Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Elo, Tak więc od początku wypierdalam z tej śmiesznej sieci, gdzie co drugi ma móżdżek wielkości mojego lewego jądra, jest wiele różnych powodów, ale taki jeden najprostszy to ignorancja wobec osób które są naprawdę winni XDDD Ale spokojnie to Nasza natura, przecież jesteśmy jebanymi polaczkami którzy nie potrafią odróżnić białego od czarnego XDDD Chciałbym skierować swoje słowa do wielu gęb na tym forum, którzy gówno wiedzą, a wtrącają swoje jebane 3 grosze w coś co ich nie dotyczy, sprawy atencji wybijania się na mojej osobie przemilczę, bo jest to już mi znane z wielu sieci gdzie poprzez moją osobę, ktoś chciał obrosnąć w piórka, co do administracji hmmmm. Na początku, jak tu przyszedłem na sieć mówię, spoko randomy bo randomy bez wiedzy, ale coś się zawsze działo, i tak z kolejnymi dniami tygodniami miesiącami, patrzałem na to wszystko z boku i miałem niezłą bekę, nawet to komentowaliśmy z niektórymi członkami Administracji, nie typu admin, gdzie można go dostać po zagraniu 23 minut na dd2 #2 i masz podanie przyjęte, albo Opiekunowi, co przegrał 1,5h i już można przyjmować, ogólnie nie chce wychodzić na jebanego znawce, ale może z 1 max 2 osoby, widziałem co miały pojęcie o tym co robią xd reszta to kundle wyczaiły okazję, że każdy tu może zostać kim chce, i nie dla tego że "Każdemu można dać szanse" tylko dlatego, że idiotom nie chcę się zajmować takimi błachostkami w grze XD O Tych i o tych dowiedziałem się naprawdę wielu ciekawych rzeczy XDD Ale ja nie będę atencyjną kurwą, która na koniec będzie tutaj próbować kogoś umazać z błotem Tylko powiem wam że Ci co najmniej "RYCZĄ", potem najwięcej się na dany temat potrafią wypowiedzieć i najczęściej jest to chłam wyjęty z pizdy tak ujebanej kałem, jakby to była nutella. Bo nie są Ci straszni co najwięcej pierdolą, tylko Ci co wyczują okazję do najebania se dodatkowego fejmu choć nic na dany temat nie wiedzą, bo życia realnego nie mają i muszą zaistnieć jak te kurwy jeden z drugim na grze XD HAHAHA, najlepsze to było na początku tutaj na sieci, przyszedłem BUK KANTERA, każdy był zachwycony każdy mnie kochał, tutaj "CZEŚĆ SPALONY" tutaj "CO TAM SPALONY" XDDDDDD A dopiero później pokazali swe prawdziwe oblicze jebanych hipokrytów debili których można jedynie zutylizować Wiem, że osoby, które to wyśmieją i dadzą minuska, możecie być pewni, że to te osóbki które miały największy ból zarobaczonego odbytu od wkładania sobie łopaty zardzewiałej z Powodu mojej osoby ale mi się to podoba, bo to pokazuję jakimi zjebanymi ludźmi są A tak już na sam konieeeeeeeeeeeeeeeeeeec, @PoPaLoNy - Nie żyw urazy, ale nie nadajesz się na bl'a @Zmiksowany AJ LOF JU @V3lir Ta ta wiem ty tu zostajesz ty chory menelu XD @ZbanowanyZaGre [*] <3 mua @Sevi aka ProBot 1337 chuj ci na pizde mówiłem, że cie upierdolę, to upierdole, ja nigdy nie rzucam słów na wiatr. PS wiem ze mosz bana, ale jak z multikonta bd patrzal czy cus @AdeK Najmniej się odznaczałeś w tej mojej całej przygodzie, fajnie że jesteś tak dosyć neutralny, ale za bardzo lecisz na hajs, i zjebałeś sam sobie #1 na własne życzenie nie krytukuję, nie każdy jest ideałem Ale na przyszłość posłuchaj dobrej rady, nie przyjmuj byle kogo do administracji i na wyższe rangi, weź poznaj tą osobę, nie leć ze wszystkim tak by tylko tobie było dobrze i żebyś nie musiał nic robić... @Trivor spoko ziombel jesteś, ale tą dusiczkę swoją, weź tam trochę przytemperuj, bo małolata, nie wie czasami co pierdoli na czyiś temat, a ujebała się mnie jak żyd do wózka z biedry ;v bo napisałem jej prawdę XD Aaaa i naucz jej czytać ze zrozumieniem. @Smuszinio Jest i ekspert od demek, szczerze? Myslałem, że na demku u seviego nic nie zauwazysz ze bedziesz bral przyklad z tych jebanych matołów bez pojęcia, ale szanuję za taką a nie inną rozpiskę, zmieniam całkowicie o tobie zdanie, iwybacz wtedy te słowa na steamie, myliłem się. @(=|ASTER|=) My spierdalamy misiek nie <3? @Delta z x^2nie szukaj młości przez internet bo jestem w posiadaniu obarczających cie ssów XDDD, ja rozumiem że twoja tusza i morda wieśniaczki nie pozwalają znaleźć nikogo, ale nie poddawaj się i dupa do góry <3 kurwa nie wiem kogo by tu jeszcze oznaczyć XD mi to się podoba, że sieć idzie własnym życiem i że sama się niszczy XD Ci co znają prawdę wiedzą, że tak się dzieje reszta nic nie znaczacych debili się nigdy nie połapie, mózg wielkości mojego lewego jądra, ESSA 3 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 XDDDDDDDD nara Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 paszol won i taki mały edit ✪ SPALONY ✪ WĄTPIE, ŻE KTOŚ BY CHCIAŁ SIĘ NA TOBIE WYBIC XDDDD A TAK APROPO TO TY CIĄGLE SZUKAŁEŚ NA TYM FORUM ATENCJI Po 1 naucz się czytać ze zrozumieniem , po 2 naucz się pisać jakoś normalnie bo tym swoim xddddd reprezentujesz poziom podstawówki. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cya 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 siemanko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Narka Tomek :X 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cytat @Trivor spoko ziombel jesteś, ale tą dusiczkę swoją, weź tam trochę przytemperuj, bo małolata, nie wie czasami co pierdoli na czyiś temat, a ujebała się mnie jak żyd do wózka z biedry ;v bo napisałem jej prawdę XD Aaaa i naucz jej czytać ze zrozumieniem. Gdybym ja jej jeszcze potrafił w ten móżdzek coś wpoić. Nie da rady XD 2 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 No wypiedoloj Tomeczku htfu.@✪ SPALONY ✪ Ty mnie biłeś?XDDD Nie kce od cb zadnych settuf bo trochu widać tego sajlenta na diglu jak sie szczelo jezeli to ogarniesz to mozesz mi wtedy na pw podesłac :v XDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 9 minut temu, jeden napisał: No wypiedoloj Tomeczku htfu. Oj juz nie miej takie bolu dupy, o to ze cieee tam kajs biłem na serwerkuuuuu oj juuuz nie placz jak chcesz to ci wysle dobre settingsy do hpp, clear pov i klekniesz do berla <3 @Bad Panda ja na kims atencji chcialem wybic ? czy ty sie kurwa slyszysz? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahas has has hash ash ash has hashas @jeden sajlent łopur plazma 1337 muwisz? holera, czyli dobre settingsy z csh ogarnolem hyba zaczne nagrywac poradniki jak bogowie kantera, i bede udawal ze jest dobry myslisz ze to przejdzie? mysle ze tak kocham cie przyjacielu zostan mojom rybom Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Papa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 No bye, bye 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Bywaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wez jeszcze zostan, pograj z nami. Lubie jak sie spinasz, jest przynajmniej wtedy co na forum czytac. Tylko dbaj o glowe zeby Ci sie wodoglowie nie zagotowalo przyjacielu :c 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 przykro mi ze cie zle zrozumialam ;/ uczepilam sie Cb bo jestes niemiłą osobą szkodzącą sieci swoim zachowaniem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Trzymaj się wariaciku mój malutki </3 . W chuj przegadanych przepisanych tematów za Nami ! Nigdy Mnie nie zawiodłeś ani Ja Ciebie szkoda mordziaty że zmykasz no ale cóż na każdego kiedyś nadejdzie tutaj pora. Mam nadzieję, że kontakcik dalej będziemy utrzymywać. Z farcikiem byczku Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 3-maj się LAN Owiec Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Powiedzial chlop, ktory jest wszechwiedzacy itp, wszech uzdolniony i chuj wie co jeszcze, w moim odczuciu masz za wysoka samoocene, ale nie mnie to oceniac w sumie chuj w to. Generalnie nie odbieraj tego jak ataku bo w sumie za bardzo Cie nie znam, nie przepadalem, ale pokazales sie w wielu tematach z bardzo chujowej strony, wiec to i lepiej ,ze idziesz xDDD Z fartem nara:_)))))))))) 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 2 godziny temu, ✪ SPALONY ✪ napisał: @Smuszinio Jest i ekspert od demek, szczerze? Myslałem, że na demku u seviego nic nie zauwazysz ze bedziesz bral przyklad z tych jebanych matołów bez pojęcia, ale szanuję za taką a nie inną rozpiskę, zmieniam całkowicie o tobie zdanie, iwybacz wtedy te słowa na steamie, myliłem się. Zawsze mówiłem, że "rozpisuję to co widzę" Spoko wybaczam, każdy popełnia błędy;p No cóż było miło, ale się stety niestety skończyło, trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lukasz. Opublikowano 19 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nikt raczej za Tobą płakał nie będzie. Sam uważasz się za jakiegoś Anioła, albo i wyżej, a tak na prawdę byłeś i będziesz gównem. Skilla masz, lecz szacunku du drugiego człowieka nic. To pożegnanie, więc powinieneś się wysilić i zamiast krytykować i poniżać ludzi w dalszym ciągu, powinieneś ich przeprosić, za to że byli skazani na twój wstępny ryj. Obiecywałeś kiedyś poprawę, a na dole masz swoją poprawę hipokryto od siedmiu boleści. Jak zawsze mocny tylko w hejcie, po czym powie, że świat się na nim uwziął. Dno społeczne... Ciekawi mnie czemu wszyscy tak się z Tobą pierdolą i nie wyjebią Cię raz a porządnie. Już sobie chyba "wylizałeś" miejsce na forum. "Spierdalaj" sobie, gdzie chcesz, tylko błagam nie rozmnażają się i nie wracaj już P. S. Banujcie, warnujcie mam to daleko... Prawda w oczy kole Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Sam dawno zawinąłem się z tej sieci i jakoś trochę brakuje mi ludzi stąd, mimo to lepiej się czuję bez całej tej otoczki. Powodzenia mordo w życiu prywatnym, z farcikiem zią Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 19 Czerwca 2019 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Trzymaj się cieplutki Tomeczku! EDIT. Cieplutko Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi