Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Szybka rekrutacja na redaktora

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Imię: Mikołaj

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 6-8 h

Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, młody chłopak z krwi i kości, interesuję się sportami walki t

Dlaczego akurat Ty?: Kiedyś byłem redaktorem na jednej sieci, doświadczenia jakiegoś dużego nie mam, ale wiem z czym redakcja się je   i chciałbym spróbować swoich sił na tej randze 

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 6/10

Kontakt: Steam , Forum , Dc, 

@ Dusia

Pozdrawiam.

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Andrzej. odblokował(a) ten temat
  • Stały Bywalec

Imię: Paweł

Ile czasu jesteś poświęcić na forum: 4h

Opisz siebie: Jestem Paweł, mam 21 lat interesuję się redakcją, przeprowadzaniem wywiadów, zjawiska paranormalne, horrorami.

Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem na innych sieciach chyba 4 razy i tutaj dwa razy byłem i za tym trzecim obiecuję, że nie zrezygnuję od razu po przyjęciu podania.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10

Kontakt: Steam , Forum

@ Dusia

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel CS 2 SURF

Imię: Szymon

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-5h

Opisz siebie: Siemka jestem Szymon pochodzę z województwa Łódzkiego Niedaleko takiego miasta jak Sieradz, interesuję się informatyką i programowaniem.

Dlaczego akurat Ty?: Widzę że potrzeba rąk do pracy na tym stanowisku i chcę wspomóc redaktorów.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że osiem na dziesięć.

Kontakt: Forum, Discord, ts3

Edytowane przez kyrr147
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

S025eIQ.png.9235290c47ee72e774330d3a88ba8519.png

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Dusia odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

SZYBKA REKRUTACJA OTWARTA, ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Użytkownik

Ile czasu jesteś poświęcić na forum: 4h

Opisz siebie: Jestem Paweł, mam 21 lat interesuję się redakcją, przeprowadzaniem wywiadów, zjawiska paranormalne, horrorami.

Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem na innych sieciach chyba 4 razy i tutaj dwa razy byłem i za tym trzecim obiecuję, że nie zrezygnuję od razu po przyjęciu podania.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10

Kontakt: Steam , Forum

• Ha ha 2
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Imię:  Przemek

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  W tygodniu to ok 2/3h, w weekendy więcej.

Opisz siebie:  Na imię mam Przemek, lat 22. Jestem osobą raczej cichą, dużo obserwuję co się dzieje na forum, co jednak nie zmienia faktu, że jestem w stanie się odnaleźć w danej grupie i z nią pracować. Lubię tematy związane z muzyką, programowaniem i motoryzacją.

Dlaczego akurat Ty?:  Dlaczego ja? Hmm... Zauważyłem, że została otwarta szybka rekrutacja, więc sobie myślę "czemu nie spróbować?". Miałem kiedyś styczność z ową rangą i wiem na czym polega praca w redakcji. Uważam, że jestem osobą dość pracowitą, dobrze wypełniająca swoje obowiązki.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/10

Kontakt: Steam/forum

• Lubię to! 1
  • Wow! 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Zasłużony

Imię: Kacper

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  To zależy od dnia ale gdzieś 3/4h 

Opisz siebie: Mam na imię Kacper mam 17 lat pochodzę z miasta Elbląg. Interesuję się komputerami i uwielbiam uprawiać sport  co prowadzi do tego, że trenuję sztuki walki i uwielbiam piłkę nożną. W wolnym czasie gram w  Lol-a, i zajmuje się Typerką.

Dlaczego akurat Ty?: Jestem na sieci już trochę udzielam się tyle, ile mogę i moja aktywność jest aktualnie bardzo dobra, mam dużą wyobraźnię, która nie ma granic i zawsze znajdę sensowne pytanie, które zainteresuję jakieś osoby.

Oraz napisałem już jakieś artykuły na naszym forum i możecie je ocenić: 

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 

Kontakt: Dc/forum

Edytowane przez Hana_Montana
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Tak sobie 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• 3 tygodnie później...
  • Premium
Premium

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5 godzin

Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, lubię grać w siatkówkę jak i w piłkę nożną 

Dlaczego akurat Ty?: Byłem już na tej randze na innej sieci, Doświadczenie nie jest jakoś duże  ale wiem o co chodzi a para rąk zawsze się do pracy przyda :d

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 6/10

Kontakt:  Steam , Forum 

Pozdrawiam.

• Tak sobie 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Zamykam szybką rekru. Zapraszam do składania podań w normalnej formie

• Trzymaj się 1
  • Tak sobie 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• vinaif zablokował(a) ten temat
  • vinaif odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Zapraszam do składania podań na redaktora

• Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużony

!Zapraszam do pisania podań na redaktora! 

!Dołącz do naszego zespołu redakcyjnego i wyraź swoją kreatywność!

• Użytkownik

Imię: Artur 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  To zależy od dnia, ale co najmniej 2 godziny 

Opisz siebie: Interesuję się podróżami i już odwiedziłem 6 różnych krajów, takich jak Włochy, Japonia, Dania, Maroko, Litwa i Grecja. Każdy z tych krajów ma swoją unikalną kulturę, którą chciałbym przedstawiać jako członek redakcji. Oprócz podróży, pasjonuję się grami planszowymi i tworzeniem własnych wierszy, które chętnie będę dzielił się z Wami na tym forum.

Dlaczego akurat Ty?: Posiadam bogate doświadczenie w pisaniu i redagowaniu treści z różnych dziedzin. Moje umiejętności komunikacyjne i zdolność do pracy w zespole pozwolą mi efektywnie współpracować z innymi członkami redakcji. Jestem pełen pasji do tworzenia wartościowych i interesujących treści, które przyciągają czytelników. Ponadto, mam szeroką wiedzę na temat wielu dziedzin, co pozwoli mi pisać wszechstronne artykuły.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Może się kiedyś zdarzyć jakiś błąd. :) 

Kontakt: Dc/forum

• Lubię to! 1

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

Imię: Karol

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zbliżają się wakacje więc codziennie mam czas na forum, myślę że 3-4 h dziennie 

Opisz siebie: Jestem kreatywny ale za to szczerze lekko leniwy, lecz jak coś ma być zrobione to będzie zrobione na czas. Lubię się przykładać a nie robić czegoś na odwal, jak mam czas to robię obowiązki jak najszybciej sie da 

Dlaczego akurat Ty?: 1) Ponieważ często przeglądam forum i mi się nudzi, dlatego w tym wolnym czasie będę miał co robić 2) Jest mało redaktorów i Przydałbym się w redakcji 3) Mam kilka pomysłów jestem dobrze nastawiony co do nowej funkcji na forum o ile mnie przyjmiecie 

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Nie jestem pewien ale chyba 6

Kontakt: Discord / Messenger / Instagram / Snapchat 

Edytowane przez drejson
  • Lubię to! 2

Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik.

• Użytkownik

Ile czasu jesteś poświęcić na forum: Dość sporo.

Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, pochodzę z małego miasteczka w Wielkopolsce, a dokładniej to Koło. Na co dzień  jestem kierowcą zawodowym. W chwili wolnej lubię sobie połowić rybki, czy pojeździć na rowerze. Jestem duchem towarzystwa, bardzo lubię piwko i wyskoczyć na imprezkę. Uwielbiam również "przegrać" trochę pięniedzy na betlicku (XD). 

Dlaczego akurat Ty?: Od dzieciaka interesowała mnie praca dziennikarza, aż w latach (szkolnych) byłem  odpowiedzialny za gazetkę. Posiadam doświadczenie w pełnieniu funkcji redaktora (Inne serwerownie/własna). Również chciałbym pomóc @ Hana_Montana w pełnieniu funkcji. 

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że jakieś 8/10 albo i lepiej (w końcu siostra polonistka). XD

Kontakt: Steam, Forum, Whatsapp/Messenger

Ps. Może okres próbny? ;-) 

Edytowane przez lucek_mostowiak
  • Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel CS 2 SURF

Imię: Szymon

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: pare godzin 

Opisz siebie: Jestem Szymon mam 17 lat jestem z województwa Łódzkiego, interesuję się informatyką oraz grą w komputer

Dlaczego akurat Ty?: byłem tutaj już redaktorem więc mam doświadczenie i złapała mnie chęc powrotu na tą rangę.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10

Kontakt: steam forum discord 

• Lubię to! 2

S025eIQ.png.9235290c47ee72e774330d3a88ba8519.png

• Stały Bywalec

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:

Zależy od pracy ale myślę, że po pracy z trzy godzinki 🙂

Opisz siebie:

Interesuję się przeprowadzaniem wywiadów, robienia Q&A, robienie różnych ciekawostek 🙂

Dlaczego akurat Ty?: 

Byłem redaktorem na tej i na i trzech sieciach, które dwie już nie istnieją w sumie to od 5 lat zajmuje się tą działką.

Każdy mnie zna, jestem tutaj od trzech lat, wiem z czym to się je i obiecuję nie popełniać głupstw z roku 2021 😅 dojrzałem już 🙂 

PS. Widzę, że sam jesteś na pewno jest Ci potrzebna ręka do pracy, chętnie pomogę.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7

Kontakt: forum, facebook, nawet numer telefonu mogę podać 😅

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia się na ochotnika 🙂 Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Imię: Kacper

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4 godziny spokojnie dam radę

Opisz siebie: Kacper, lat 16. Idę do 1 klasy zawodówki bo raz nie zdałem kierunek mechanik pojazdów samochodowych. Jestem osobą miłą dla ludzi i fajnie mi jest się dogadać z innymi. W wolnym czasie lubię pójść z przyjaciółmi pograć w piłkę lub pochodzić. 

Dlaczego akurat Ty?: Potrzebne ręce do pomocy. Chęć do pomocy innym osobą. szybko dogaduje się z ludźmi 

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  Oceniam swoją znajomość 6/10. błędy się zdarzają nie raz.

Kontakt: Discord: Wujek#1111  GG:76985234

• Tak sobie 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Imię: Kamil

Wiek23

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Szczerze nie jestem w stanie tego dokładnie określić. Na telefonie zaglądam w każdej wolnej chwili, na PC będzie to mniej czasu, wiadome. Na pewno będzie to na tyle wystarczająco by wykonywać swoją pracę dobrze ;). (A propos mojej aktywności, z dnia na dzień będzie coraz lepsza, gdyż bardzo mi na tym zależy).

Opisz siebie: Cichy, skromny, bezkonfliktowy, przykładający całe serducho do powierzonej mu pracy, chłopak. Mam na imię Kamil, mieszkam w małym miasteczku w woj. łódzkim. Na co dzień pracownik w zawodzie mechanik samochodowy. W wolnej chwili pogram nawet w cs'a go lub 1.6.

Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja, odpowiedź jest dla mnie prosta. Głównie jest to chęć spróbowania  się na tej randze i odciążenia naszych bodajże dwóch redaktorów od nadmiaru "roboty". Jestem osobą, która musi zrobić wszystko na tak zwane "tip top" czy po prostu przejrzeć po 3 razy czy wszystko jest na pewno w porządku. Czytam wiele artykułów, można powiedzieć, że interesuje się światem na bieżąco. Mógłbym pomóc obecnym redaktorom, zająć się powierzoną mi pracą, a nawet z czasem spróbować dodać jakiejś świeżości do działów. Pozdrawiam serdecznie. 

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  Myślę, że idealny nie jestem. Daję sobie (7,8-10).

Kontakt: Steam, pv forum.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony

Zamykam szybką rekrutację 

• Hana_Montana zablokował(a) ten temat
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużony

Otwieram szybką rekrutację zapraszam do pisania podań 😁

• Lubię to! 3

• Hana_Montana odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Nick: czvrnuch
Imię: Aleksander
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: mogę nawet cały dzień, jeśli się uda.
Opisz siebie: Spokojny, wyluzowany i podatny chłopak na pomoc, mam 26 lat i zajmuje się informatyką, jestem informatykiem i programistą, grafikiem może nie jestem ale i tak pracuje zdalnie, oprócz tego lubię grać w GTA V, CS 1.6 i Battlefield 2042
Dlaczego akurat Ty?: Odpowiedź jest bardzo prosta, byłem kiedyś dobry z języka polskiego w szkole, dużo wypracowań i lektur przerabiałem jako praca domowa, wystarczy że przyda się więcej redaktorów niż tylko 2-3 (nie wiem ile), mam bardzo dużo wolnego czasu na takie pogawędki oraz na różne tematy redakcji.
Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9
Kontakt: Steam, Discord, tutaj na forum

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 2

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

Podanie Na Redaktora

Imię: Dominik

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od 1 godziny do 5 godzin dziennie

Opisz siebie: Witam. Mam na imię Dominik, mam 21 lat pochodzę z woj.mazowieckiego. Zajmuje sie na codzien zleceniami pod firmy duże, w wolnym czasie tworze grafiki komputerowe, oraz tworze sobie paczki na serwerach testowych. Jestem osobą bardzo kreatywną i mam duże plany co do redakcji. Jestem osobą bez konfliktową oraz spokojną.

Dlaczego akurat Ty?: Myślę,że Jestem idealnym kandydatem na stanowisko redaktora tego forum ze względu na moje doświadczenie, zawsze staram się dopiąć moją twórczość  na ostatni guzik. Mam dużo wolnego czasu, a także dużą chęć zaangażowania się w rozwój społeczności poprzez pomoc obecnym redaktorą. Moim celem jest aktywny udział w tworzeniu treści na forum w sposób solidny i wartościowy. Chciałbym również aby pojawił się poddział w dziale redakcji związany z tiktokiem

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Prowadziłem swoje projekty, również byłem na posadzię redaktor i dobrze sie spisywałem. Znajomość ortografii oraz interpunkcji 7 na 10.

Kontakt: Pw forum, dc- lucyfertoja oraz GG-74620284

• Lubię to! 1
  • Wow! 1

copy_88C6DF48-94A2-45E6-AD41-8C1.gif.812805b55f49b8f897efb4dd3c40404d.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

Imię: Dariusz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: codziennie

Opisz siebie: Cichy, poważny i stanowczy chłopak, redakcja to moje ulubione zainteresowanie oraz gramatyka i język polski, jestem osobą która nie dopuszcza się prowokacji innych a szczególnie na chatboxie co z pumą sobie gadamy dla żartów.

Dlaczego akurat Ty?: Coś w redakcji widzę że ono zaczyna powoli upadać ze względu braku aktywności, a to prowadzi już do degradacji i końca redakcji, myślę że pomogę wam utrzymać redakcję i nie mogę być na sieci nieaktywnym, w trakcie urlopu to tak bo urlop nie ogranicza funkcyjnych rang do pracy.     Z całego serca pozdrawiam :)

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Jestem z gdzieś tak 8,2/10.

Kontakt: PV, Steam.

FunnyPuma
FunnyPuma,

Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w odpowiednim dziale.

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick: lenia 
Imię: Kacper
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Spędzam dużo czasu przed komputerem, więc jestem pewien, że mam wystarczającą wytrzymałość i zdolność skupienia, aby kontynuować tę aktywność przez dłuższy okres czasu.
Opisz siebie: Jestem spokojną osobą, która dokłada wszelkich starań, aby każdą pracę wykonać dokładnie i z jak najwyższą starannością. Moje podejście charakteryzuje się spokojem, a unikanie konfliktów jest dla mnie naturalne. Wolę skupić się na rozwiązywaniu problemów w sposób pokojowy i konstruktywny, co pozwala mi efektywnie współpracować z innymi i osiągać zamierzone cele.
Dlaczego akurat Ty?: Redakcja wydaje się ciekawą funkcją, a chciałbym zaangażować się w pomoc obecnym redaktorom. Jako że dysponuję dużą ilością czasu, jestem przekonany, że mogę sprostać wymaganiom tego stanowiska i przyczynić się do jego skutecznego działania.
Doświadczenie: Na chwilę obecną nie mam doświadczenia lecz szybko się uczę i adaptuję do nowych zajęć.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10
Kontakt: forum/dc/steam

FunnyPuma
FunnyPuma,

• Lubię to! 2
  • Trzymaj się 2

• Użytkownik∙

Imię: Konrad

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od moich obowiązków oraz aktywności, które mam zaplanowane, Codziennie staram się znaleźć czas, aby odwiedzić forum.

Opisz siebie: Mam na imię Konrad, mam 14 lat , pochodzę z województwa Śląskiego, moje zainteresowania to: sport, muzyka, spotykanie się ze przyjaciółmi i granie ze znajomymi , jestem osobą spokojną , miłą ,a także przyjacielską. Cenię harmonię w relacjach z innymi i staram się być zawsze uprzejmy wobec ludzi. 

Dlaczego akurat Ty?: Głównie chciałbym pomóc redakcji oraz rozwijać się w roli redaktora. Jestem przekonany, że jestem gotowy na to wyzwanie, ponieważ mam już na swoim koncie jedną ważną rangę. Jestem również bardzo dokładny, co jest kluczowe w pracy redaktora. Chcę wykorzystać swoje zdolności do tego, aby przyczynić się do sukcesu redakcji i wspólnie z nią rozwijać się. Jestem gotowy na nowe wyzwania i wiem, że będę się rozwijał w tej roli.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):7/10

Kontakt:forum,steam,dc i jeśli będzie trzeba to messenger

FunnyPuma
FunnyPuma,

• Trzymaj się 1
  • Ha ha 1

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif