Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Twój nick: LAN PIWNICA Nick osoby oskarżonej: 'team LAN PIWNICA TabuQ Powód (opis sytuacji) : Gość notorycznie chce sobie nabić popularności, na mojej osobie, więc zdecydował umieścić sobie mój nick, przy swoim? Dowody: https://imgur.com/a/CPNJLBe Prosiłem go na początku grzecznie Żeby usunął to Miejsce zdarzenia: tera Coś od siebie: Nie życzę sobie, by mój nick zawierał ktoś inny, dodatkowo to jest BL, to już jest szczyt arogancji, i wydaję mi się że otwarta prowokacja mojej osoby, by wyprowadzić mnie z równowagi Typ sobie robi bezdyskusyjnie jaja, więc proszę o nie olanie sprawy, jak wszyscy mogą wiedzieć, już latam naprawdę spory czas na tym nicku. A u TabuQ'a nie widywałem nigdy tego nicku. Ciekawe, Tak samo wszystko napisane przypadeG ? NIE SONDZE 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Nick " 'team LAN PIWNICA" To jest klan założony przez @PoPaLoNy zostałem przez niego zaproszony więc to nie jest tak zwana podróbka nicku z tym nickiem gram od paru dni tak samo jak niektóre osoby więc nie widzę problemu w tym + są świadkowie że tak grzecznie nie prosiłeś o usunięcie nicku. @Limitowany ? proszę cie o wypowiedzenie się o zaistniałej sytuacji. + dodatkowo nie jestem jak to nazwałeś "Jeb***m NS-em" ponieważ gram na platformie STEAM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 3 minuty temu, TabuQ napisał: Nick " 'team LAN PIWNICA" To jest klan założony przez @PoPaLoNy zostałem przez niego zaproszony więc to nie jest tak zwana podróbka nicku z tym nickiem gram od paru dni tak samo jak niektóre osoby więc nie widzę problemu w tym + są świadkowie że tak grzecznie nie prosiłeś o usunięcie nicku. @Limitowany ? proszę cie o wypowiedzenie się o zaistniałej sytuacji. Na początku było grzecznie, potem potraktowałem Cie tak jak na to zasłużyłeś, jesteś zwykłym dzieckiem, co chce sobie nabić fejmu, na czyjeś osobie. @TabuQ jesteś zwykłą kur%%%ą szukająca atencji. Poprzez zaje^^^^nie mojego nicku. TFUUUUUUUUUUUUU NA CIEBIE Zwykły atencjusz. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 No więc tak, wchodzę na serwer i słyszę jak jakiś typ o nicku LAN PIWNICA drze morde przez mikrofon i obraża @TabuQ'a. Chodzi o to, że na serwerze ktoś sobie założył klan o nazwie LAN PIWNICA (taki to zwyczaj na serwerach) no i @TabuQ dodał sobie podkreślam TEAM!!!!! LAN PIWNICA TabuQ a pan Spalony zaczął drzeć morde, że to podszywanie się i kradzież nicku, gdzie taki klan na serwerze występuje od nie wiem kiedy + jest to nazwa klanu nie nick. No więc uciszyłem Pana Spalonego na 30 minut dając mu bana za obrazę (trochę żałuje, że nie dałem więcej) To tyle. Moim zdaniem skarga do kosza :p PSSSSS. Spalony znów wyzywasz w tematach? 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 minutę temu, Limitowany ? napisał: No więc tak, wchodzę na serwer i słyszę jak jakiś typ o nicku LAN PIWNICA drze morde przez mikrofon i obraża @TabuQ'a. Chodzi o to, że na serwerze ktoś sobie założył klan o nazwie LAN PIWNICA (taki to zwyczaj na serwerach) no i @TabuQ dodał sobie podkreślam TEAM!!!!! LAN PIWNICA TabuQ a pan Spalony zaczął drzeć morde, że to podszywanie się i kradzież nicku, gdzie taki klan na serwerze występuje od nie wiem kiedy + jest to nazwa klanu nie nick. No więc uciszyłem Pana Spalonego na 30 minut dając mu bana za obrazę (trochę żałuje, że nie dałem więcej) To tyle. Moim zdaniem skarga do kosza :p PSSSSS. Spalony znów wyzywasz w tematach? Idź tam wyliż dokładnie rowa Tabuqowi ;)))))) przecież ja wiem, że to specjalne zagranie było XD Myślicie że ja nie wiem hahahah XDD Jesteście żałośni Tak już jest, jesteście oboje takimi borowikami, nic nie znaczyącymi dla mnie że uuuuuuuuuu :))))) Po udupieniu przeze mnie Seviego, tak mi zacząłeś lizać dupsko hipokryto 1 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 TabuQ ma nick "team LAN PIWNICA TabuQ" ---> Dodał sobie przed SWOIM nickiem nazwę teamu taką,, a że ty masz taki nick jak jego początek nicku to nie można tego podciągnąć pod np "podszywkę" każdy może mieć nick jaki chce byle bez zadnych obraz nie podszywka itp itp,, a tak jak up napisałam my nie możemy nic z tym zrobic,,, @TabuQ jedyne sam z dobrej woli żeby Ci ulżyć może go zmienić ale decyzja należy do niego,, napisała bym że moglibyście rozwiązać problem na pw pomiędzy sobą ale jedna ze stron jest zbyt bardo agresywna i takim zachowaniem nic nie załatwi ;/ Można liczyć jedyne na dobrą wole Tabugga Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi