Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[DD2 #1] SZYBKA REKRUTACJA

Tery

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
W dniu 22.04.2021 o 19:20, Trivor napisał:

to nie pytanie retoryczne, nalezy ten punkt tez wypelnic

Nabije gt na jednym nicku i wrócę 

• Super 1

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

Nick na serwerze: Eagle_Hunter

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10

Steam ID:  76561199064008738

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowe 8 pierwszych adminow

Dlaczego ty:  Mam wielką pasję do gier komputerowych, mam umiejętności gry w CS, byłem liderem zespołem w gry stacjonarny, lubie grać z ludzmi spędzam dużo czasu na serwerze i są momenty kiedy nie ma admina i jest nieporządekk w takich momentach mogłbym zapanować nad taką sytuacją.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Zainteresowany Esport , jestem programistą stronę internetową, wysoki kultury osobisty, pochodzę z Afganistanu i mieszkam w Polsce.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/EAGLE_HUNTER/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, Forum, Facebook, Discord i email

• Użytkownik

Nick na serwerze:  In 4 Mator.

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6/7

Steam ID:  STEAM_0:0:502140834

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak 

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak 

Dlaczego ty:  Byłem adminem już parę razy na innych sieciach i umiem wyczuć, czy ktoś jest spalony, czy gra czysto. Często jest tak, że gdy gram to nie ma admina a jest sporo osób do ogarnięcia.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  5

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Cześć. Nazywam się Mateusz, gram w CS'a od dobrych 14 lat i jeszcze mi się nie znudził :D. Lubię grać w piłkę nożną a i też oglądać. Aktualnie pracuje w firmie która produkuje meble a dosłownie to łóżka do spania.

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/In 4 Mator./54.38.58.82:27015/ dziwne, miałem więcej przegranych minut na serwerze... To się resetuje ?

Kontakt:  steam, FB 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  Wizz

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  7/8

Steam ID:  STEAM_0:0:526742553   0 00:15   39    0

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : chwilowo  bez ale oczekuje za paczka z nowymi sluchawkami

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowe 8 pierwszych ale jak bedzie trzeba to tak

Dlaczego ty: mam odpowiedni wiek spelniam prawie wszystkie wymagania a na serwerze brak adminow. Pozatym byle juz adminem na onlydd2#2

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): lubie pograc z ludzmi ktorzy nie oszukuja a niestety zdarzaja sie tacy na serwerze. Pozatym spokojny chlop ze mnie :)

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Wizz/54.38.58.82:27015/       (malo ale zanim paczka z sluchawkami przyjedzie to bedzie nadgonione ale zrozumiem jak odrzucicie podanie)

Kontakt: steam/forum

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: Musstafa

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7,8

Steam ID: STEAM_0:0:37189276

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Nie, później zobaczymy

Dlaczego ty: Dosyć często gram wieczorami/nocami i często nie ma admina przez co robi się lekki burdel na serwerze, a adminów jest niby w brud, a widuję może 2. Chciałbym pomóc wieczorami po ogarniać serwer do ładu by grało się przyjemnie. Admina posiadałem przez połowe jak nie więcej gry, a gram dosyć sporo w te karabiny.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7,8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Osobą z dystansem jak i z humorem bardzo lubię grzebać przy komputerach jak i programach. Uwielbiam Gry!!!!

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Musstafa/54.38.58.82:27015/

Kontakt. Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198034644280

• Lubię to! 1

vvhfhfh.jpg.eb03b8adcd0a9ab6b44287db81611c70.jpg

„Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.”

• Użytkownik∙

Nick na serwerze:  Giorgio

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7/10

Steam ID: "Steam_0:0:502032996"

Dlaczego ty:  Gram codziennie na serwerach, w czasie lekcji czy to po nich. Nie jedno krotnie widzę osoby, które wyzywają cheatują, chciałbym zapanować nad atmosferą na serwerze. Posiadałem admina na jednej sieci przez prawie 4 miesiące, ale sieć ta upadła..

Rozpisywanie demek w skali(1/10) 5/6

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem osobą, która uwielbia gry i zwierzęta, humoru mam ponad głowę. 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Giorgio/54.38.58.82:27015/  Godziny do nadrobienia.. 

Kontakt: GG/Forum/Steam/FB/Messenger

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Darmowy admin do odwołania

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: czeno

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8/10

Steam ID: STEAM_0:1:181114063  

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: -

Dlaczego ty:  Znam się na tej robocie, aktualnie nie grałem zbyt dużo, ponieważ mam problemy ze słuchem ale to mniejsza. Godzinki będą wyrabiane ponad normę neutralnie podchodzę do każdego gracza z kolei, aktualnie na serwerze jest mało adminów wielu graczy zgłasza wraz z demkami na forum, z chęcią zasilę szeregi administracji na dd2#1

Rozpisywanie demek w skali(1/10) 10/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Patryk, interesuje się grami komputerowymi. Adminowałem już wiele razy znam się na tym. Lubię imprezować i wychodzić często ze znajomymi 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/czeno/54.38.58.82:27015/  do nadrobienia ;/

Kontakt: ts3/discord/steam/forum

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze: fov 1336.9

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie

Steam ID: 0:1:106008

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak

Dlaczego ty: Doświadczenie, duży staż,dobra znajomość gry.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Odwiedź mój profil.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/fov 1336.9/54.38.58.82:27015/

Kontakt: https://steamcommunity.com/id/dArealtiero/

• Super 1
  • Przykro mi 2

Bez tytułu.png

• Użytkownik∙
10 godzin temu, fov1336.9 napisał:

Nick na serwerze: fov 1336.9

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak

Dlaczego ty: Doświadczenie, duży staż,dobra znajomość gry.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Odwiedź mój profil.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/fov 1336.9/54.38.58.82:27015/

Obrazasz, wyzywasz innych graczy, rozkazujesz, żeby wpisywali /rs, bo chcesz zdobyć golda, wielokrotnie mówiłem ci żebyś się ogarnął z takim czymś.. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  Adi

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Posiadam na OM#2  na naszej sieci

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  7-8

Steam ID:  STEAM_0:0:59085236

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty:  Klikam w tą gierke dobre parę lat od około 2k15  (Grałem zawsze na nicku Adiax moze ktos kojarzy), więc myślę że doświadczenia mi nie brakuje. Jestem graczem cichym i bezkonfliktowym, może moje godziny nie są jakieś wybitne, ale wszystko przed nami czyż nie?

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  7-8 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Jestem młodym wariatem z Gdańska, bardzo lubię koty(sam jednego posiadam) i egzotyczne zwierzęta. Z reguły jestem cichym chłopakiem który raczej nie występuje przed szereg. Lubię nowe znajomości zawsze bardzo ciekawi mnie natura ludzka której się uczę z każdym krokiem.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Adi/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, discord lub forum.

• Super 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  KibicPL

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 9/10

Steam ID: STEAM_0:0:458543827

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak od 15 czerwca

Dlaczego ty: Ponieważ już pełniłem funkcję na owym serwerze, jestem osobą miłą oraz pomocną. Nie mam problemu z wykonywaniem obowiązków jako administrator owego serwera. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Witam, jestem Damian oraz mam 20 lat. Pochodzę z województwa Małopolskiego z okolic Krakowa. Jestem osobą miłą, spokojną oraz pomocną. Moim zainteresowaniem jest sport i muzyka.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KibicPL/54.38.58.82:27015/

Kontakt:Steam, Pw Forum

• Super 1
  • Ha ha 6
  • Użytkowniczka

Nick na serwerze: ola

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6-7 (dawno mialam admina i kilka rzeczy trzeba sobie przypomniec (: )

Steam ID: STEAM_0:1:441322485

Dlaczego ty: bardzo czesto i dlugo przesiaduje na serwerze, gdzie czesto zdarzaja sie sytuacje, kiedy admina nie ma a jest potrzebny. mysle, ze bylabym w stanie pomoc (: 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6-7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  jestem z okolic lomzy, uwielbiam grac w siatkowke i jestem nalogowa palaczka :v 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Ola/54.38.58.82:27015/

Kontakt: steam, forum, ts

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Fuu 1

giphy.gif

• Użytkownik∙

Nick na serwerze:   くろくま

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Posiadałem kiedyś na kilku serwerach ale aktualnie na żadnym nie mam

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  5/6 na 10 [jak chodzi o amx menu]

Steam ID: Steam_ID: 0:1:19374731

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Niestety nie

Dlaczego ty:  Ponieważ nie jestem jakimś kastratem czy coś.
Jestem aktywnym graczem i nie lubię szczerze odwalać na serwerach gdzie fajnie  się gra.
Mam szacunek do innych graczy oraz słucham się większej rangi.
Gdy dostaje jakieś zadanie próbuje je wykonać itd.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  No tak średnio  bo tylko raz się spotkałem z rozpiską wiec mogę sobie dać 5/10.

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): 
Cześć mam na imię Kacper i będę miał w tym roku za kilka miesięcy 16 lat.
Ogólnie interesuję się e-sportem jak i Ochotniczą strażą pożarną. Z gra 1.6 pierwszy raz się spotkałem chyba gdy miałem 13 lat? Nie jestem pewny ale tak mi się zdaje.
Aktualnie sporo jestem aktywny z powodów, że nie mam gdzie grać. Próbuję pomagać innym graczą etc to raczej typowe nie? tak jak wyżej wspomniałem nie jestem typem osoby która dojdzie do administracji i będzie rozpierdalał ten serewr albo miała wyjebane na ten serwerek. Też już minął mój rok przebywania na tej sieci gdzie mnie to cieszy. Raczej to wszystko i mam nadzieje, że dacie mi szanse! pozdrawiam!

Pewnie nie macie do mnie chęci z tego powodu, że miałem tu bana ale to już was wybór <33

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/くろくま/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Steam, Facebook, Discord, TS3, Forum

Edytowane przez Black_Bear
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze: humanista.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  8

Steam ID:  STEAM_0:1:48461156

Dlaczego ty: Ostatnio widze ze wieczorem, w nocy jest malo adminow. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7-8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Lubie grac na onlydd2, jestem mily i uprzejmy a zarazem kulturalny.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/humanista./54.38.58.82:27015/

Kontakt: steam, forum

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze: Nasralem ci do lufy

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8/9 /10

Steam ID:  STEAM_1:0:548120875

Dlaczego ty: Spore doświadczenie jako Administrator Serwerów społecznościowych DD2, Mnóstwo poświęconych godzin na serwerze Aby stał w jak najlepszej pozycji. Znajomość Dużo osób z forum, Oraz graczy na serwerze. Wydaję mi się że jestem lubiany tam :D 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nie lubię pisać o sobie. Wystarczy to że gdy mam admina siedze czasem po 14h gdy mam sporo czasu. A przypominam zbliżają się wakacje dużo wolnego będzie <3

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Nasralem ci do lufy/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Forum

Miłego <3

• Użytkownik

Nick na serwerze: eSX

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  6-7/10

Steam ID: 0:0:456304383

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : jak najbardziej

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: free rekrutacja

Dlaczego ty:  Przyda się jakiś admin, który rozpisze kilku przyjemniaczków po resecie bansa, a bez immunitetu wyrzuca mnie co 2-3 rundy z serwera, irytujące. Poza tym znam się na rzeczy, bo byłem już adminem na sieci.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8-9/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siema, jestem Dawid, lubię się napić i pograć w piłke. Nie lubię płaczków i clar plejerów. Lubie rozpisywać demka, bo często mi się nudzi.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/eSX/54.38.58.82:27015/

Kontakt: PW, steam(nie moge zapraszać jak coś)

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Premium
Premium

Nick na serwerze: TECHNICZNY JAK MIKI

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : mocne 6

Steam ID: STEAM_0:0:572672433

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak i Nie, jestem w trakcie przechodzenia mutacji.

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy, ale gdy będzie trzeba zapłacić to oczywiście zapłacę 

Dlaczego ty: Jestem całe dnie, Prawie żadnego admina nie ma na serwerze @ Giorgio wejdzie jedynie na serwer i coś ogarnie i tak samo reszta tylko mniej. Niektórzy admini są najpewniej w pracy i dlatego ich nie ma na serwerze a w tym samym czasie lecą odpały na sgs i innych . Ja taki na pomoc mogę się przydać, na pewno ogarne temat:). Doświadczenie mam znajomość amx też więc czemu nie spróbować. Regulamin i taryfikator przeczytany i zrozumiany w 100% :).

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6.7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mikołaj z nie dużego miasta Bielska-Białej. Czasami pogram w gałę z kolegami i w siate. Pojeżdżę czasami na rowerze i w sumie tyle .

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/top_players/?query=TECHNICZNY+JAK+MIKI

Kontakt: Steam,discord,Forum

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Steam +

Minimum 15 lat. +

Kultura osobista  +

Minimum 15 godzin przegranych na serwerze.+

Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera +

Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) +

Znajomość komend admina: +

Nick na serwerze: Diamentowy!

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie!

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  10/10

Steam ID:  STEAM_0:1:175542044

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy, Mogę zapłacić w kolejnym miesiącu. 

Dlaczego ty: Chciałbym pozbyć się cheaterów, w godzinach nocnych, jestem młodym ambitnym małolatem ;D

Dobrze dogaduję się z graczami, pomagam jak mogę, no i wspieram finansowo serwer, kupując przywileje ;D

Myślę, że nikt na mnie sie nie zawiedzie, i dostane tą szansę! :)

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem młodym wysportowanym wariatem, kocham piłkę nożną jak i MMA <3

Lubię palić ganje

Jestem zabawny, ze mną zawszę się usmiejesz do łez ;D

Jestem sprawiedliwym gościem, który potrafi rozwiązać dane sprawy bezstronnie i w jak największym porządku.

Do przydzielonych mi obowiązków podchodzę konsekwentnie

Link do GameTracker: DIAMENTOWY GAMETRACKER KLIKNIJ

Kontakt: GG/FORUM/STEAM/TELEFON.

Pozdrawiam

Diamentowy.

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Nick na serwerze: Ujarany Odpal

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6

Steam ID: STEAM_0:1:220778607

Dlaczego ty: Z tego co widzę na serwerze brakuje adminów, jak gram ostatnio po 2/3h to nie ma praktycznie adminów ludzie co chwilę łamią regulamin, nawet się tego zgłaszać nie chce bo trzeba by na spekcie siedzieć 24/7. Mam doświadczenie w byciu adminem, znam regulamin, ostatnio sporo czasu spędzam na serwerze i działam.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Dominik, parę osób może mnie kojarzyć jak grałem wcześniej ale no niestety wyszło jak wyszło bo stary opiekun wraz z innymi adminami stwierdził dziwne rzeczy. W cs gram już sporo czasu z przerwami a teraz z racji, że siedzę na l4 to gram więcej i wracam powoli do formy. Myślę, że się nadaje na admina i upilnuje trochę serwera bardziej a nie jak jest teraz.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Ujarany Odpal/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam/forum ostatecznie TS/discord i serwer

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze:  くろくま /  ВІοňdуň

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 5/6

Steam ID: Steam_ID: 0:1:19374731

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty: Ponieważ jestem aktywnym graczem jak i pomocnym i czasami nie ma żadnego admina na serwerze a zawsze jeden dodatkowy admin się przyda.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  6/7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): 
Ogólnie to jestem młodym graczem e-sportowym i interesuje się też sportem typu piłka nożna, siatkówka itd. W CS 1.6 mam już przegrane prawie 750H a serwer znam już od roku. Interesuje się też motoryzacja i mam słabość do BMW oraz Subaru WRX :3. 

Link do GameTracker:  
https://www.gametracker.com/player/くろくま/54.38.58.82:27015/

New Nick - https://www.gametracker.com/player/ВІοňdуň/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, FB, Discord oraz TS3

Edytowane przez Black_Bear
Nowy NICK
  • Lubię to! 1
  • Stały Bywalec

Nick na serwerze: Paweł Szmit

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : mocne 7

Steam ID: STEAM_0:1:441170518

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Nie mam, @ Trivor pisze, że nie trzeba :D PS. Jak będzie trzeba to zakupię, bez problemu

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty: Jestem graczem aktywnym, co zresztą widać po GT.

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Gram codziennie po 3/4h. Byłem moderatorem i redaktorem na innych sieciach + adminem na jednej starej sieci.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Paweł Szmit/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, forum,

Edytowane przez PawełSzmit
Pomyłka przy STEAM_ID

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Nick na serwerze:  SprinT.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 9/10 Tak byłem kilka razy, także to nic mi obcego

Steam ID: STEAM_0:0:238589999

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Bez problemu :)

Dlaczego ty:  Jednym słowem gram często wieczorami a także czasami z rana, jeżeli mam wolne także myślę że potrzebna jest kolejna osoba do pomocy :D

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Damian, mieszkam w Zakopanem i pracuje w gastronomii na hotelu :D w wolnej chwili pykam sobie w cs :)

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/SprinT./54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, forum

A na forum nadrobię wszystko co trzeba. :)

Edytowane przez SprinT
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze:  fov 1336.9

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie tylko ranga ubt na owym forum.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10 picobelo

Dlaczego ty:  Miałem już tutaj admina,lecz pokłóciłem się z Terym noi dostałem degrada,przebywałem bardzo długi czas na serwerze,teraz jak gram czasami z rana muszę wolać kamilka na serwer bo ciągle ktoś cheatuje, a adminów nie widać.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Myśle że jestem graczem o dużym doświadczeniu w 1.6, przybywam długi czas w grze oraz na forum jeśli mam wolne i czas,chętnie wam pomogę, w umorzeniu cziterów.

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Nick na serwerze: Ministrant 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6-7

Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198126906528

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak jak najbardziej :)  

Dlaczego ty: Ponieważ jestem osobą dojrzała sumienna zwarta do działania dużo aktywną szybko się uczę chciałbym pomóc innym administratora w ogranięciu chaosu cziterów i uciążliwych graczy na sewerze jestem osobą miła otwarta na nowe znajomości życzyliwą nie unoszę się do innych i staram się rozwiązać każdy problem zgodnie z regulaminem nie wykorzystuję  swoich uprawień do zabawy :).

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5-7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Jestem max mam 20 lat lubię grać w gierki poza pracą i nauką trenuje Ju-Jtsu Oraz spędzam czas aktywnie między innymi na basenie siłowni moim hobby jest gotowanie <3 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Ministrant/54.38.58.82:27015/ Gt poprawię i wyrobię się jak najszybciej nadgonię braki <3 !

Kontakt: Steam Lub Fb Maksymilian Wierobiej 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3

832c6ae593205c35baabbe79eaec1f81.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]