Użytkownik Ƒяσggу™ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam, dzisiaj pokaże wam jak nagrać demko w Counter Strike 1.6! 1) Uruchom Counter Strike. 2) Otworz konsole. 3) Wpisz record ''nazwa demka''. Możesz wybrać dowolną nazwę, ale kolejne słowa oddzielnie 4) Wciśnij enter, aby zatwierdzić komendę. Demko jest w trakcie nagrywania. 5) Teraz gdy już uchwyciliśmy całą akcje i chcemy zakończyć nagrywanie w konsoli wpisujemy ''stop'' 6) Demko zapisało się w folderze cstrike (Steam/SteamApps/Common/Half-Life/Cstrike/ I tu jest plik o nazwie ''nazwa_demka.dem''). (2 krok to oglądanie demka) 1) Otwórz konsole 2) Wpisz videwdemo ''nazwa_demka.dem'' Następnie playdemo ''nazwa_demka.dem'' (polecam opcje ''a'' gdyż po zatwierdzeniu otwiera nam się panel w ktorym możemy przewijać, przyspieszać, zatrzymywać). 3) Potwierż komendę enterem. (3 krok i ostatni to oglądanie demek pobranych HLTV.) 1) Pobieramy demko z forum np. StrefaSkilla.pl. 2) Jest ono spakowane w Winrar. Musimy je rozpakować. 3) Proponuje zmienić nazwę na łatwiejszą typu ''nazwa_demka.dem''. 4) Teraz kopiujemy i wklejamy w folder cstrike punkt 1.6. 5) Gdy już to zrobimy przenosimy się do Kroku 2. Z mojej strony to wszystko mam nadzieje, że komuś pomogłem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Przydatne leci + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi