Użytkownik 3rd Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick: 3rd Imię: Kordian Wiek (dokłada data): 21 lat (27.11.1997). SID: STEAM_0:0:461390717 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-18h. Zalezy jak lezy, ale ogolnie rzecz biorac to na forum jestem bardzo czesto. Opisz siebie: Mam na imie Kordian, mam 21 lat i obecnie mieszkam w Londynie juz od 8 lat. Interesuje sie muzyka, koszykowka i komputerami. Poki co to pisalem teksty i nagrywalem patelnia, ale w planach juz jest wybrac sie do studia i nagrac jakies sztosiwo. Jestem spokojna i pozytywna osobka. Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo wolnego czasu i czesto przesiaduje na forum przegladajac tematy. Rownie dobrze moglbym sprawdzac ss'y/demka i pomoc obecnej ekipie UBT jak i graczom, by nie czekali zbyt dlugo na UB. Mysle, ze mam odpowiednie doswiadczenie, by pelnic owa funkcje. Umiem rozroznic cheat'a od skill'a. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiscie. Mialo sie kilka swoich sieci za starych czasow. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: W skali 1-10 dalbym se 8. Kontakt: GG: 67387125, Steam: Giz3lPL, czesto tez przesiaduje na naszym sieciowym TSie gdzie mozna rowniez sie ze mna skontaktowac. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na tak +masz doświadczenie +steam +podanie +spoko morda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na tak: + wiek + chęci + doświadczenie + steam Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 na tak +wiek +doswiadczenie +chec pomocy +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na taak +doświadczenie +wiek +chęć pomocy +steam +ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie ma się do czego przyczepić, jestem na Tak. + Aktywność + Chęć pomocy + Wiek + Taka osoba się przyda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na tak +wiek +ładne podanie +doświadczenie +chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Również jestem na Tak. +Wiek. +Aktywny. +Steam. +Chęć pomocy. +Doświadczenie. +Ładnie napisane podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Póki co podanie zwieszam z tak wstępnym przyjęciem Go. Zgłoś się do Mnie na priv po paczkę do oceny wtedy podam końcowy werdykt co do Twego podania. @3rd ______ Edit: / Podanie odrzucam. Dostałeś testowe demko do rozpisania w czwartek dzisiaj jest poniedziałek brak zainteresowania rozpisaniem owego demka. Nie potrzebuję w ekipie UBTeam osób które nie mają czasu na sprawdzanie demek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi