Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Dziś zadajemy pytania do @NoMercy. jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Chorowałeś w życiu na coś poważniejszego? [P] Miałeś kiedyś coś złamane? [P] Gdzie byś chciał mieszkać? [P] Ile się zajmujesz grafiką? [P] Czemu nie raz marudziłeś że nie ma nic z grafiki do roboty jak jest wiele właśnie? ;v (chociaż by właśnie banery takie do q&a/zartow/ roznych serii itp itp) [P] Jak wygląda praca graficzna nad którą najdłużej siedziałeś? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? Rodzina [P] Chorowałeś w życiu na coś poważniejszego? Nie [P] Miałeś kiedyś coś złamane? Tak [P] Gdzie byś chciał mieszkać? Oj nie wiem [P] Ile się zajmujesz grafiką? Coś koło roku, ale staram się robić jak najlepsze grafiki, ale wychodzą jakie wychodzą, ale mam teraz PS to będę mam nadzieję lepsze! [P] Czemu nie raz marudziłeś że nie ma nic z grafiki do roboty jak jest wiele właśnie? ;v (chociaż by właśnie banery takie do q&a/zartow/ roznych serii itp itp) Zrobi się [P] Jak wygląda praca graficzna nad którą najdłużej siedziałeś? Najdłuższa to była ponad 2h mam gdzieś ją na lapku, ale muszę ją poszukać, bo z tutorialami robiłem, a później sam coś kombinował Xd @Dusia Łap moje odpowiedzi Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 24 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 1. Jak przeważnie wygląda Twój dzień? 2. Ulubiony serial? 3. Ulubione jedzonko? 4. Masz jakieś plany na przyszłość? Jakie? 5. Gdybyś musiał wybierać, wolałbyś nie słyszeć czy nie widzieć? Dlaczego? 6. Co robisz w wolnym czasie? 7. Co Ci się podoba na tej sieci, a co byś zmienił? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1. Jak przeważnie wygląda Twój dzień? Wstaje i zaraz używam telefon potem idę coś zjeść potem oglądam TV, idę na dwór wracam, gram w cs'a, oglądam tv, idę się umyć i idę spać 2. Ulubiony serial? Sabrina nastoletnia czarownica na Netflixie oraz Stranger Things 3. Ulubione jedzonko? Kebab 4. Masz jakieś plany na przyszłość? Jakie? Zdać maturę i na studia Xd 5. Gdybyś musiał wybierać, wolałbyś nie słyszeć czy nie widzieć? Dlaczego? Omg ciężkie pytanie.. 6. Co robisz w wolnym czasie? gram w cs'a oraz grafiki robię 7. Co Ci się podoba na tej sieci, a co byś zmienił? Podoba mi się praca wyższej administracji oraz tej niżej xd A co bym zmienił to tak niektórym osobą na forum dał bym bana.. 1 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ arabPL Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Z jedzonkiem to my się zgadzamy we dwoje haha 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Czerwca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1. Uprawiasz jakiś sport? 2. Twoje wymarzone miejsce na wakacje? 3. Brunetki czy blondynki? Może rude? 4. Ulubiony alkohol? O ile pijesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 [P] czemu robisz grafikę tylko w gimpie ? [P] jakie zwierzę lubisz najbardziej ? [P] mówisz że wędkujesz w wolnym czasie wędkujesz jakoś profesionalnie tzn. jeździsz na zawody itd. czy tak na luzie ? [P] jaka praca najbardziej sprawia ci przyjemność ? [P] czy nie chciał byś się zajmować grafiką zawodowo ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1. Uprawiasz jakiś sport? Piłka nożna 2. Twoje wymarzone miejsce na wakacje? Nie mam takiego 3. Brunetki czy blondynki? Może rude? Oj oj i co tu wybrać rude fajne i brunetki x 4. Ulubiony alkohol? O ile pijesz Nie pije [P] czemu robisz grafikę tylko w gimpie ? Już nie robię tylko w Gimpie teraz mam PS [P] jakie zwierzę lubisz najbardziej ? Pies [P] mówisz że wędkujesz w wolnym czasie wędkujesz jakoś profesionalnie tzn. jeździsz na zawody itd. czy tak na luzie ? [P] jaka praca najbardziej sprawia ci przyjemność ? Szczerze nw [P] czy nie chciał byś się zajmować grafiką zawodowo ? Chciałbym bo fajny pieniądz 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 ] Jakie typy prac lubisz (avatary, bannery, sygnatury, template graficzny stron whatever)? Bannery [P] Po skończeniu szkoły planujesz zajmować się grafiką profesjonalnie? Szczerze nw [P] W jakich programach najczęściej pracujesz? Gimp [P] Jakieś inne zainteresowania oprócz grafiki Dziewczyny and piłka nożna Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 @xMietekx twoja kolej xd Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi