Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nick: ĎẸϻỖŇ Imię:Alan Wiek (dokłada data):16 data 2003.04.14 SID: STEAM_0:1:419158650 0 00:31 35 0 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:W sumie to mogę bardzo dużo czasu teraz poświęcić czas na forum od 3 do 5 godzin a nawet dłużej Opisz siebie:Mam na imię Alan mam 16 lat ogólnie to lubię bardzo sport taki jak piłka nożna,koszykówka.Od pół roku trenuje kickboxing i MMA niedługo będę mógł się wykazać swoimi umiejętnościami związanymi z treningami jestem ogólnie bardzo aktywną osobą w ciągu dnia a w nocy to przy komputerze i co by tu opowiadać jeszcze o mnie pochodzę z województwa łódzkiego i to chyba na tyle. Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ myślę że pomogę w tej roli wezmę większość zadań na siebie bo mam dużo wolnego czasu i każda pomocna ręka się przyda. Czy miałeś styczność z Amxbans?:Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Umiem ocenić Czitera a po prostu dobrego gracza ze skillem Kontakt:ts/discord/steam/forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ arabPL Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na nie -/+wiek -Za mały staż na forum +/- czas dzienny przy ubt Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na nie: - ledwo co wróciłeś, daj się poznać innym i wykaż się na randze, na którą też dopiero co się dostałeś - aktywność + doświadczenie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 na tak +wiek +doświadczenie -aktywność + chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na NIe -ledwo co wróciłeś -aktywność +/- doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na nie: - ledwo co wróciłeś, daj się poznać innym i wykaż się na randze, na którą też dopiero co się dostałeś - aktywność + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Zoimal jestem na nie powód jest prosty : -aktywność -dopiero wróciłeś +/- doświadczenie pokaż że jesteś i za jakieś dwa tygodnie złóż podanie wtedy będe na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ja również jestem na NIE. - Dopiero co wróciłeś, a już lecisz na rangi. - Aktywność. - Nie przekonuje mnie jakoś twoja osoba. - Z tym podanie to się nie postarałeś za bardzo. +/- Doświadczenie. + Wiek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na nie , znam cie troche ale inni nie Wiek -/+ Doswiadczenie na nie ( poki ktos nie zweryfikuje tego co piszesz) Staz , no srednio Aktywnosc , odpada 2 dni od powrotu hah , za krotucienko Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na nie: -Niedawno wróciłeś, daj się poznać innym. -Podanie nie przekonuje -Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 -Podanie -Wiek -Dopiero co wrociles Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na chwilę obecną podanie odrzucam. - Wróciłeś nie dawno na sieć, daj się poznać użytkownikom. - Słaba aktywność. - -/+ Doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi