Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #28 Milka.

the saddesst man on earth

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazł się Technik Forum @Milka.

Zapytałem kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie ----->

Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Przesympatyczny chłopaczek, zabawny, zna się na tym co robi, no i lubi jeść klopsyxD Kc Milcia <3

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Spoko gościu.

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Siemka, za dużo to nie wiem o nim, tyle co na ts chwilę gadaliśmy :D Ogólnie to spoko mordzia, zna się na rzeczy (chodzi o technika na tym forum), ogarnięty, szybko nawiązuje wspólny język, śmieszek :D za dużo to nie powiem bo tak jak mówiłem chwilkę tak gadaliśmy (nie że we 2, tylko w grupie).

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Bardzo dobry człowiek, ogarnął bardzo dużo spraw i generalnie zasługuje na posiadaną rangę. 

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie wiem trudno mi coś na jego temat powiedzieć bo go nie znam tylko z sb.

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Milka są to twórcy czekolady, które lubię mniam, mniam :D. A tak na poważnie Milka to osoba odpowiednia na dane stanowisko, jest opanowany, póki nie powiesz mu, że czekoladę ma Ci dać :C. Ma też masę humoru i mam nadzieję, że dalej z takim zapałem będzie wykonywał swoje obowiązki.

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Siemanko:D Milka jest zajebisty! :DD Spoko osóbka, ogarnia forum, wie co z czym się je, ma łeb jak sklep :D Fajnie się z Nim rozmawia :D.

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Milka, Milka.. ogarnięty, da się z nim porozmawiać, pomocny, mamy wspólne zainteresowania, współpraca z Nim to sama przyjemność, bardzo lubi jeść klopsy (XD) i cieszę się, że mam takiego współpracownika <3

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Myślę, że Milka to naprawdę miły, pomocny oraz pracowity chłopak. Czego się nie spytasz, zawsze dostaniesz odpowiedź, będziesz potrzebował pomocy? Zawsze ją dostaniesz. Oraz zawsze można z nim pożartować ;].

Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Milka dzięki temu, że dodał minki na forum jest spoko gościem xD

Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Myślę że odwala razem z drugim technikiem kawał dobrej roboty no i oczywiście jest też pomocny.

Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Jest w porządku, angażuje się w życie forum, ale jest cienki z awp :)

Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Nie znam go za bardzo ale wydaje się być Spoko Morda ;)

Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Spoko mordeczka, coś tam strzela :D

Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Znam go bardzo krótko.

Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Gdybym znał to bym się wypowiedział, jednak tyle co wiem to, że jest technikiem na tym forum. 

Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Z racji że mało go znam, ale coś tam wiem o nim :D Dobry grafik, w porządku człowiek i ogólnie zaangażowany w działanie forum ;)

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Jak ja dawno nie widziałem tej seri. 

Gratuluję dobra robota :likethis:

• Użytkownik

Dobra robota, powoli do przodu z działem. Milka szczęśliwy jest xd 

KAQoN5I.png

• Junior Admin
Junior Admin

+ za robotę  (mogę pozgadywc do kogo należy dany komentarz normalnie xD ze 4 ogarnę) 

haha,, wypowiedzi są oczywiste albo tak ujęte ze wiadomo co od kogo :P 

• Wrr 1

heh1111.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]