Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Zostałeś/aś kiedykolwiek okradziony/na? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie,ponieważ wiem jak się przed tym przestrzegać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 nie , bo sie nie daje jak jakis fajerek ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Oczywiście, że nie bo trzeba się nie dać okraść Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 nie ale chciałbym żeby ktoś do mnie podbiegl i cos próbował mi zajumać tylko ciekawe jak ten ktoś później by skończył Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Każdy dobry złodziej wie ja trzymać swoje rzeczy (patrz posty wyżej ) by nie wpadły w ręce takiego złodzieja jak my sami Więc i mnie nikt nie okradł haha Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie było takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie nikt nawet nie próbował mnie okraść Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi