Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jaka jest najlepsza gra, jaką posiadacie, a którą byście chcieli posiadać? (Uzasadnij czemu akurat te gry) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Moja najlepsza gra jaką posiadam to hmm ? chyba gta 5 A chciałbym mieć far cry 4 i 5 ponieważ lubię takie klimaty gier Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Days Gone/a way out Bardzo dobra fabuła niestety nie mam ps4 :( Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZooM Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Moje najlepsze gry jakie posiadam to dead by daylight i cs go A chciałbym zagrać w Far cry 4, ponieważ grałem w Far cry 5 i bardzo mi się ta gra spodobała Think outside the box Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi