Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Macie jakieś blizny lub znamię? (Gdzie one się znajdują i z jakiego powodu je macie?) Odnośnik do komentarza
Użytkownik :(. Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Na nadgarstku (od zapalniczki samochodowej) Na nosie ( po dostaniu z kastetu rozcięty i połamany) Na oczodole po jakiejś bójce Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Mam bliznę na palcu przez oparzenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 od urodzenia mam na czole kainowe znamie, spowodowane jest to tym, ze bedac jeszcze w łonie matki wchłonąłem brata bliźniaka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Mam 4 bardzo duże blizny na całym prawym ręku przez to że kiedyś nie chcąco wybiłem szybe w drzwiach i tak się pokaleczyłem Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 28 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Lekką bliznę na kolanie od wypadku, nie zdążyłam całkowicie wsiąść do auta a kolega ruszył, więc wypadłam i poturlikałam się kilkanaście metrów po asfalcie i wylądowałam na żwirku i na ręce od oparzenia od pieca w pracy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na nadgarstku - po operacji. [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 28 Czerwca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 nad lewym okiem-przewróciłem się na meble jak byłem mały, i na udzie przeleciałem przez drzwi gdzie w środku była szyba, zabawa z bratem Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi