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jestem na tak +wiek +aktywność Ale przedewszystkim chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Wyślę ci potem demko w celu weryfikacji umiejętności oceniania demek. Podanie wstępnie przyjęte Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi