Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nick: @the saddesst man on earthImię: Dawid.Wiek: 16.Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W sumie to nawet i cały dzień bo co chwilę zaglądam na forum. Opisz siebie: Nie lubię za bardzo opisywać swojej osoby bo nie jestem zbyt ciekawą osobą, ale jak trzeba to trzeba. Mam na imię Dawid, mam 16 lat, pochodzę z Warszawy. W wolnym czasie lubię sobie wyjść ze znajomymi na miasto lub pograć z nimi w piłkę nożna, albo siatkówkę. Również lubię sobie pograć w cska, ale teraz mam jakieś problemy z netem więc już rzadziej grywam. Myślę, że na razie wam tyle o mnie wystarczy. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ już kiedyś byłem redaktorem i nie sprawiało mi to najmniejszego problemu. Wiem jak poprawie posługiwać się polszczyzną. Chciałbym również obciążyć Dusie, aby nie miała tyle pracy. Czas oraz chęci również posiadam, więc czemu by nie spróbować?Doświadczenie: Doświadczenie posiadam sporę, ponieważ już niejednokrotnie posiadałem rangę redaktora i sprawowałem się dobrze, nikt nigdy na mnie nie narzekał.Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że takie 8/10.Przykładowy wywiad/artykuł: Niestety nie posiadam, ponieważ jeszcze nie miałem okazji przeprowadzić wywiadu, ani zrobić jakiegoś artykułu na sieci.Kontakt: Forum/Steam/TS3/FB jeśli będzie trzeba to podam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jestem na tak: + podanie ładne + chęci pomocy + doświadczenie + potrzeba ludzi do ożywienia działu Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Na tak +wiek +chęć pomocy +doświadczenie +ładne, estetyczne podanie +- króciutko z nami jesteś, ale widać, że się udzielasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Na tak + ty bardziej się do tego nadajesz niż ja +wiek +doświadczenie (chyba) +estetyczne podanie -jedyne do czego się można przyczepić to staż na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Pisze to po pijaku ,sorry za błędy xDD Na tak +dobry polonista +wiek +doświadczenie +aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Na tak +wiek +doświadczenie +kulturka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Podanie przyjmuję. + Chęci pomocy w owym dziale. + Podanie elegancko napisane. + Przyda się ktoś doświadczony by rozruszać dział. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi