Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Tematy i ich zamykanie.

Zmiksowany

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam kochanych miśków administracji strefyskilla. W tym temacie chciałbym Wam mniej więcej przybliżyć jak powinno wyglądać zamykanie danych tematów. Chodzi Mi tu o mniej więcej szacowany czas zamykania danych tematów. Oczywiście nie będę tutaj Wam wypisywał wszystkich działów po kolei tylko wspomnę o tych które mam na uwadze. 

HYDE PARK: 
Znajdują się tam działy które są zbyt wcześnie zamykane np: muzyka ogl uważam że działy znajdujące się w hyde park są działami dla użytkowników forum co mam tutaj na myśli a to, iż niektóre tematy powinny wisieć do czasu aż przestanie być większe zainteresowanie Nimi i spadnie aktywność. Chyba wiecie co mam na myśli, staramy się nie zamykać tematów od razu po jego założeniu tylko dajemy szansę użytkownikom na wykazanie Swojego zdania bądź Swej opinij na dany temat. 

Inne tematy: 
Tutaj staramy się zamykać tematy tak około 24h istnienia ich np: przywitaj się. Myślę, że wiszący temat przez 24h nikomu nie zaszkodził i też jest to w miarę sporo czasu by użytkownicy zajrzeli na temat i odpowiedzieli. Oczywiście jeżeli pojawia się na forum temat który jest kompletnie bezsensu / działa na niekorzyść sieci, użytkownika wysyłacie do kosza bez zastanowienia. 

Głównie tyczy się to moderatorów by zwracali od teraz uwagę na to i starali się nie zamykać tematów od razu po jego założeniu tylko dali czas do wypowiedzi się innym użytkownikom siedzącym na sieci. Chyba chcemy mieć w miarę aktywne forum a nie umarłe zamknięte tematy więc proszę Was o to byście zwracali uwagę teraz na zamykane tematy. 

StrefoBOX: 
Tutaj miałem dużo zapytań jak co powinno tam działać to postanowię Wam tutaj też mniej więcej przedstawić jak powinniście działać na SB a więc tak wiemy, że od pewnego czasu pojawia się czasem pewien bezbek na forum który wstawia jpg na sb takiego to od razu odsyłacie z blokiem a Ci co mają możliwość od razu z kreską i tyczy się to każdego użytkownika który wstawia coś nieodpowiedniego na SB które może wpłynąć źle na funkcjonowanie sieci. Warnowanie chyba większość powinna wiedzieć kiedy warnować a jeśli macie jakieś wątpliwości kiedy dać warna to postaram się Wam tutaj przybliżyć, warna staramy się nakładać wtedy gdy użytkownik totalnie nie stosuje się do regulaminu tz: wszczyna jakąś negatywną atmosferę dąży do dramy i prowokuje innych użytkowników okazuje totalny brak szacunku itp. Ostrzeżenia, są czasem wyjątkowe sytuacje na SB czyli widzicie, że zaczyna się coś dziać ktoś napisał parę wiadomości pod rząd dajecie "słowne ostrzeżenie" jeśli nie poskutkowało wtedy nakładacie warna też nie chcę widzieć, że ktoś po koleżeńsku przymyka oko na daną sytuację i nic nie robi tylko patrzy na to z boku ani też nie chcę widzieć warnowania bo ktoś kogoś nie lubi jeśli będą takie sytuacje będę wyciągał konsekwencję. Chcemy by na SB panował spokój i była mega atmosfera a nie to co było parę dni do tyłu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania względem jak nakładać warna na SB (tyczy się to moderatorów SB) możecie zgłosić się do Mnie bądź kogoś z wyższych administratorów wyjaśnimy jak to działa. Nie wstydźcie się zapytać, lepiej zapytać niż siedzieć z niewiedzą jak nałożyć warna itp. Miłego dzionka ! :)

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]