Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nick:xMietekx Imię:Dominik Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:+/- 5 h Opisz siebie:A tam zwykły ośiemnastolatek, 187 cm wzrostu, brązowe oczy, lubie pływać jeździć na rowerze chodzę do szkoły zawodowej na profilu stolarz Dlaczego akurat Ty?: A dlaczego by nie ? Jest mało redaktorów a ja bym chciał pomóc @Dusia Doświadczenie:doświadczenie mam słabe ale chciałbym próbować nowych rzeczy Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):jakieś 5/10 Przykładowy wywiad/artykuł:dopiero zaczynam więc nic specjalnego tu nie mam oprócz paru poradników https://strefaskilla.pl/temat/8335-usługi-premium/ https://strefaskilla.pl/temat/9846-poradnik-jak-dodać-muzykę-profilową/ Kontakt:gg/pw/fb mogę podać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MarshMello Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Jestem na Tak +chęci +wiek +kontakt +dobry ziomuś +niech próbuje nowych rzeczy czemu ni? +/- ortografia +mało redaktorów 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 5 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nie -Dopiero dostałeś moderatora, a ty już na kolejną rangę lecisz. Ogarnij najpierw to co musisz. -Jak na redaktora interpunkcja leży. +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nie -ortografia -jesteś na okresie próbnym na moda i lecisz na kolejną rangę - ośiemnastolatek, XDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 na nie wykaż się na stanowisku moderatora mordo ale plusik checi ,pomocy,znany. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka surykatkatwojmatka Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Na tak +Wiek +Staż Twoja praca nie przypadła mi go gustu. Okres próbny moim skromnym zdaniem Ogólnie spoko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Ja również jestem na NIE. - Twoja ortografia i interpunkcja leży i to totalnie, a piszesz podanie na redaktora. - Dopiero co dostałeś moderatora na okres próbny 30 dni. - Podanie tak średnio napisane. - Zajmij się najpierw rangą moderatora i dopiero potem napisz podanie i popraw tą ortografie oraz interpunkcję. + Wiek. + Chęci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Na nie - ortografia i interpunkcja - podanie mnie nie przekonuje - dopiero co przyjęli Cię na moderatora + wiek + chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 na nie, - Dopiero co dostałeś moderatora, zajmij się tym. - orto - podanie słabiutkie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Podanie odrzucam. - Dopiero dostałeś moderatora. - Podanie na bardzo niskim poziomie. - Ortografia leży. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi