Premium mikiii1337. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Imię: Mikołaj Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 6-8 h Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, młody chłopak z krwi i kości, interesuję się sportami walki t Dlaczego akurat Ty?: Kiedyś byłem redaktorem na jednej sieci, doświadczenia jakiegoś dużego nie mam, ale wiem z czym redakcja się je i chciałbym spróbować swoich sił na tej randze Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 6/10 Kontakt: Steam , Forum , Dc, @ Dusia Pozdrawiam. 3 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Imię: Paweł Wiek: 21 Ile czasu jesteś poświęcić na forum: 4h Opisz siebie: Jestem Paweł, mam 21 lat interesuję się redakcją, przeprowadzaniem wywiadów, zjawiska paranormalne, horrorami. Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem na innych sieciach chyba 4 razy i tutaj dwa razy byłem i za tym trzecim obiecuję, że nie zrezygnuję od razu po przyjęciu podania. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Kontakt: Steam , Forum @ Dusia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Imię: Szymon Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-5h Opisz siebie: Siemka jestem Szymon pochodzę z województwa Łódzkiego Niedaleko takiego miasta jak Sieradz, interesuję się informatyką i programowaniem. Dlaczego akurat Ty?: Widzę że potrzeba rąk do pracy na tym stanowisku i chcę wspomóc redaktorów. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że osiem na dziesięć. Kontakt: Forum, Discord, ts3 Edytowane 29 Stycznia 2022 przez kyrr147 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Września 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 SZYBKA REKRUTACJA OTWARTA, ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik 1333333 Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Imię: Paweł Wiek: 21 Ile czasu jesteś poświęcić na forum: 4h Opisz siebie: Jestem Paweł, mam 21 lat interesuję się redakcją, przeprowadzaniem wywiadów, zjawiska paranormalne, horrorami. Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem na innych sieciach chyba 4 razy i tutaj dwa razy byłem i za tym trzecim obiecuję, że nie zrezygnuję od razu po przyjęciu podania. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Kontakt: Steam , Forum 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Imię: Przemek Wiek: 22 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W tygodniu to ok 2/3h, w weekendy więcej. Opisz siebie: Na imię mam Przemek, lat 22. Jestem osobą raczej cichą, dużo obserwuję co się dzieje na forum, co jednak nie zmienia faktu, że jestem w stanie się odnaleźć w danej grupie i z nią pracować. Lubię tematy związane z muzyką, programowaniem i motoryzacją. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? Hmm... Zauważyłem, że została otwarta szybka rekrutacja, więc sobie myślę "czemu nie spróbować?". Miałem kiedyś styczność z ową rangą i wiem na czym polega praca w redakcji. Uważam, że jestem osobą dość pracowitą, dobrze wypełniająca swoje obowiązki. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/10 Kontakt: Steam/forum 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dnia ale gdzieś 3/4h Opisz siebie: Mam na imię Kacper mam 17 lat pochodzę z miasta Elbląg. Interesuję się komputerami i uwielbiam uprawiać sport co prowadzi do tego, że trenuję sztuki walki i uwielbiam piłkę nożną. W wolnym czasie gram w Lol-a, i zajmuje się Typerką. Dlaczego akurat Ty?: Jestem na sieci już trochę udzielam się tyle, ile mogę i moja aktywność jest aktualnie bardzo dobra, mam dużą wyobraźnię, która nie ma granic i zawsze znajdę sensowne pytanie, które zainteresuję jakieś osoby. Oraz napisałem już jakieś artykuły na naszym forum i możecie je ocenić: Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Kontakt: Dc/forum Edytowane 4 Września 2022 przez Hana_Montana 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 21 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Imię: Mikołaj Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5 godzin Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, lubię grać w siatkówkę jak i w piłkę nożną Dlaczego akurat Ty?: Byłem już na tej randze na innej sieci, Doświadczenie nie jest jakoś duże ale wiem o co chodzi a para rąk zawsze się do pracy przyda :d Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 6/10 Kontakt: Steam , Forum Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Zamykam szybką rekru. Zapraszam do składania podań w normalnej formie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 20 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zapraszam do składania podań na redaktora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 !Zapraszam do pisania podań na redaktora! !Dołącz do naszego zespołu redakcyjnego i wyraź swoją kreatywność! Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 3 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Imię: Artur Wiek: 20 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dnia, ale co najmniej 2 godziny Opisz siebie: Interesuję się podróżami i już odwiedziłem 6 różnych krajów, takich jak Włochy, Japonia, Dania, Maroko, Litwa i Grecja. Każdy z tych krajów ma swoją unikalną kulturę, którą chciałbym przedstawiać jako członek redakcji. Oprócz podróży, pasjonuję się grami planszowymi i tworzeniem własnych wierszy, które chętnie będę dzielił się z Wami na tym forum. Dlaczego akurat Ty?: Posiadam bogate doświadczenie w pisaniu i redagowaniu treści z różnych dziedzin. Moje umiejętności komunikacyjne i zdolność do pracy w zespole pozwolą mi efektywnie współpracować z innymi członkami redakcji. Jestem pełen pasji do tworzenia wartościowych i interesujących treści, które przyciągają czytelników. Ponadto, mam szeroką wiedzę na temat wielu dziedzin, co pozwoli mi pisać wszechstronne artykuły. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Może się kiedyś zdarzyć jakiś błąd. Kontakt: Dc/forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 19 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 (edytowane) Imię: Karol Wiek: W listopadzie 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zbliżają się wakacje więc codziennie mam czas na forum, myślę że 3-4 h dziennie Opisz siebie: Jestem kreatywny ale za to szczerze lekko leniwy, lecz jak coś ma być zrobione to będzie zrobione na czas. Lubię się przykładać a nie robić czegoś na odwal, jak mam czas to robię obowiązki jak najszybciej sie da Dlaczego akurat Ty?: 1) Ponieważ często przeglądam forum i mi się nudzi, dlatego w tym wolnym czasie będę miał co robić 2) Jest mało redaktorów i Przydałbym się w redakcji 3) Mam kilka pomysłów jestem dobrze nastawiony co do nowej funkcji na forum o ile mnie przyjmiecie Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Nie jestem pewien ale chyba 6 Kontakt: Discord / Messenger / Instagram / Snapchat Edytowane 19 Czerwca 2023 przez drejson 2 Cytuj Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucek_mostowiak Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Imię: Mikołaj Wiek: 27 Ile czasu jesteś poświęcić na forum: Dość sporo. Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, pochodzę z małego miasteczka w Wielkopolsce, a dokładniej to Koło. Na co dzień jestem kierowcą zawodowym. W chwili wolnej lubię sobie połowić rybki, czy pojeździć na rowerze. Jestem duchem towarzystwa, bardzo lubię piwko i wyskoczyć na imprezkę. Uwielbiam również "przegrać" trochę pięniedzy na betlicku (XD). Dlaczego akurat Ty?: Od dzieciaka interesowała mnie praca dziennikarza, aż w latach (szkolnych) byłem odpowiedzialny za gazetkę. Posiadam doświadczenie w pełnieniu funkcji redaktora (Inne serwerownie/własna). Również chciałbym pomóc @ Hana_Montana w pełnieniu funkcji. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że jakieś 8/10 albo i lepiej (w końcu siostra polonistka). XD Kontakt: Steam, Forum, Whatsapp/Messenger Ps. Może okres próbny? ;-) Edytowane 22 Czerwca 2023 przez lucek_mostowiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Imię: Szymon Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: pare godzin Opisz siebie: Jestem Szymon mam 17 lat jestem z województwa Łódzkiego, interesuję się informatyką oraz grą w komputer Dlaczego akurat Ty?: byłem tutaj już redaktorem więc mam doświadczenie i złapała mnie chęc powrotu na tą rangę. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Kontakt: steam forum discord 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Imię: Paweł Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od pracy ale myślę, że po pracy z trzy godzinki 🙂 Opisz siebie: Interesuję się przeprowadzaniem wywiadów, robienia Q&A, robienie różnych ciekawostek 🙂 Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem na tej i na i trzech sieciach, które dwie już nie istnieją w sumie to od 5 lat zajmuje się tą działką. Każdy mnie zna, jestem tutaj od trzech lat, wiem z czym to się je i obiecuję nie popełniać głupstw z roku 2021 😅 dojrzałem już 🙂 PS. Widzę, że sam jesteś na pewno jest Ci potrzebna ręka do pracy, chętnie pomogę. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7 Kontakt: forum, facebook, nawet numer telefonu mogę podać 😅 Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia się na ochotnika 🙂 Pozdrawiam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik jazda pokemony Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Imię: Kacper Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4 godziny spokojnie dam radę Opisz siebie: Kacper, lat 16. Idę do 1 klasy zawodówki bo raz nie zdałem kierunek mechanik pojazdów samochodowych. Jestem osobą miłą dla ludzi i fajnie mi jest się dogadać z innymi. W wolnym czasie lubię pójść z przyjaciółmi pograć w piłkę lub pochodzić. Dlaczego akurat Ty?: Potrzebne ręce do pomocy. Chęć do pomocy innym osobą. szybko dogaduje się z ludźmi Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Oceniam swoją znajomość 6/10. błędy się zdarzają nie raz. Kontakt: Discord: Wujek#1111 GG:76985234 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Imię: Kamil Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Szczerze nie jestem w stanie tego dokładnie określić. Na telefonie zaglądam w każdej wolnej chwili, na PC będzie to mniej czasu, wiadome. Na pewno będzie to na tyle wystarczająco by wykonywać swoją pracę dobrze ;). (A propos mojej aktywności, z dnia na dzień będzie coraz lepsza, gdyż bardzo mi na tym zależy). Opisz siebie: Cichy, skromny, bezkonfliktowy, przykładający całe serducho do powierzonej mu pracy, chłopak. Mam na imię Kamil, mieszkam w małym miasteczku w woj. łódzkim. Na co dzień pracownik w zawodzie mechanik samochodowy. W wolnej chwili pogram nawet w cs'a go lub 1.6. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja, odpowiedź jest dla mnie prosta. Głównie jest to chęć spróbowania się na tej randze i odciążenia naszych bodajże dwóch redaktorów od nadmiaru "roboty". Jestem osobą, która musi zrobić wszystko na tak zwane "tip top" czy po prostu przejrzeć po 3 razy czy wszystko jest na pewno w porządku. Czytam wiele artykułów, można powiedzieć, że interesuje się światem na bieżąco. Mógłbym pomóc obecnym redaktorom, zająć się powierzoną mi pracą, a nawet z czasem spróbować dodać jakiejś świeżości do działów. Pozdrawiam serdecznie. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że idealny nie jestem. Daję sobie (7,8-10). Kontakt: Steam, pv forum. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zamykam szybką rekrutację Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Otwieram szybką rekrutację zapraszam do pisania podań 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 10 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Nick: czvrnuch Imię: Aleksander Wiek: 26 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: mogę nawet cały dzień, jeśli się uda. Opisz siebie: Spokojny, wyluzowany i podatny chłopak na pomoc, mam 26 lat i zajmuje się informatyką, jestem informatykiem i programistą, grafikiem może nie jestem ale i tak pracuje zdalnie, oprócz tego lubię grać w GTA V, CS 1.6 i Battlefield 2042 Dlaczego akurat Ty?: Odpowiedź jest bardzo prosta, byłem kiedyś dobry z języka polskiego w szkole, dużo wypracowań i lektur przerabiałem jako praca domowa, wystarczy że przyda się więcej redaktorów niż tylko 2-3 (nie wiem ile), mam bardzo dużo wolnego czasu na takie pogawędki oraz na różne tematy redakcji. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9 Kontakt: Steam, Discord, tutaj na forum 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 20 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Podanie Na Redaktora Imię: Dominik Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od 1 godziny do 5 godzin dziennie Opisz siebie: Witam. Mam na imię Dominik, mam 21 lat pochodzę z woj.mazowieckiego. Zajmuje sie na codzien zleceniami pod firmy duże, w wolnym czasie tworze grafiki komputerowe, oraz tworze sobie paczki na serwerach testowych. Jestem osobą bardzo kreatywną i mam duże plany co do redakcji. Jestem osobą bez konfliktową oraz spokojną. Dlaczego akurat Ty?: Myślę,że Jestem idealnym kandydatem na stanowisko redaktora tego forum ze względu na moje doświadczenie, zawsze staram się dopiąć moją twórczość na ostatni guzik. Mam dużo wolnego czasu, a także dużą chęć zaangażowania się w rozwój społeczności poprzez pomoc obecnym redaktorą. Moim celem jest aktywny udział w tworzeniu treści na forum w sposób solidny i wartościowy. Chciałbym również aby pojawił się poddział w dziale redakcji związany z tiktokiem Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Prowadziłem swoje projekty, również byłem na posadzię redaktor i dobrze sie spisywałem. Znajomość ortografii oraz interpunkcji 7 na 10. Kontakt: Pw forum, dc- lucyfertoja oraz GG-74620284 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 2 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Imię: Dariusz Wiek: 19 (w marcu 20) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: codziennie Opisz siebie: Cichy, poważny i stanowczy chłopak, redakcja to moje ulubione zainteresowanie oraz gramatyka i język polski, jestem osobą która nie dopuszcza się prowokacji innych a szczególnie na chatboxie co z pumą sobie gadamy dla żartów. Dlaczego akurat Ty?: Coś w redakcji widzę że ono zaczyna powoli upadać ze względu braku aktywności, a to prowadzi już do degradacji i końca redakcji, myślę że pomogę wam utrzymać redakcję i nie mogę być na sieci nieaktywnym, w trakcie urlopu to tak bo urlop nie ogranicza funkcyjnych rang do pracy. Z całego serca pozdrawiam Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Jestem z gdzieś tak 8,2/10. Kontakt: PV, Steam. FunnyPuma, 9 Lutego 2024 Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 18 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Nick: lenia Imię: Kacper Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Spędzam dużo czasu przed komputerem, więc jestem pewien, że mam wystarczającą wytrzymałość i zdolność skupienia, aby kontynuować tę aktywność przez dłuższy okres czasu. Opisz siebie: Jestem spokojną osobą, która dokłada wszelkich starań, aby każdą pracę wykonać dokładnie i z jak najwyższą starannością. Moje podejście charakteryzuje się spokojem, a unikanie konfliktów jest dla mnie naturalne. Wolę skupić się na rozwiązywaniu problemów w sposób pokojowy i konstruktywny, co pozwala mi efektywnie współpracować z innymi i osiągać zamierzone cele. Dlaczego akurat Ty?: Redakcja wydaje się ciekawą funkcją, a chciałbym zaangażować się w pomoc obecnym redaktorom. Jako że dysponuję dużą ilością czasu, jestem przekonany, że mogę sprostać wymaganiom tego stanowiska i przyczynić się do jego skutecznego działania. Doświadczenie: Na chwilę obecną nie mam doświadczenia lecz szybko się uczę i adaptuję do nowych zajęć. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Kontakt: forum/dc/steam FunnyPuma, 18 Lutego 2024 Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 18 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Imię: Konrad Wiek: 14 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od moich obowiązków oraz aktywności, które mam zaplanowane, Codziennie staram się znaleźć czas, aby odwiedzić forum. Opisz siebie: Mam na imię Konrad, mam 14 lat , pochodzę z województwa Śląskiego, moje zainteresowania to: sport, muzyka, spotykanie się ze przyjaciółmi i granie ze znajomymi , jestem osobą spokojną , miłą ,a także przyjacielską. Cenię harmonię w relacjach z innymi i staram się być zawsze uprzejmy wobec ludzi. Dlaczego akurat Ty?: Głównie chciałbym pomóc redakcji oraz rozwijać się w roli redaktora. Jestem przekonany, że jestem gotowy na to wyzwanie, ponieważ mam już na swoim koncie jedną ważną rangę. Jestem również bardzo dokładny, co jest kluczowe w pracy redaktora. Chcę wykorzystać swoje zdolności do tego, aby przyczynić się do sukcesu redakcji i wspólnie z nią rozwijać się. Jestem gotowy na nowe wyzwania i wiem, że będę się rozwijał w tej roli. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):7/10 Kontakt:forum,steam,dc i jeśli będzie trzeba to messenger FunnyPuma, 18 Lutego 2024 Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi