Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

StrefaSkilla.pl - Kupno Sieci, Zmiany !!

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wiadomix sb się rozrusza :D

• Użytkownik∙

Ład i porządek, w końcu :zakochany:

• Super 1
  • Premium
Premium

ale zmiany no no :D ?

• Użytkownik∙

Nie spodziewałem się tego

• Użytkownik∙

No i baja

• Użytkownik

Nareszcie, teraz będzie ładnie panować ład i porządek :P Wszystko na swoim miejscu <3 

KAQoN5I.png

• VIP
VIP

Wszystko wróci na dobra drogę :D

76561197963540280.png

• Użytkownik∙

Oby to wypalilo , jak tak sie stanie do mega duzy + dla ciebie 

Pozdrawiam Piotr ( tak ten kiedys zbanopwany ) , nie banujcie prosze ( sam poprosilem o perma na forum :)

• Użytkownik

Zobaczymy co i jak wyjdzie..

Obiecywać można dużo, ale czy to wejdzie w życie Codzienne? 

• Premium
Premium

To teraz czekać aż na nowo rozwitnie forum :D

• Użytkownik

Jeśli coś mogę powiedzieć (jako były i doświadczony admin z innej sieci serwerów oraz były moderator na jednej z największych sieci serwerów) - weźcie również pod uwagę adminów na serwerach. Nie gram u Was bardzo długo, nie znam innych adminów, ale patrząc choćby na amxbans można zobaczyć, że niektórzy admini tymi adminami być nie powinni (przynajmniej tak było na dużej sieci - obraźliwy temat bana i tracisz uprawnienia). Że tak sobie pozwolę to wstawiam rodzynka :zwyciestwo:

Co mogę od siebie zasugerować?

• Kontrolowanie GT, np. jeden raz w tygodniu + aktywność na forum. Z doświadczenia wiem, że się zdarzało, że admin od 2 miesięcy nie gra, od 2 miesięcy nie siedzi na forum, ale cały czas ma uprawnienia i jest w grupie adminów danego serwera :niewiem:
  • Jednorazowe sprawdzenie każdego admina - w taki sposób działał UBT na innej sieci serwerów w przypadku nowych/adminów o słabej reputacji, ale z uwagi na fakt, że teraz w tej siecii jest nowy właściel, to proponowałbym takie "badanie" dla wszystkich adminów. Jak to działa? Bardzo prosto. W tym przypadku on jako doświadczony gracz wchodził na serwer na koncie Non Steam i sprawdzał reakcję admina (czy jest niedoświadczony i zbanuje go za wh bez ssów, czy zrobi ssy lub czy go sprawdzi i stwierdzi, że nic nie ma). Następnie, na innej mapie lub innego dnia wchodził na serwer na jeszcze innym nicku (wciąż Non Steam), ale tym razem już miał włączonego WH i grał w taki sposób, aby lekko się z tym kryć, ale aby zarówno było widać, że coś może mieć. Nie mówię, aby admini mieli wykryć hl1 framework, lamberta czy inne trudne do wykrycia cheaty, ale aby byli w stanie rozróżnić cheata od dobrego gracza.
  • Nie wiem czy jest taki zapis w regulaminie, ale jeśli nie ma, to dodać zapis by w powodach bana nie używać słów uważanych za obraźliwe oraz przekleństw (gdyż świadczy to źle nie tylko o adminie jak i o właścicielu serwera i całej sieci).
  • Tak jak nowy właściciel dobrze wspomniał - zakaz kolesiostwa. Pisałem parę dni temu odnośnie niesłusznego perma na shoutboxie i parę osób nadmieniło, że "tutaj tak jest, ludzie bez powodu dostają perma, a później banujący admin nawet nie rozpisuje demka") oraz, że niektórzy admini (z serwera Only HS) nawet nie mają konta na tym forum.. Na innych sieciach serwerów przeważnie UBT był od tego, czy gracz dostaje UB czy nie, więc gracz nawet w ciągu godziny mógł mieć unbana, lecz ogólny zamysł na tym forum bardzo mnie się podoba - admin, który daje niesłusznego bana musi rozpisać demko. Niestety szkoda, ale widzę, a w zasadzie nie widzę, bo to nie działa :/ Więc jeśli by się udało tak zrobić, aby każdy admin banujący MUSIAŁ rozpisać demko, to byłoby świetnie. Na razie widzę, że funkcjonuje to w taki sposób: Gracz dostaje bana, składa UB na forum, Admin ma rozpisać demko (ale tego nie robi), po 24h od otrzymania bana gracz dostaje UB od UBT z powodem "Admin nie rozpisał demka, więc jest UB". Trochę nie tak powinno to wyglądać ;)

Trzymam kciuki, bo Wasza sieć wygląda fajnie i szkoda by było, aby zostało to zmienione przez osoby, które na Niej się znajdują, a znajdować się nie powinny.

Pozdrawiam

• Lubię to! 4
  • Użytkownik

@Trivor super pomysł z nowym serwer z leczeniami a ogółem życzę  powodzenia i jak najlepszych rezultatów :D

• Użytkownik

Gratulacje takiej zmiany. Oby była na lepsze oraz gratulacje dla osób z awansami.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Aleeee się dzieje na tej sieci, nigdy nie widziałem takich emocji i zwrotów akcji w zaledwie kilka dni xD. Wierzę że zmiany TYLKO na lepsze, i naładowane pozytywną energią :D@Zmiksowany @Trivor Liczę na wytrwałe, obiektywne i odpowiedzialne władanie tą siecią bo widać że możemy zajść jeszcze wyżej niż byliśmy dotychczas ! :D Tyle ode mnie chłopaki. Pozdrowionka <3 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkowniczka

Zmiany na wielki + :)

• Donator
DONATOR

Byle znajomości nie decydowały o banach etc etc.. 

Powodzenia, 

Pozdro :)

• Użytkownik∙

Na forum jestem praktycznie od wczoraj więc za bardzo nie wiem co i jak było i co się działo, ale z tego co przeczytałem to zmiany na wielki PLUS i oby wam się to udało i żebyście prowadzili te forum jak najdłużej. :ok:

• Użytkownik

No, wróciłem i widzę że zmiany to mi się podoba :D 

• Użytkownik∙

sztos :)

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Temat został zamknięty! ●●

iGWDIJ7.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

• fr0zen odpiął/ęła ten temat
  • kocimientka przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]