Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się Technik Forum @Milka. Zapytałem kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Przesympatyczny chłopaczek, zabawny, zna się na tym co robi, no i lubi jeść klopsy Kc Milcia Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Spoko gościu. Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Siemka, za dużo to nie wiem o nim, tyle co na ts chwilę gadaliśmy Ogólnie to spoko mordzia, zna się na rzeczy (chodzi o technika na tym forum), ogarnięty, szybko nawiązuje wspólny język, śmieszek za dużo to nie powiem bo tak jak mówiłem chwilkę tak gadaliśmy (nie że we 2, tylko w grupie). Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Bardzo dobry człowiek, ogarnął bardzo dużo spraw i generalnie zasługuje na posiadaną rangę. Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie wiem trudno mi coś na jego temat powiedzieć bo go nie znam tylko z sb. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Milka są to twórcy czekolady, które lubię mniam, mniam :D. A tak na poważnie Milka to osoba odpowiednia na dane stanowisko, jest opanowany, póki nie powiesz mu, że czekoladę ma Ci dać :C. Ma też masę humoru i mam nadzieję, że dalej z takim zapałem będzie wykonywał swoje obowiązki. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Siemanko:D Milka jest zajebisty! Spoko osóbka, ogarnia forum, wie co z czym się je, ma łeb jak sklep Fajnie się z Nim rozmawia . Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Milka, Milka.. ogarnięty, da się z nim porozmawiać, pomocny, mamy wspólne zainteresowania, współpraca z Nim to sama przyjemność, bardzo lubi jeść klopsy (XD) i cieszę się, że mam takiego współpracownika Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Myślę, że Milka to naprawdę miły, pomocny oraz pracowity chłopak. Czego się nie spytasz, zawsze dostaniesz odpowiedź, będziesz potrzebował pomocy? Zawsze ją dostaniesz. Oraz zawsze można z nim pożartować ;]. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Milka dzięki temu, że dodał minki na forum jest spoko gościem Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Myślę że odwala razem z drugim technikiem kawał dobrej roboty no i oczywiście jest też pomocny. Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Jest w porządku, angażuje się w życie forum, ale jest cienki z awp Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Nie znam go za bardzo ale wydaje się być Spoko Morda Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Spoko mordeczka, coś tam strzela Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Znam go bardzo krótko. Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Gdybym znał to bym się wypowiedział, jednak tyle co wiem to, że jest technikiem na tym forum. Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Z racji że mało go znam, ale coś tam wiem o nim Dobry grafik, w porządku człowiek i ogólnie zaangażowany w działanie forum 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jak ja dawno nie widziałem tej seri. Gratuluję dobra robota Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dobra robota, powoli do przodu z działem. Milka szczęśliwy jest xd Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 + za robotę (mogę pozgadywc do kogo należy dany komentarz normalnie ze 4 ogarnę) haha,, wypowiedzi są oczywiste albo tak ujęte ze wiadomo co od kogo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi