Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Nick: siec Bad Panda serwer #ha tfuCoś o sobie (kilka zdań): Kacper 19 lat ;D Gram na dd2 #2 (najlepszy serwer). Szkoła zawodowa skończona , teraz tylko czekać za wynikami egzaminów. Interesuję się motoryzacją ;DDodatkowe informacje: Miły , sympatyczny chłopak XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferrari p o g +b Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Miałem przyjemność zagrać z Tobą na dd2 #2 i wydawałeś się spoko 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 C00l morda, trochę czasem wkurza ale dalej c00l Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Mordeczko ty moja siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Generalnie mówiąc spoko morda Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 26 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Pozytywny, do pogadania i śmieszkowania ogółem spoko mordeczka, czasem irytuje, ale da się przeżyć XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 mega noob, nie lubie cie nie polubie noob i noob 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Zakładający temat nie może mieć ostrzezeń./teamt zamykam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi