Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jasio przychodzi do taty i pyta: - tato co to jest polityka? - polityka synku to kapitalizm, ja jestem kapitalizm bo ja zarabiam, twoja mama to rząd bo rządzi pieniędzmi, dziadek to związki zawodowe bo nic nie robi, pokojówka to klasa robocza bo sprząta i pracuje, ty synku jesteś ludem bo tworzysz społeczeństwo, a twój mały braciszek to przyszłość. - tato ja się z tym prześpię i może zrozumiem. Jasio poszedł spać. W nocy budzi go płacz małego brata, który zrobił w pieluszkę. Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej obudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki. Wchodzi a pokojówka zajęta z tatą, a przez okno zagląda dziadek. Jasia nikt nie zauważył bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju uspokoił braciszka i poszedł spać. Rano Jasio wstał i zszedł na dół. Tato mówi do niego: - no i co Jasiu już wiesz co to jest polityka? - tak tatusiu wiem - kapitalizm wykorzystuje klasę roboczą, związki zawodowe się temu przyglądają podczas gdy rząd śpi, lud jest ignorowany, a przyszłość leży w gównie. To jest polityka tatusiu. A tera dwa bekowe filmiki xd -------------------------------------------------------- 1562534084403.mp4 1562534609692.mp4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Fanta Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Uśmiechnąłem się po przeczytaniu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Fajne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi