Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Przyjęte] Podanie na redaktora FanPage ^^

ESSA

Recommended Posts

• Użytkownik

Imię: Kuba

Znajomość ortografii(0-10): Mocne 7-8

Doświadczenie: jestem redaktorem na tym forum oraz mam duże doświadczenie napisane  w podaniu na redaktora sieci

Czas jaki możesz poświęcić: Teoretycznie jestem cały czas na FB i dużo na forum 

Napisz jakąś śmieszną historyjkę w 2/3 zdaniach ( bez wulgaryzmów ): Więc tak pewnego dnia po szkole umówiliśmy się z kolegami na picie ( tak wiem mam 15 lat i trochę lipa ). Po dotarciu na miejsce ,,IMPREZY" zaczęliśmy pić wiadomo skoro gimnazjum to głupota więc mój kolega wpadł na pomysł żeby zamiast pić kieliszkami zacząć pić szklankami. Pijemy pijemy i tak minęło nam pół godziny ... oczywiście po tych 30 minutach wszyscy byli nawaleni w trzy d**y. Najbardziej napruty byłem ja ... wstałem waz z moim kolegą i zaczęliśmy iść do pokoju aż nagle myk cyk i lecimy na ziemię ... oczywiście moim nie fartem mój kolega złapał mnie za głowę i uderzyłem zębem o ziemie. Pech chciał że ząb mi pękł ;C. Potem jak wstałem poszedłem do łazienki żeby oddać mocz ... a wiadomo że po alkoholu kręci się w głowie to nagle mach ciach i upadłem po raz drugi tylko tym razem do wanny i tak leżałem i nie mogłem wstać aż nagle w pewnym momencie poszedłem spać aż po kilku godzinach koledzy mnie obudzili wraz z moją mamą :C. Możecie domyślać się co było dalej. Nie zapomnę tego dnia aż do dziś i strasznie tego żałuje i jak bym mógł to cofnął bym czas. ~ Historia z mojego życia która przydarzyła się pół roku temu ... sorki że aż tak się rozpisałem ale chciałem wam to dokładnie opowiedzieć. Mam nadzieję że się spodobała i moja mama przypomina mi te słowa aż do dziś ,,takie są skutki picia wódki". Dzięki za uwagę :) 

Staż na forum: Od samego początku istnienia tego oto forum ^^

W 2/3 zdaniach opisz siebie: Jestem kreatywna osobą lubiącą dobrą zabawę oraz dziewczyny ^^. Lubię pograć w gry oraz posiedzieć na świeżym powietrzu. Uwielbiam piłkę nożną oraz koszykówkę. 

[align=center]GŁUPI DZBAN[/align]

• Użytkownik

Na tak

+praca

+wiek

-Znajomość ortografii napisz w skali od 1/10

[align=center] <3 Robienie Grafik <3

[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines