Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Idzie staruszek do "PZU" i powiada: - Chciałbym się ubezpieczyć na życie. - A ile pan ma lat? - 85 - To pan już za stary! Niestety, ale nie mogę pana ubezpieczyć. - To się ojciec zmartwi - To pan ma ojca? - Tak. A co? - A ile ma lat? - 104 - To przyjdź jutro z ojcem. - To się dziadek ucieszy! - To ty masz dziadka? - Tak. A co? - A ile ma lat? - 122 - To przyjdź jutro z ojcem i z dziadkiem! - Jutro nie mogę! - Dlaczego? - Dziadek się żeni. - To mu się jeszcze chce? - Nie, nie chce, ale musi.... Spotyka się dwóch kolegów i jeden jest strasznie pogryziony przez psa: - Ty, co ci się stało, że jesteś taki pogryziony? - Aaa pierwszy raz trzeźwy wróciłem do domu i pies mnie nie poznał. Rano w biurze: - Stary, skąd masz takie limo pod okiem?! - A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową... Spotyka się dwóch staruszków i jeden mówi: - Wiesz co ten palant Michalczak pojechał wczoraj na cmentarz rowerem. Drugi mówi: - Ciekawe kto mu ten rower przyprowadzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi