Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Szybka rekrutacja na redaktora

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Zamykam szybką rekrutację. Podania można pisać w normalnej formie.

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• FunnyPuma zablokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

Otwieram szybką rekrutację. Zapraszam do pisania podań. :D 

• Dzięki 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• FunnyPuma odblokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

Imię: Mateusz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-6h

Opisz siebie: Jestem Mateusz, mam 16 lat. Pochodzę z Wielkopolski, niedaleko Gniezna oraz interesuje się głównie sportem i motoryzacją.

Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ widzę że są potrzebne ręce do pracy.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7

Kontakt: snap,ig,fb,dc,forum,steam

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3, (edytowane)

Niska aktywność, mało ludzi Cię zna, nie postarałeś się w tym podaniu, lecz nie zrażaj się - popraw to o czym piszę i zrób coś w twórczości użytkownika bym mógł to ocenić. Na ten moment odrzucam.

Edytowane przez Przyjaciel <3

spacer.png

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Imię: Aleksander.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4h w zależności od dostępności mojego czasu.

Opisz siebie:  Cześć,jestem z Mazowsza. Gram sporo w Counter Strike`a 1.6 od X lat. Interesuje się grami o szeroko zakrojonej tematyce,historią  w czasach różnych epok, fotografia oraz czytaniem.

Dlaczego akurat Ty?: Postawiłem wrócić na stanowisko po dobrym roku przerwy z nowym zapałem i chęciami. Brakuje aktualnie redaktorów,a tematy są teraz wstawiane albo nieregularnie albo praktycznie w ogóle.

Przydałoby się wnieść trochę świeżości oraz okroić do minimum dział redakcji,ponieważ niektóre działy są kompletnie bez sensu i wykorzystać w to miejsce działy,które mogą być wstawiane częściej albo i dokładniej.

Doświadczenie: Kilkukrotnie pełniłem funkcje :)

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):  Mocne 7,nikt nie jest nieomylny,a  błędy często się zdarzają.

Kontakt: Discord, Forum,Steam.

Przyjaciel <3

Twoja aktywność na forum jest dosyć średnia, popraw ją, zrób jakieś prace bym miał na czym bazować, dam Ci tydzień/dwa czasu i wydam werdykt.

Przyjaciel <3

Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w tym dziale - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/

• 2 tygodnie później...
  • Stały Bywalec

Imię: Paweł

lIe czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2h

Opisz siebie: Siema, jestem Paweł miło mi Was poznać. W tym roku na sieci jestem cztery lata, myślę że wszyscy mnie dobrze znają, udzielam się w kąciku redaktorskie oraz jestem aktywnym człowiekiem na forum.

Dlaczego akurat Ty?: pełniłem funkcję redaktora trzy krotnie tutaj, na innych sieciach też byłem redaktorem, jak chcecie możecie sprawdzić. No i oczywiście chciałbym pomóc ludziom z redakcji w ich robocie.

Doświadczenie: JEST, JAK NAJBARDZIEJ! ❤️

Zasady gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): mocne 8

Kontakt:  FORUM 

Przyjaciel <3

Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w tym dziale - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • xD 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 4 miesiące temu...
  • Użytkownik

Imię: Igor.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jak najwięcej, aby pokazać że mi zależy i rozwijać "strefę redaktorską".

Opisz siebie: Cześć! Na imię mi Igor, tak jak wyżej wspomniałem liczę sobie 16 wiosen i pochodzę z woj. Łódzkiego. Jestem osobą pomocną, a także wystarczająco miłą (nie da się mnie zbytnio wyprowadzić z równowagi). W wolnym czasie pogrywam sobie w CS 1.6.

Dlaczego akurat Ty?: Nie ma zbyt dużo redaktorów, którzy przyczynili by się w jakiś sposób do aktywności i rozwoju takowej strefy. Od ponad roku przebywam na sieci, która w prawidłowym tempie się rozwinęła i chciałbym przyczynić się do dalszego rozwoju w jakimś stopniu.

Doświadczenie: Kilka razy byłem na owej posadzie, wiem co i jak - nie jest to ciężka posada moim zdaniem.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10, (dałbym 10, ale niekiedy zdarzą się jakieś najmniejsze pomyłki).

Kontakt: Steam, TS3, Forum, Discord.

Przyjaciel <3

Pierwszy raz widzę twój nick tutaj - daj się poznać, poudzielaj się trochę bardziej na forum, zrób coś w twórczości użytkownika, żebym miał na czym bazować. Na ten moment podanie odrzucone.

• Użytkownik

Imię: Dominik 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2h

Opisz siebie: Dobry wieczór, nazywam się Dominik, pochodzę z województwa podkarpackiego, na codzień uczęszczał do technikum na kierunek mechatronik, osobiście posiadam duża wiedzę w temacie mechaniki, można powiedzieć że lubię działać przy silnikach spalinowych sprawia mi to przyjemność, z moich zalet wymienię że jestem zaangażowany do pełnienia ról które są mi przydzielone, wywiązuje się z swoich obowiązków, uczę się dosyć szybko.

Dlaczego akurat Ty?: Potrzebujecie osób, które szybko się uczą, coś ogarniają, ja osobiście nigdy nie pełniłem posady redaktora, nie mam w tym temacie dużego doświadczenia jak np Przyjaciel <3, lecz przez to że szybko wchłaniam wiedzę i wywiązuje się zadanej mi pracy, myślę że wpasuje się w wasze szeregi redakcji.

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7-10

Kontakt: Forum/ts/steam/gg/discord/Skype/fb/telegram/WhatsApp/instagram/snapchat

Edytowane przez BlQckU
Przyjaciel <3

Spróbuj zrobić jakąś przykładową pracę/artykuł w dziale twórczości użytkownika na dowolny temat by mieć pogląd jak mogłoby to wyglądać.

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Imię: Mateusz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4/5H

Opisz siebie: Pracuję w transporcie Medycznym w warszawie, jako ratownik. Lubię pomagać . Moje zainteresowania/hobby to granie, nagrywanie, pływanie, siłownia oraz służby mundurowe

Dlaczego akurat Ty?: Z uwagi na to że potrzeba akurat osób do pomocy, a jestem bardzo pomocy w wszystkich sprawach i szybko się uczę

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9

Kontakt: [email protected] / DC: _gracoX

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

Niedawno założyłeś konto, składasz losowe podania na różne rangi. Odrzucam.

• xD 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

Nick: lenia 
Imię: Kacper
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-6h ale jeśli będzie potrzeba mogę znaleźć więcej czasu.
Opisz siebie: Opisywałem się w poprzednim podaniu więc nie ma sensu się powtarzać, nic się nie zmieniło ale na nowo wróciła mi ochota do zajęcia się redakcją i liczę że znajdzie się dla mnie miejsce.
Dlaczego akurat Ty?: Mam pewne doświadczenie w redakcji więc zadania redakcji nie będą dla mnie problemem i wiem że zawsze przyda się dodatkowa para rąk, zwłaszcza kiedy ma jakieś doświadczenie.
Doświadczenie: Mam doświadczenie bo byłem tu redaktorem.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10
Kontakt: forum/dc/steam

Przyjaciel <3

Podanie przyjęte. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 3
  • Wow! 2

Imię: Robert 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, a tak to prawie co chwile jestem na forum.

Opisz siebie: Mam na imie Robert, mam 23 lata, Aktualnie jestem uczniem trzeciej klasy, liceum informatycznego. zainteresowań mam parę, ale takimi głównymi to piłka nożna, Bardziej preferuję siłownie, Chcę pomóc coś ogarniać w redakcji, może bardziej odżyje i będzie lepiej. 

Dlaczego akurat Ty?:  rangi nigdy nie miałem ale coś dokładałem od siebie do redakcji, staram rozwijać się osobiście i pomóc trochę forum by coś się na nim działo

Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/10

Kontakt: forum/dc/steam

Dusia
Dusia, (edytowane)

Przyjmuje. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale.

• Wow! 1
  • Dusia zablokował(a) ten temat
  • Dusia odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

Rekrutacja otwarta, zapraszam do składania podań

• Lubię to! 1

heh1111.png

• 6 miesięcy temu...
  • Właściciel CS 2 SURF

Imię:
Szymon
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:
Zazwyczaj 2–3 godziny dziennie, czasem więcej jak mam wolniejsze dni.
Opisz siebie:
Jestem raczej spokojny, lubię jak na forum panuje porządek i żeby dało się coś sensownego znaleźć. Często zwracam uwagę na błędy albo na to, że coś jest wrzucone nie w tym dziale, więc taka rola redaktora jest dla mnie dość naturalna.
Dlaczego akurat Ty?:
Byłem już wcześniej redaktorem tutaj, więc mniej więcej wiem, jak to wszystko działa i czego się od tej roli oczekuje. Nie musiałbym się uczyć od zera i mógłbym od razu pomagać w ogarnianiu treści.
Doświadczenie:
Wcześniej zajmowałem się poprawianiem postów, przenoszeniem tematów do odpowiednich działów i pilnowaniem, żeby na forum nie było chaosu. Robiłem to już na tym forum, więc znam jego specyfikę.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1–10):
7–8
Kontakt:
Discord: kyrrus2

Hana_Montana
Hana_Montana,

Odrzucam. Dopiero wróciłeś na forum skąd mam wiedzieć, że za 3 dni znów będziesz offline przez kilka miesięcy? Pobądź na forum dłużej, poudzielaj się, a dopiero później pisz podania.

• Lubię to! 1

S025eIQ.png.9235290c47ee72e774330d3a88ba8519.png

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel CS 2 SURF

Imię:

Szymon

19

Zazwyczaj 2–3 godziny dziennie, czasem więcej jak mam wolniejsze dni.

Opisz siebie:

Jestem raczej spokojny, lubię jak na forum panuje porządek i żeby dało się coś sensownego znaleźć. Często zwracam uwagę na błędy albo na to, że coś jest wrzucone nie w tym dziale, więc taka rola redaktora jest dla mnie dość naturalna.

Dlaczego akurat Ty?:

Byłem już wcześniej redaktorem tutaj, więc mniej więcej wiem, jak to wszystko działa i czego się od tej roli oczekuje. Nie musiałbym się uczyć od zera i mógłbym od razu pomagać w ogarnianiu treści.

Doświadczenie:

Wcześniej zajmowałem się poprawianiem postów, przenoszeniem tematów do odpowiednich działów i pilnowaniem, żeby na forum nie było chaosu. Robiłem to już na tym forum, więc znam jego specyfikę.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1–10):

7–8

Kontakt:

Discord: kyrrus2

Hana_Montana
Hana_Montana,

Odrzucam, zerowa aktywność w dziale redakcji 

• Dislike 2

S025eIQ.png.9235290c47ee72e774330d3a88ba8519.png

• 2 miesiące temu...

Imię:
Michał

Wszystko zależy od dnia i obowiązków, ale myślę, że spokojnie 2-3 godziny dziennie.

Opisz siebie:
Jestem raczej spokojnym, refleksyjnym i dość kreatywnym człowiekiem. Interesuję się wieloma rzeczami — od gier, muzyki i sportu, po historię, psychologię, literaturę czy różnego rodzaju rozkminy filozoficzne. Lubię prowadzić dyskusje z ludźmi, pisać dłuższe wypowiedzi i tworzyć tematy, które angażują innych do rozmowy, a nie kończą się po dwóch odpowiedziach. Na forum staram się utrzymywać luźny, ale kulturalny poziom. Mam dystans do siebie, poczucie humoru i potrafię odnaleźć się zarówno w normalnej rozmowie, jak i w typowo forumowym trollingu czy żartach. Jednocześnie wiem, kiedy warto zachować powagę i poziom.

Dlaczego akurat Ty?:
Byłem już redaktorem na innych sieciach i wiem, że ten dział wymaga zaangażowania więcej niż jednej osoby. Filip (alias Mr.Alban) radzi sobie świetnie, ale przy obecnej sytuacji, gdy został praktycznie sam, musi momentami pracować za dwóch — a przecież poza forum każdy ma też swoje życie prywatne. Myślę, że mogę się przydać przede wszystkim dlatego, że po prostu lubię pisać i robię to naturalnie. Nie traktowałbym rangi redaktora jako „kolorku pod nickiem”, tylko jako realną możliwość tworzenia czegoś ciekawego dla społeczności. Potrafię wymyślać angażujące pytania, prowadzić dyskusje i pisać w sposób, który zachęca ludzi do aktywności. Mam też dość lekkie pióro i sporą wyobraźnię, co chyba widać po moich tematach i wypowiedziach. Umiem pisać zarówno luźno i humorystycznie, jak i bardziej poważnie czy refleksyjnie. Wydaje mi się, że właśnie takich osób potrzeba w redakcji — aktywnych, kreatywnych i takich, którym zwyczajnie chce się coś robić.

Doświadczenie:
Cóż… pełniłem wcześniej funkcję redaktora na 4 większych sieciach i szczerze myślałem, że ten etap mam już za sobą. Jednak widząc obecną sytuację i fakt, że mało kto nowy się zgłasza, stwierdziłem, że spróbuję ponownie i oto jestem z podaniem.

Nie będę wrzucał tutaj postów z innych sieci jako portfolio, ale siedzę w tym od dłuższego czasu i mniej więcej wiem, czego ludzie oczekują od contentu na forum. Potrafię tworzyć zarówno luźne, angażujące tematy pod dyskusję, jak i bardziej przemyślane czy kreatywne treści, które potrafią zatrzymać użytkowników na dłużej.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):
Gramatyka: 8/10
Interpunkcja: 8/10
Ortografia: 8/10

Edytowane przez Uriasz
Mr.Alban
Mr.Alban,

Podanie przyjęte. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 

• Super 1