Użytkownik Najka Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Wymagania: Znajomość ortografii [+] Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu [+] Posiadane 60 postów [+] Umiejętność czytania ze zrozumieniem [+] Znajomość regulaminu [+] Minimum 16 lat [+] Brak ostrzeżeń na forum [+] Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. [+] Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. [+] Obowiązki: Moderowanie tematów Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu Być często aktywnym na forum Pomagać użytkownikom Opiekować się działem "Strefa banów" Wzór: Nick: Najka Imię: Adrian Wiek (dokłada data): 26.07.1999r. Za prawie miesiąc 20 na karku. SID: Wyśle priv do Adka jak wejde na kompa. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: No jako, że teraz dużo pracy mam to na forum mogę poświęcić około 2-4godzin na weekendach więcej przeważnie będę na telefonie. Opisz siebie: Jestem spokojnym chłopakiem, który ma aktualnie dwójke dzieci (synów) mam nadzieję, że oni też kiedyś będą interesować się Counter-Strikem. Z natury jestem osobą kulturalną, opanowaną, koleżeńską, pomocną. Dlaczego akurat Ty?: No widzę na dzień dzisiejszy troche się ekipa posypała, a praca dalej potrzebna na tym stanowisku obecnie jest chyba Tylko jeden BlackListed i na pewno przyda mu się kolejna para rąk. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście, że tak. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jeżeli miałbym to oceniać w skali to spokojnie mogę dać sobie takie 8-10 czyli na poziomie dobrym. Kontakt: GG, FB, Steam, Priv Jeżeli Twoje podanie zostało odrzucone, następne możesz składać minimum tydzień od jego odrzucenia. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum, a podanie zostanie automatycznie odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Refresh. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 wypowiedziales sie w swoim podaniu więc jestem n nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lukasz. Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy ja wiem mordko Staż + Aktywność na forum jest na + Wiek też na + Ekipa to fakt posypała się, jednak martwię się, bo nie widziałem żadnej rozpiski z twojej strony no nic Jestem na tak z powodu, że ekipa BL'ów się rozpadła i potrzeba by ktoś ogarniał wszystko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 mozna dac szanse ( okres probny ) staz + aktywnosc na forum + wiek + no i tak jak pisze duzo osob , stara gwardia padla , wiec przyda sie ktos ogarniety do BL Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 -Dopiero wrociles -Aktywnosc na forum +Wiek Posiedz troche n a forum i wtedy zloz podanko. Poki co jestem na nie . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Podanie odrzucam: - Słaba aktywność. - Dopiero co pojawiłeś się na forum / sieci. - Daj się poznać nowym użytkownikom. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi