Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Przyjęte] Podanie na redaktora FanPage ^^

ESSA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Kuba

Znajomość ortografii(0-10): Mocne 7-8

Doświadczenie: jestem redaktorem na tym forum oraz mam duże doświadczenie napisane  w podaniu na redaktora sieci

Czas jaki możesz poświęcić: Teoretycznie jestem cały czas na FB i dużo na forum 

Napisz jakąś śmieszną historyjkę w 2/3 zdaniach ( bez wulgaryzmów ): Więc tak pewnego dnia po szkole umówiliśmy się z kolegami na picie ( tak wiem mam 15 lat i trochę lipa ). Po dotarciu na miejsce ,,IMPREZY" zaczęliśmy pić wiadomo skoro gimnazjum to głupota więc mój kolega wpadł na pomysł żeby zamiast pić kieliszkami zacząć pić szklankami. Pijemy pijemy i tak minęło nam pół godziny ... oczywiście po tych 30 minutach wszyscy byli nawaleni w trzy d**y. Najbardziej napruty byłem ja ... wstałem waz z moim kolegą i zaczęliśmy iść do pokoju aż nagle myk cyk i lecimy na ziemię ... oczywiście moim nie fartem mój kolega złapał mnie za głowę i uderzyłem zębem o ziemie. Pech chciał że ząb mi pękł ;C. Potem jak wstałem poszedłem do łazienki żeby oddać mocz ... a wiadomo że po alkoholu kręci się w głowie to nagle mach ciach i upadłem po raz drugi tylko tym razem do wanny i tak leżałem i nie mogłem wstać aż nagle w pewnym momencie poszedłem spać aż po kilku godzinach koledzy mnie obudzili wraz z moją mamą :C. Możecie domyślać się co było dalej. Nie zapomnę tego dnia aż do dziś i strasznie tego żałuje i jak bym mógł to cofnął bym czas. ~ Historia z mojego życia która przydarzyła się pół roku temu ... sorki że aż tak się rozpisałem ale chciałem wam to dokładnie opowiedzieć. Mam nadzieję że się spodobała i moja mama przypomina mi te słowa aż do dziś ,,takie są skutki picia wódki". Dzięki za uwagę :) 

Staż na forum: Od samego początku istnienia tego oto forum ^^

W 2/3 zdaniach opisz siebie: Jestem kreatywna osobą lubiącą dobrą zabawę oraz dziewczyny ^^. Lubię pograć w gry oraz posiedzieć na świeżym powietrzu. Uwielbiam piłkę nożną oraz koszykówkę. 

[align=center]GŁUPI DZBAN[/align]

• Użytkownik

Na tak

+praca

+wiek

-Znajomość ortografii napisz w skali od 1/10

[align=center] <3 Robienie Grafik <3

[/align]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]