Użytkownik Limitowany. Opublikowano 18 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1. Nick: @Limitowany ? 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun DD2 #1 3. Powód: Nie będę przyjmował na siebie, batów, wyzwisk, obelg, pretensji i brał odpowiedzialności na właściciela serwer. Brak jakiegokolwiek kontaktu, aktywności, wkładu w serwer. Ludzie piszą, że nie mają VIP-ów, admini że nie mają uprawnień, gracze zgłaszają błędy a ja dostaje za to wszystko po dupie i jestem jechany. przepraszam że wielu z Was odmówiłem pomocy ale kurw* nie wyczaruje sobie uprawnień żeby dodać Wam jeban*go vipa lub wywalić jeden plugin... --------- Słyszałem, że nikt nie wytrzymał na posadzie opiekuna dd2 #1 dłużej niż miesiąc i myślę że powodem jest po prostu brak czasu i aktyssoci w@ serwera. ps. @AdeK nie chce Ci nic mówić ale zostało Ci 10 adminów na tak duży serwer z czego 3 jest na urlopie .... pozdro limit Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi