Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Wywiad z Anonimowym Moderatorem

Rybson

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witajcie :witaj:

Zapraszam was na wywiad z Anonimowym Moderatorem ₸o₼oje∑GO 

Kolorki:

Rybson - Zielony

₸o₼oje∑GO - Ciemnoczerwony

Hej Ego! Bardzo fajnie, że zgodziłeś się na wywiad. Jestem przekonany, że dużo forumowiczów chciałaby poznać Cię bliżej, a więc tradycyjnie na początek opowiedz coś o sobie.

Cześć. Wreszcie użytkownicy dostaną trochę informacji o mnie, tak jak i Administracja, bo przybyłem anonimowo. Swojego imienia zbytnio nie lubię, także publikować go nie będę. Aktualnie wiosen na karku posiadam siedemnaście, uczęszczam do szkoły o profilu Technik Informatyk, z innowacją służb porządkowych. Jestem Polakiem, tutaj nie ma żadnych nowości, heh. Pochodzę z Mazowsza, a dokładniej Radomia.

A czy w Radomiu są jakieś fajne atrakcje ? 

Radom tak jak inne miasta ma wiele historii w sobie, a atrakcje są na porządku dziennym. Jako człowiek, który tu przyjedzie raz na jakiś czas może napotkać się na różnorakie koncerty, dawki historii typu muzea, pomniki. Miasto Radom organizuje, także AirShow co kilka lat, jakieś tam latające samolociki na lotnisku, bo nikt z niego nie korzysta, to chociaż ma jakieś zastosowanie. Znajdzie się, także tutaj coś dla fanów piłki nożnej. Obecnie w Radomiu będziemy mieć pierwszy (?) pełnowymiarowy, licencjonowany stadion na rozgrywanie meczów pokroju Mistrzostw Świata. Dla bardziej odważnych lub cierpkich przygód osobników, wystarczy pochodzić sobie po mieście po godzinie dwunastej w nocy lub wyjść przed pierwszą w nocy i poszukać worków do bicia, ewentualnie złamanych kończyn.

Muszę się kiedyś tam wybrać  :) 

A teraz powiedz mi co robisz dniami i nocami  ^_^ 

Odgrywam monotonnie życia, którą nadano nam wraz z poczęciem. Zazwyczaj to spędzam czas ze swoją partnerką lub w wakacje chodzę na dorywczą pracę do sklepu, żeby zarobić sobie kilka groszy. Coraz częściej zwiedzam rodzinne miasto nocą z wielu przyczyn, a za dnia co mogę robić, opierdzielać się.

Masz ciekawe życie, ale na forum anonimowe.  :) 

Może chciałbyś jakieś zdjęcie wstawić w tym wywiadze ? 

Nie dziękuję. Anonimowość w Internecie, chociaż lekko zachowana jest dobrą opcją. No chyba, że znacie takiego @Deva, to nie ma opcji, żeby pozostać anonimowym.

No to chyba kończymy anonimowy wywiad :) 

Może chciałbyś kogoś pozdrowić ? 

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tejże sieci. :) 

A ja podpisuje się do tych pozdrowień  :) 

• Lubię to! 4

SErE8z3.png

• Użytkowniczka

Fajny wywiadzik tylko trochę mało pytań i krótki, leci ++

Edytowane przez Kropka
  • Zasłużony

Strasznie krótkie wywiady robisz.. 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik∙

zamk.png

SErE8z3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]