Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nazwy użytkowników

skowron

Rekomendowane odpowiedzi

• Skowron

Cześć wszystkim.

Chciałbym poruszyć temat dotyczący nazw użytkowników. Moim zdaniem niektóre nazwy użytkowników są niestosowne bądź po prostu głupie. Dajmy na to przykład niku ,,tampon w cipce'' , bądź też ,, pożeracz odbytów''.  Piszę o tym dlatego, ponieważ chciałbym, aby ludzie którzy  odwiedzają nasze forum traktowali nas poważnie. I też mam na względzie osoby które są u nas zarejestrowane a mają po 15-16 lat, aby dawać im dobry przykład. Jeżeli chcemy aby na SB była kultura, to nie wyobrażam sobie, aby ktoś z nas polemizował z typem który nazywa się ,,tampon w cipce". Może on być najlepszym graczem na serwerze i znać się na super rzeczach, ale jeżeli siebie tak nazywa to uważam, że nie traktuje siebie, a tym bardziej Nas ( osoby na forum) poważnie. Sprawa też tyczy się zdjęcia profilowego. Z dwa tygodnie temu była osoba, która miała zdjęcie profilowe osoby Adolfa Hitlera i jako zdjęcie w tle była grupa nazistów. Według mnie to jest spore przegięcie i nie może być tolerowane. 

Chciałbym Was prosić o to, abyście się wypowiedzieli w tym temacie. Jeżeli ktoś ma  inne zdanie, to też chciałbym je poznać. Oczywiście podając konkretny  i rzeczowy argument.

Pozdrawiam. 

skowron :) 

• Lubię to! 2

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik∙

Co do awataru Adolfa Hitlera , jest to poprostu czarny humor nie szerzący nazizmu, ale ogólnie jestem za wprowadzeniam jakiś ograniczeń względem nicku,żeby nie było sytuacji ,że ktoś da se nick wulgarny itp. itd.

TABUQ.png.02c4e841728e9ec4a3726c6628fddf8f.png

• Użytkowniczka

Jeżeli chodzi o nicki popieram w 100%, tak samo nie wyobrażam sobie takich nickow na serwerach :)

Jeżeli chodzi o avatary/zdjęcia w tle należy rozróżniać osoby które robią to że względu na czarny humor od osób które szerszą poglądy dosyć niestosowne w otoczeniu osób młodszych :)

• Super 1
  • Użytkownik∙

Moim zdaniem administracja powinna dodać punkt do regulaminu np. 

Zakaz używania nicków/avatarów profilowych szerzących rasizm i podtekstów obraźliwych/erotycznych- ban na forum

to jest tylko moje zdanie ale tak właśnie powinno być bo w regulaminie niema nic o tym wspomniane

Pozdrawiam

• Lubię to! 1

• Użytkownik∙

również jestem za

• Użytkownik

jestem za 

tak jak napisał powinniśmy dawać przykład nowym oraz młodszym użytkownikom 

• Donator
DONATOR

good  :ganja:

• Użytkownik∙

Dokładnie kultura to podstawa

• Skowron

Cieszę się, że jest tak duży odzew w tym poście :)  wspólnymi siłami coś wymyślimy  :) 

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Smieszne troche. Chcecie by wprowadzili zakaz bekowych nickow ? To moze wgl nickow nie uzywajmy tylko numerow. Np. "pozeracz odbytow" nick jak nick. Kazdy ma prawo ustawic sobie nick jaki tylko chce dopoki owym nickiem kogos nie obraza.

Chcesz by ludzie brali nas na powaznie? Pragne przzypomniec, ze to jest gra i kto ma wziac to na powaznie to wezmie. 

A co do zdj Hitlera to tez nie rozumiem. Poczules sie urazony w jakis sposob, czy co  ? Avatar  jak avatar, nikogo nie obrazal.  Zaraz se ustawie Stalina i wam nic do tego. Rozumiem jakby ktos wstawil Jana Pawla II z penisem w buzi wtedy, by mozna bylo ruszyc ten temat. Jak Dla mnie przesada i beczka troche z tego tematu.

@xMietekx , czyli jak se ustawie bekowy nick taki jak "pozeracz odbytow" to znaczy, ze u mnie kultury brak ta ? 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
Godzinę temu, 3rd napisał:

Smieszne troche. Chcecie by wprowadzili zakaz bekowych nickow ? To moze wgl nickow nie uzywajmy tylko numerow. Np. "pozeracz odbytow" nick jak nick. Kazdy ma prawo ustawic sobie nick jaki tylko chce dopoki owym nickiem kogos nie obraza.

Chcesz by ludzie brali nas na powaznie? Pragne przzypomniec, ze to jest gra i kto ma wziac to na powaznie to wezmie. 

A co do zdj Hitlera to tez nie rozumiem. Poczules sie urazony w jakis sposob, czy co  ? Avatar  jak avatar, nikogo nie obrazal.  Zaraz se ustawie Stalina i wam nic do tego. Rozumiem jakby ktos wstawil Jana Pawla II z penisem w buzi wtedy, by mozna bylo ruszyc ten temat. Jak Dla mnie przesada i beczka troche z tego tematu.

@xMietekx , czyli jak se ustawie bekowy nick taki jak "pozeracz odbytow" to znaczy, ze u mnie kultury brak ta ? 

Nie koniecznie poprostu takie nicki jak "miesięczny tampon w cipie" są nie dopuszczalne

• Lubię to! 1

• Właściciel
Właściciel

Zgłaszać możecie wulgarne nicki w tym temacie. Przez administracje będą zmieniane(cenzurowane).

Nowe konta z takimi nickami będą warnowane/blokowane

• Super 1
  • 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

Jestem za

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Temat został rozwiązany! ●●

iRXztOA.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

k5yrzaH.png

JU7AcyU.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]