Użytkownik Secret_Maciek Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) 1. Imię:Maciek 2. Wiek16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Minimum 5 Godzin 4. Co chciałbyś zmienić: Na forum Na razie nic a na serwerze żeby cziterzy wiedzieli gdzie ich miejscowe 5. W czym chciałbyś pomóc: Mam doświadczenie tak że na forum a tak że na serwerze mogę pomóc 6. Dlaczego akurat ty: Jak mówiłem posiadam spore doświadczenie 7. Staż na forum:Tak 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak na innej sieci 9. Miejsce na 10 reklam sieci: ? Edytowane 7 Lipca 2019 przez Secret_Maciek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Wymagania: Znajomość ortografii Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu Posiadane 200 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Minimum 17 lat Brak ostrzeżeń na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi