Użytkownik Boryk Opublikowano 16 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam. Mam problem taki, ze gdy jestem przed smoke lub w smoke to mnie tak strasznie laguje, ze nawet nie mogę nikogo . Nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania na to. Nigdy nie mialem problemu z tym . Problem Pojawił sie od niedawna . Komputer przeskanowany pod względem wirusów. Tutaj podam parametry komputera , jest nie za da dobry ale CS:GO na najmniejszych uciągło a w cs 1.6 nigdy nie mialem problem az do tej Pory. Dodam , że sychronizacja pionowa jest wyłaczona. Parametry komputera: Intel Celeron CPU g550 2x po 2.60Ghz Ram 4GB Karta Graficzna: Nvidia GeForce GT 610 1gb System Operacyjny Win 7 32 bit. Proszę o Pomoc bo aż odechciewa sie grać ;( Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi