Użytkownik Paweł S Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nick z CS: Deagle.! Admin banujący: BamM. Serwer: [ONLY AWP_INDIA] [VIP/SVIP + SKINY][RANGI CS:GO][ASYSTY] StrefaSkilla.pl (awp_india) Data zdarzenia: 04,07,2019 godzina 21:00 Opis sytuacji: Gra jak każda inna z mojej strony. Admin postanowił się pobawić i dawał kicki. Później wpadł ban za AB ? Zgłaszałem innego gracza że mu celownik lata. Pisałem to na admin czacie w.w banujący nie zwrócił na to uwagi, wolał rozpisywać się i zaśmiecać środek ekranu swoimi dziwnymi wypocinami. Ogólnie dobry z niego Administrator nie ma co Czekam na jakieś demko i wytłumaczenie pana Bam-a Link do bana z amxbansa(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=272 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin BamM.. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Deagle.! [AMXBans] Reason : ' ab ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 885597375 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.8.140.204 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 @.Piotr. wytłumacz co to za ban.W bansie zadnego AB nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 gracz dostal bana za to ze zabardzo rushowal , i za klniecie , i sie smial piszac mi na u@ ze powinienem banowac aimerow a nie jego po czym , wszedles na serwer mowilem ci ze nie pokazuje banow , i dlatego dosrtal ab Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paweł S Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 5 minut temu, .Piotr. napisał: gracz dostal bana za to ze zabardzo rushowal , i za klniecie , i sie smial piszac mi na u@ ze powinienem banowac aimerow a nie jego po czym , wszedles na serwer mowilem ci ze nie pokazuje banow , i dlatego dosrtal ab A czy Ty się dobrze czujesz ? Nie pomyliłeś graczy ? W ogóle wiesz jacy byli na serwerze ? Zapodaj wycinek z czatu gdzie o dziwo śmiałem się z czegoś ? Zapodaj, teraz to się dopiero pośmiejemy wszyscy . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 A nie dobra przepraszam , moja wina swiadkami sa Ewa soory chodzilo mi o tester wiader , gosc obrazala mnie i kazdego Przepraszam cie Deagle Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi