Zasłużony Smuszinio Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 1. Nick: Smuszinio 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Administrator, ( podrzędne proszę zostawić^^ ) Ewentualnie mogę dalej być BL'em i pomagać chłopakom;d 3. Powód: Nie mam już tyle czasu co wcześniej;p Pomagam sporo rodzicom, robię prawko na moto na A2, wieczorami wychodzę ze znajomymi, mało czasu spędzam przy komputerze ( co wydaje mi się jest sporym plusem bo i tak za dużo siedzę ;v ), a więcej na świeżym powietrzu;p Obecnie wchodzę na 2, max 3 godzinki, ale jak na taką odpowiedzialną funkcję to moim zdaniem trochę za mało. Są takie dni gdzie wbijam dopiero pod wieczór zmęczony bez jakichkolwiek chęci na sprawdzanie czegokolwiek na forum. Nie tak to powinno wyglądać. Zatem wszem i wobec rezygnuję z owej funkcji i zostawiam ją dla kogoś kto będzie miał więcej czasu niż ja PS. Dziękuję Ci AdeK za zaufanie oraz danie szansy na tak wysokim stanowisku. Myślę, że wykonywałem swoje obowiązki dosyć dobrze;p 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 We lamusie mi nie rezygnuj !! :d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Szanuje twoją decyzje, dzięki za wszystko :D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferrari p o g +b Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Mało siedzę na forum, ale się wypowiem. Wiadomo są sprawy ważne i ważniejsze Powodzenia w życiu, zdania prawka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Bogu dzięki, że zostajesz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 No co Ja mogę tu Ci napisać. Szkoda, że rezygnujesz z czerwonego ale rozumiem gonisz życie. Elegancko, że mimo wszystko chcesz pomóc w miarę możliwości w dziale BL. Z farcikiem mordzia. ;3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Aszajel 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Mordko ty moja i dooooobrze co będziesz się przejmować tymi ważnymi sprawami na forum jak jest wiele innych ciekawszych rzeczy dookoła Życzę zdania prawka za 1 razem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 26 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ważne,że Szumcio zostaje z nami!!!! Rozumiem decyzje, i pozdro świrku, buziaki ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi