Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 18 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Zamykam szybką rekrutację. Podania można pisać w normalnej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Otwieram szybką rekrutację. Zapraszam do pisania podań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik oghabibiis Opublikowano 23 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Imię: Mateusz Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-6h Opisz siebie: Jestem Mateusz, mam 16 lat. Pochodzę z Wielkopolski, niedaleko Gniezna oraz interesuje się głównie sportem i motoryzacją. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ widzę że są potrzebne ręce do pracy. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7 Kontakt: snap,ig,fb,dc,forum,steam Przyjaciel <3, 24 Lipca 2024 (edytowane) Niska aktywność, mało ludzi Cię zna, nie postarałeś się w tym podaniu, lecz nie zrażaj się - popraw to o czym piszę i zrób coś w twórczości użytkownika bym mógł to ocenić. Na ten moment odrzucam. Edytowane 24 Lipca 2024 przez Przyjaciel <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Imię: Aleksander. Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4h w zależności od dostępności mojego czasu. Opisz siebie: Cześć,jestem z Mazowsza. Gram sporo w Counter Strike`a 1.6 od X lat. Interesuje się grami o szeroko zakrojonej tematyce,historią w czasach różnych epok, fotografia oraz czytaniem. Dlaczego akurat Ty?: Postawiłem wrócić na stanowisko po dobrym roku przerwy z nowym zapałem i chęciami. Brakuje aktualnie redaktorów,a tematy są teraz wstawiane albo nieregularnie albo praktycznie w ogóle. Przydałoby się wnieść trochę świeżości oraz okroić do minimum dział redakcji,ponieważ niektóre działy są kompletnie bez sensu i wykorzystać w to miejsce działy,które mogą być wstawiane częściej albo i dokładniej. Doświadczenie: Kilkukrotnie pełniłem funkcje Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Mocne 7,nikt nie jest nieomylny,a błędy często się zdarzają. Kontakt: Discord, Forum,Steam. Przyjaciel <3, 3 Sierpnia 2024 (edytowane) Twoja aktywność na forum jest dosyć średnia, popraw ją, zrób jakieś prace bym miał na czym bazować, dam Ci tydzień/dwa czasu i wydam werdykt. Edytowane 3 Sierpnia 2024 przez Przyjaciel <3 Przyjaciel <3, 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w tym dziale - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/ Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez Przyjaciel <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Imię: Paweł Wiek: 24 lIe czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2h Opisz siebie: Siema, jestem Paweł miło mi Was poznać. W tym roku na sieci jestem cztery lata, myślę że wszyscy mnie dobrze znają, udzielam się w kąciku redaktorskie oraz jestem aktywnym człowiekiem na forum. Dlaczego akurat Ty?: pełniłem funkcję redaktora trzy krotnie tutaj, na innych sieciach też byłem redaktorem, jak chcecie możecie sprawdzić. No i oczywiście chciałbym pomóc ludziom z redakcji w ich robocie. Doświadczenie: JEST, JAK NAJBARDZIEJ! ❤️ Zasady gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): mocne 8 Kontakt: FORUM Przyjaciel <3, 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w tym dziale - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/ Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez Przyjaciel <3 2 1 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2k1G Opublikowano 26 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Imię: Igor. Wiek: 16. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jak najwięcej, aby pokazać że mi zależy i rozwijać "strefę redaktorską". Opisz siebie: Cześć! Na imię mi Igor, tak jak wyżej wspomniałem liczę sobie 16 wiosen i pochodzę z woj. Łódzkiego. Jestem osobą pomocną, a także wystarczająco miłą (nie da się mnie zbytnio wyprowadzić z równowagi). W wolnym czasie pogrywam sobie w CS 1.6. Dlaczego akurat Ty?: Nie ma zbyt dużo redaktorów, którzy przyczynili by się w jakiś sposób do aktywności i rozwoju takowej strefy. Od ponad roku przebywam na sieci, która w prawidłowym tempie się rozwinęła i chciałbym przyczynić się do dalszego rozwoju w jakimś stopniu. Doświadczenie: Kilka razy byłem na owej posadzie, wiem co i jak - nie jest to ciężka posada moim zdaniem. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10, (dałbym 10, ale niekiedy zdarzą się jakieś najmniejsze pomyłki). Kontakt: Steam, TS3, Forum, Discord. Przyjaciel <3, 26 Grudnia 2024 (edytowane) Pierwszy raz widzę twój nick tutaj - daj się poznać, poudzielaj się trochę bardziej na forum, zrób coś w twórczości użytkownika, żebym miał na czym bazować. Na ten moment podanie odrzucone. Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Przyjaciel <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlQckU Opublikowano 1 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 (edytowane) Imię: Dominik Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2h Opisz siebie: Dobry wieczór, nazywam się Dominik, pochodzę z województwa podkarpackiego, na codzień uczęszczał do technikum na kierunek mechatronik, osobiście posiadam duża wiedzę w temacie mechaniki, można powiedzieć że lubię działać przy silnikach spalinowych sprawia mi to przyjemność, z moich zalet wymienię że jestem zaangażowany do pełnienia ról które są mi przydzielone, wywiązuje się z swoich obowiązków, uczę się dosyć szybko. Dlaczego akurat Ty?: Potrzebujecie osób, które szybko się uczą, coś ogarniają, ja osobiście nigdy nie pełniłem posady redaktora, nie mam w tym temacie dużego doświadczenia jak np Przyjaciel <3, lecz przez to że szybko wchłaniam wiedzę i wywiązuje się zadanej mi pracy, myślę że wpasuje się w wasze szeregi redakcji. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7-10 Kontakt: Forum/ts/steam/gg/discord/Skype/fb/telegram/WhatsApp/instagram/snapchat Edytowane 1 Stycznia 2025 przez BlQckU Przyjaciel <3, 1 Stycznia 2025 (edytowane) Spróbuj zrobić jakąś przykładową pracę/artykuł w dziale twórczości użytkownika na dowolny temat by mieć pogląd jak mogłoby to wyglądać. Edytowane 2 Stycznia 2025 przez Przyjaciel <3 Przyjaciel <3, 4 Stycznia 2025 Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w tym dziale - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik GracoX Opublikowano 11 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Imię: Mateusz Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4/5H Opisz siebie: Pracuję w transporcie Medycznym w warszawie, jako ratownik. Lubię pomagać . Moje zainteresowania/hobby to granie, nagrywanie, pływanie, siłownia oraz służby mundurowe Dlaczego akurat Ty?: Z uwagi na to że potrzeba akurat osób do pomocy, a jestem bardzo pomocy w wszystkich sprawach i szybko się uczę Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9 Kontakt: [email protected] / DC: _gracoX Przyjaciel <3, 11 Stycznia 2025 Niedawno założyłeś konto, składasz losowe podania na różne rangi. Odrzucam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 20 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Nick: lenia Imię: Kacper Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-6h ale jeśli będzie potrzeba mogę znaleźć więcej czasu. Opisz siebie: Opisywałem się w poprzednim podaniu więc nie ma sensu się powtarzać, nic się nie zmieniło ale na nowo wróciła mi ochota do zajęcia się redakcją i liczę że znajdzie się dla mnie miejsce. Dlaczego akurat Ty?: Mam pewne doświadczenie w redakcji więc zadania redakcji nie będą dla mnie problemem i wiem że zawsze przyda się dodatkowa para rąk, zwłaszcza kiedy ma jakieś doświadczenie. Doświadczenie: Mam doświadczenie bo byłem tu redaktorem. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Kontakt: forum/dc/steam Przyjaciel <3, 22 Lutego 2025 (edytowane) Podanie przyjęte. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Edytowane 22 Lutego 2025 przez Przyjaciel <3 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Imię: Robert Wiek: 23lata Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, a tak to prawie co chwile jestem na forum. Opisz siebie: Mam na imie Robert, mam 23 lata, Aktualnie jestem uczniem trzeciej klasy, liceum informatycznego. zainteresowań mam parę, ale takimi głównymi to piłka nożna, Bardziej preferuję siłownie, Chcę pomóc coś ogarniać w redakcji, może bardziej odżyje i będzie lepiej. Dlaczego akurat Ty?: rangi nigdy nie miałem ale coś dokładałem od siebie do redakcji, staram rozwijać się osobiście i pomóc trochę forum by coś się na nim działo Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/10 Kontakt: forum/dc/steam Dusia, 1 Marca 2025 (edytowane) Przyjmuje. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Edytowane 2 Marca 2025 przez Przyjaciel <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lipca 2025 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 Rekrutacja otwarta, zapraszam do składania podań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 10 Stycznia Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Imię: Szymon Wiek: 19 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zazwyczaj 2–3 godziny dziennie, czasem więcej jak mam wolniejsze dni. Opisz siebie: Jestem raczej spokojny, lubię jak na forum panuje porządek i żeby dało się coś sensownego znaleźć. Często zwracam uwagę na błędy albo na to, że coś jest wrzucone nie w tym dziale, więc taka rola redaktora jest dla mnie dość naturalna. Dlaczego akurat Ty?: Byłem już wcześniej redaktorem tutaj, więc mniej więcej wiem, jak to wszystko działa i czego się od tej roli oczekuje. Nie musiałbym się uczyć od zera i mógłbym od razu pomagać w ogarnianiu treści. Doświadczenie: Wcześniej zajmowałem się poprawianiem postów, przenoszeniem tematów do odpowiednich działów i pilnowaniem, żeby na forum nie było chaosu. Robiłem to już na tym forum, więc znam jego specyfikę. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1–10): 7–8 Kontakt: Discord: kyrrus2 Hana_Montana, 10 Stycznia Odrzucam. Dopiero wróciłeś na forum skąd mam wiedzieć, że za 3 dni znów będziesz offline przez kilka miesięcy? Pobądź na forum dłużej, poudzielaj się, a dopiero później pisz podania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 12 Marca Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 12 Marca Imię: Szymon Wiek: 19 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zazwyczaj 2–3 godziny dziennie, czasem więcej jak mam wolniejsze dni. Opisz siebie: Jestem raczej spokojny, lubię jak na forum panuje porządek i żeby dało się coś sensownego znaleźć. Często zwracam uwagę na błędy albo na to, że coś jest wrzucone nie w tym dziale, więc taka rola redaktora jest dla mnie dość naturalna. Dlaczego akurat Ty?: Byłem już wcześniej redaktorem tutaj, więc mniej więcej wiem, jak to wszystko działa i czego się od tej roli oczekuje. Nie musiałbym się uczyć od zera i mógłbym od razu pomagać w ogarnianiu treści. Doświadczenie: Wcześniej zajmowałem się poprawianiem postów, przenoszeniem tematów do odpowiednich działów i pilnowaniem, żeby na forum nie było chaosu. Robiłem to już na tym forum, więc znam jego specyfikę. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1–10): 7–8 Kontakt: Discord: kyrrus2 Hana_Montana, 19 Marca Odrzucam, zerowa aktywność w dziale redakcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja (edytowane) Imię: Michał Wiek: 36 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wszystko zależy od dnia i obowiązków, ale myślę, że spokojnie 2-3 godziny dziennie. Opisz siebie: Jestem raczej spokojnym, refleksyjnym i dość kreatywnym człowiekiem. Interesuję się wieloma rzeczami — od gier, muzyki i sportu, po historię, psychologię, literaturę czy różnego rodzaju rozkminy filozoficzne. Lubię prowadzić dyskusje z ludźmi, pisać dłuższe wypowiedzi i tworzyć tematy, które angażują innych do rozmowy, a nie kończą się po dwóch odpowiedziach. Na forum staram się utrzymywać luźny, ale kulturalny poziom. Mam dystans do siebie, poczucie humoru i potrafię odnaleźć się zarówno w normalnej rozmowie, jak i w typowo forumowym trollingu czy żartach. Jednocześnie wiem, kiedy warto zachować powagę i poziom. Dlaczego akurat Ty?: Byłem już redaktorem na innych sieciach i wiem, że ten dział wymaga zaangażowania więcej niż jednej osoby. Filip (alias Mr.Alban) radzi sobie świetnie, ale przy obecnej sytuacji, gdy został praktycznie sam, musi momentami pracować za dwóch — a przecież poza forum każdy ma też swoje życie prywatne. Myślę, że mogę się przydać przede wszystkim dlatego, że po prostu lubię pisać i robię to naturalnie. Nie traktowałbym rangi redaktora jako „kolorku pod nickiem”, tylko jako realną możliwość tworzenia czegoś ciekawego dla społeczności. Potrafię wymyślać angażujące pytania, prowadzić dyskusje i pisać w sposób, który zachęca ludzi do aktywności. Mam też dość lekkie pióro i sporą wyobraźnię, co chyba widać po moich tematach i wypowiedziach. Umiem pisać zarówno luźno i humorystycznie, jak i bardziej poważnie czy refleksyjnie. Wydaje mi się, że właśnie takich osób potrzeba w redakcji — aktywnych, kreatywnych i takich, którym zwyczajnie chce się coś robić. Doświadczenie: Cóż… pełniłem wcześniej funkcję redaktora na 4 większych sieciach i szczerze myślałem, że ten etap mam już za sobą. Jednak widząc obecną sytuację i fakt, że mało kto nowy się zgłasza, stwierdziłem, że spróbuję ponownie i oto jestem z podaniem. Nie będę wrzucał tutaj postów z innych sieci jako portfolio, ale siedzę w tym od dłuższego czasu i mniej więcej wiem, czego ludzie oczekują od contentu na forum. Potrafię tworzyć zarówno luźne, angażujące tematy pod dyskusję, jak i bardziej przemyślane czy kreatywne treści, które potrafią zatrzymać użytkowników na dłużej. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Gramatyka: 8/10 Interpunkcja: 8/10 Ortografia: 8/10 Edytowane 14 Maja przez Uriasz Mr.Alban, 14 Maja Podanie przyjęte. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi