Użytkownik Blooooooooodyyyy. Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Cześć mam na imię Dawid. Pochodzę z Województwa Mazowieckiego. Mam 16 lat, mieszkam blisko Warszawy. Od września możliwe, że będę uczęszczał do Technikum Budownictwa, ponieważ można się fajnie rozwinąć i mieć potem dobrą robotę. Na co dzień gram w csa 1.6 oraz czasami w metina, również wychodzę ze znajomymi na miasto i często na orlik, żeby pograć w piłkę. W piłkę gram od małego bo zawsze to była moja pasja, gdy miałem 9 lat zacząłem grać w drużynie o nazwie Orkan na początku było kiepsko bo przegrywaliśmy praktycznie wszystkie mecze, ale z czasem zaczęło się to zmieniać zaczęliśmy wygrywać prawie wszystkie nasze mecze po jakimś czasie zmieniliśmy nazwę na Akademia Piłkarska Sochaczew, wygrywaliśmy wszystkie mecze z czasem trafiliśmy do ligi gdzie już był trochę opór, ale i tak wygrywaliśmy mecze potem na koniec ligi dostałem ofertę przejścia do Wisły Płock długo w niej nie pograłem, ponieważ doznałem kontuzji i wykluczyło mnie to z dalszego grania w drużynie i niestety gdy wyzdrowiałem już nie było dla mnie tam miejsca, ani nie miałem takiej formy jak kiedyś więc postanowiłem zakończyć grę w jakich kol wiek drużynach, ale nadal gram w piłkę ze znajomymi i raczej to się nie zmieni. Mój nick na serwerze to "Krul SzachMistrz." jak coś to wiem, że piszę się Król, ale jakoś fajnie to wygląda gdy jest przez "u". XD Pozdrawiam i życzę miłej nocki tym, którzy czytają to teraz czyli o 2:02 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Heej 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Hejka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 joł Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Sieema Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 21 Czerwca 2019 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 hi Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 hi Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 siemanko, witamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 21 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 21 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Hej Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi