Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Imię : Dominik Aktualny Wiek : 18 lat 24.11.2000 r Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Dominik lat 18 interesuję się jazdą na rowerze,pływaniem,i teraz jeszcze doszła śiłownia no i bardzo lubię zawód którego się uczę czyli stolarz Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: gram u was od lutego ale konto na forum założyłem w marcu pochodzę głównie z cod 4001 ale mam zamiar zagościć na dd2 #2 Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Tę sieć serwerów cenie najbardziej za aktywną i ogarniętą administrację oraz za naprawdę wspaniałych i sympatycznych ludzi z którymi można zawsze pogadać Dodatkowe informacje: Mam nadzieję że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na tak +wiek +aktywny na forum (w tematach jak i na strefobox'ie) +staż (minimum 60 dni) +przyjacielski i nie wdający się w konflikty Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 24 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Na tak + aktywność + wydajesz się być kontaktową i przyjazną osobą + spełnia pozostałe wymagania (staż, posty, wpisy, aktywność) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi