Użytkownik∙ drimo Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nick: drimo Imię: Adrianek Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy to od dnia, i pogody - jeśli idę do tzw. "wakacyjnej pracy", to do 16 jestem praktycznie nie obecny. Opisz siebie: Najgorsze z możliwych pytań, bo nie lubię na nie odpowiadać bo jakoś mega ciekawego życia nie mam. Zwykły 17-latek lubiący pograć sobie w gierki, które polegają na rywalizacji onnline. Jedyne co mogę jeszcze dodać, to jestem w 2 klasie technikum budowlanego (Jakoś się udało przejść >.<) Czemu akurat Ty: Why not? I tak nikt nie składa podań na tą rangę, a dział można trochę rozruszać. Doświadczenie: Dawno, ale to dawno temu byłem tutaj redaktorem, więc pomyślałem czemu by nie wrócić na starą posadę;)) Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Wydaje mi się, że mocne 8 będzie:> Przykładowy wywiad/artykuł: Byłem tutaj redaktorem, ale niestety wszystkie stare tematy znikły. Kontakt: What ever, steam lub PM można śmiało podbijać poooozdro [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferrari p o g +b Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Why not Na tak + Wiek + Był redaktorem tutaj kiedyś (pamiętam jak się z niego śmiałem) + Wydaje mi się że przyda się dodatkowa osoba która może podtrzymać ten dział przy życiu @the saddesst man on earth jezeli juz cos piszesz to przeczytaj to dwa razy:)) sam zle skladasz zdania a mówisz coś jemu xDDDD Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 28 Czerwca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na tak +checi + Why bit?Moze więcej będzie się dziać w redakcji + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Takk, + Staż +- Aktywność + Ortografia 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na tak +wiek +staż +doświadczenie -ledwo wróciłeś, ale widać twoją +- aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 No niech będzie można dać szansę -wróciłeś nie dawno -Aktywność -podanie jak na redaktora +wiek +potrzeba redaktorów 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na tak +chęci +potrzeba redaktorów bo jest tylko jeden +wiek -podanie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 -/+ aktywność -/+ podanie +wiek +doswiadczenie - jakos mega czasu nie masz ;v fajnie by bylo jak bys wprowadzil cos nowegoo +malo redaktorów przyda sie mi pomoc ii wlasnie ze wzgeldu ze moim zdaniem masz malo czasu too ja bym byla za okresem probnym tam np 2 tyg albo tydzien i zobaczyc jaka by byla twoja aktywnosc w dziale redakcji Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Leona. Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Choć mało się dzieje w redakcji to niestety, ale ja jestem na nie. Jako redaktor nawet nie postarałeś się o estetykę. Wielki minus za to. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Hmmm imo podania nie napisałeś jakoś wybitnie, a składasz je na rangę w, której powinieneś się wykazać estetyką, składnią zdań oraz ortografią. Czasu też za dużo nie posiadasz więc to też jest mały MINUSIK. Doświadczenie jakieś tam posiadasz bo napisałeś, że już miałeś tutaj ową rangę więc PLUS za to. Wiek również na PLUS. No i oczywiście najważniejszy punkt redaktorów nie ma za dużo, a kolejna para rąk do pracy by się przyda widać, że masz chęci oraz zapał na owe stanowisko więc to też na duży PLUS. Ja również jestem za okresem próbnym na 2 tygodnie bądź tydzień. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 "Ostatnia wizytaPoniedziałek o 20:29" (a jest sroda w tym momecie :V) Jako że twoja aktywność na forum nie jest zaskakująca, to przyjmuję na okres próbny 8 dni (do 11.07), jak twoja aktywność na forum się poprawi i będziesz aktywny w dziale redakcji, to zostaniesz przyjęty na stałe. Zgłoś się po odbiór rangi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi