Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witajcie Zapraszam was na wywiad z Anonimowym Moderatorem ₸o₼oje∑GO Kolorki: Rybson - Zielony ₸o₼oje∑GO - Ciemnoczerwony Hej Ego! Bardzo fajnie, że zgodziłeś się na wywiad. Jestem przekonany, że dużo forumowiczów chciałaby poznać Cię bliżej, a więc tradycyjnie na początek opowiedz coś o sobie. Cześć. Wreszcie użytkownicy dostaną trochę informacji o mnie, tak jak i Administracja, bo przybyłem anonimowo. Swojego imienia zbytnio nie lubię, także publikować go nie będę. Aktualnie wiosen na karku posiadam siedemnaście, uczęszczam do szkoły o profilu Technik Informatyk, z innowacją służb porządkowych. Jestem Polakiem, tutaj nie ma żadnych nowości, heh. Pochodzę z Mazowsza, a dokładniej Radomia. A czy w Radomiu są jakieś fajne atrakcje ? Radom tak jak inne miasta ma wiele historii w sobie, a atrakcje są na porządku dziennym. Jako człowiek, który tu przyjedzie raz na jakiś czas może napotkać się na różnorakie koncerty, dawki historii typu muzea, pomniki. Miasto Radom organizuje, także AirShow co kilka lat, jakieś tam latające samolociki na lotnisku, bo nikt z niego nie korzysta, to chociaż ma jakieś zastosowanie. Znajdzie się, także tutaj coś dla fanów piłki nożnej. Obecnie w Radomiu będziemy mieć pierwszy (?) pełnowymiarowy, licencjonowany stadion na rozgrywanie meczów pokroju Mistrzostw Świata. Dla bardziej odważnych lub cierpkich przygód osobników, wystarczy pochodzić sobie po mieście po godzinie dwunastej w nocy lub wyjść przed pierwszą w nocy i poszukać worków do bicia, ewentualnie złamanych kończyn. Muszę się kiedyś tam wybrać A teraz powiedz mi co robisz dniami i nocami Odgrywam monotonnie życia, którą nadano nam wraz z poczęciem. Zazwyczaj to spędzam czas ze swoją partnerką lub w wakacje chodzę na dorywczą pracę do sklepu, żeby zarobić sobie kilka groszy. Coraz częściej zwiedzam rodzinne miasto nocą z wielu przyczyn, a za dnia co mogę robić, opierdzielać się. Masz ciekawe życie, ale na forum anonimowe. Może chciałbyś jakieś zdjęcie wstawić w tym wywiadze ? Nie dziękuję. Anonimowość w Internecie, chociaż lekko zachowana jest dobrą opcją. No chyba, że znacie takiego @Deva, to nie ma opcji, żeby pozostać anonimowym. No to chyba kończymy anonimowy wywiad Może chciałbyś kogoś pozdrowić ? Pozdrawiam wszystkich użytkowników tejże sieci. A ja podpisuje się do tych pozdrowień 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Fajny wywiadzik tylko trochę mało pytań i krótki, leci ++ Edytowane 13 Lipca 2018 przez Kropka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Spoko, ale krórki troche. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Strasznie krótkie wywiady robisz.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xOker Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Moim zdaniem bardzo słaby wywiad. Mało zawartych informacji i o wiele za krótki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ogr. :P Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Słabe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi