Avix_Awuper Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nick: A~S~ Wiek (dokładna data urodzenia): W marcu skończyłem 22 lata! Parę słów o sobie: Jestem dość spokojnym człowiekiem nie lubię spin i każdy problem proboje na spokojnie rozwiązać lubię siedzieć na tym forum jak i na serwerze. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Parę godzin dziennie późnymi wieczorami też jestem. Czas online na forum: 1 dzień 3 godziny 15 min Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak oczywiście! Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Myślę że nadaje się na te stanowisko byłem wielokrotnie moderatorem forów i wiem na czym to polega, będę pilnować porządku na forum i patrzył czy jest kultura. Chcę tylko pomóc żeby siec była taka fajna jak jest i żeby ludzie byli zadowoleni ze moga być na niej i pełnić ważne funkcję. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferrari p o g +b Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Czemu nie dać szansy + Wiek + To co obecnie dzieje się na forum to totalna porażka, więc mógłbyś temu zapobiec + Aktywność XD??? Mordy jak 3/3 skoro delta odeszła, bo wiadomo fałszywka Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Jestem na NIE -+Aktywność na forum -narazie zajmij się serwerem +wiek -3/3 mod sb PS. JAK NA RAZIE Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Jestem na nie +wiek -aktywność na forum -czas spędzony na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Jestem na nie XD - rekrutacja OFF - lizajka - esa Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 29 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na nie - aktywność - staż na forum + podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 @~Andziaa. dzieki znów Na nie - aktywność - staż na forum + podanie 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na Nie -Do tego powinna być opanowana i bezstronna osoba aa widząc twoje ostatnie zachowanie na sb za co dostalales warna no to sorryy ;/ -podanie brzydko napisane ;v +chęci +doswiadczenie -/+ aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi