Użytkownik xOker Posted July 13, 2018 Użytkownik Share Posted July 13, 2018 (edited) Imię: Mam na imię Adrian. Wiek: Mam 15 lat. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Na pewno starałbym się wprowadzić wiele pozytywnych zmian w Redakcji. Narazie nie będę ich publicznie przedstawiał. Poza tym prowadziłbym ciekawe wywiady, jak i artykuły. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Mam w tym trochę doświadczenia i wiem jak napisać DOBRY artykuł. Może nie mam dużego stażu na tej sieci, jednak postaram się udzielać w różnorakich tematach. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Sieci może nie znam bardzo dobrze, jednakże z sieciami mam oglne doświadczenie przez to, że w przeszłości pomagałem w ich prowadzeniu. Nie były to małe sieci. Można by żec, że były one ze średniej półki. Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blog itp.): Tak, mam w tym doświadczenie. Jestem od około 5 miesięcy w Redakcji Prasowej na największym polskim serwerze na scenie Multi Theft Auto. Mam tam rangę Młodszego Reportera, czyli dosyć wysoko. @down konto nie jest pod podanie. To, że są cztery posty, mało znaczy. Nie zważaj też tak bardzo na wiek. Liczą się umiejętności, a nie cyfry. Poza tym proszę, nie oceniaj mnie, gdy twoje wywiady są takie puste i szczerze słabo zrobione, jakby na przymus. Edited July 13, 2018 by xOker Poprawka jednej rzeczy i dopisek do kolegi niżej 1 Link to comment
Rybson Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Na NIE - Konto pod podanie - Wiek - 4 posty Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted July 13, 2018 Użytkowniczka Share Posted July 13, 2018 Nie -nie udzielasz się na forum -jesteś z nami od niedawna i nie znamy twoich możliwości Link to comment
Marves Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Posiedź trochę z nami, nadrób posty wtedy pisz podanie. Nie Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 13, 2018 Użytkownik Share Posted July 13, 2018 na NIE - 1h na forum śmieszne - 4 posty 2 wpisy to chyba jakieś jaja - co przemawia o tym żeby cie przyjąć (dluższa wypowiedź) za krótko napisałeś Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 13, 2018 Zasłużony Share Posted July 13, 2018 Na Nie: -/+ wiek. - posty. - staż na forum jesteś z nami zbyt krótko. Link to comment
Recommended Posts