Użytkownik Szukam hitboxów Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nick podejrzanego: hao wu liao Data i godzina: około 20:00 04.07.2019r Link do dowodów(Demko,SS,itp): youtube niżej Rozpisanie Dowodów: Coś od siebie: ogółem jego "fast zoomy są powtarzalne takie same dosłownie XDDDDDD 0:16 0:20 0:22 0:25 2:05 3:40 btw chciałbym jakiegoś proofa od niego nawet na newgame czy serwerze żeby tak pare razy strzelił (: dużo mówie, mam Januszowy ból dupy. D: Sporo ból dupie, mówiąc cały czas tak strzela XD no nie cały ale są momenty że uhuhu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 13 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Byłem na filmie YEY! ogólnie to masz racje na skrypcie zawsze scope pojawia się i zniki w identycznym odstępie, fz bez skrypta czasem nawet nie pokazuje scopa tym bardziej gdy przed nim zrobi się duck na scrollu, więc chociaż fz był i strzal idealnie w srodek to scopa nie widać i tym można odroznic skrypt od nieskrypta . Jednak nie wiem czy za takie skrypty ścigają, nie widziałem jeszcze przypadku by ktoś dostal bana za fz 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi