Użytkownik rewka Opublikowano 7 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja Nick na serwerze: rewka Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6/7 Steam ID: STEAM_0:1:566674138 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: staram sie byc czesto na serwerze, a widze ludzi ktorzy, niekoniecznie przestrzegaja podstawowe informacje z regulaminu Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5/6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nie wiem do końca co napisać, bo jestem (tak mi sie wydaje) znany na serwerze i dosyc lubiamy, mialem admina juz tutaj z 2/3 razy ale ze wzgeldu na to iż nie wyrabialem godzin utraciłem tą funkcje Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/rewka/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam MR.ALBAN, 9 Maja Ostatnia szansa. Odbierz rangę. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ d3sejnXDDDDDDDDDDD Opublikowano 10 Maja Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja Nick na serwerze: d3sejnXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wiek: 20 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5-6 długa przerwa była ale z czasem wszystkiego na nowo się nauczę Steam ID: STEAM_0:0:774494816 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak Dlaczego ty: Jestem dosyć często na serwerze może po GT nie wygląda jakbym miał dużo stażu itp lecz parę lat już gram na tym serwerze i wiem co i jak dodam że wcześniej grałem na przeróżnych nickach to uzbierałbym ładną sumę jakby to się z sumowało. Może nie będę codziennie na serwerze bo moja praca mi zabrania na to ale co drugi dzień to bez problemu. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Paweł z zawodu fryzjer to każdą piękna damę zapraszam na strzyżenie (facetów też ale weźcie peruki żeby fajnie się na was patrzyło). Podjąłem decyzje że zawodówka to za mało i robię teraz szkołę zaoczną za rok maturka :C. Kiedyś fanatyk kosza teraz wsiadania za kółko i jazdy ile wejdzie. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/d3sejnXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD/54.38.58.82:27015/ Kontakt: steam MR.ALBAN, 10 Maja Gt- Zapraszam za 3-4 tyg Odrzucone 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Fawe Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Nick na serwerze: fawe Wiek: 20 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Steam ID: STEAM_0:1:408315275 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak Dlaczego ty: Jestem kontaktowa osoba i wiele osob z tej sieci mnie zna grałem już tu pod wieloma nickami lecz chyba najwiecej pod nickiem SilnyyGustaw. Gram tu juz od bardzo dawna bedzie juz 6 lat z przerwami. Miałem juz tu admina lecz z powodu spraw prywatnych musiałem zrezygnować. Uważam ze mam dobry kontakt z graczami jak i z administracją i myślę że podczas mej kadencji dobrze sie sprawowałem Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Oliwier interesuję się motoryzacją i uwielbiam nocne jazdy samochodem. Pracuje przy kostce brukowej jest to cięzka praca lecz lubię to robić. W wolnym czasie lubie se popykac na kompie lecz gram tylko w 1.6 . Lubię spędzać wolny czas z dziewczyną lecz nie zawsze jest na to czas bo mieszka kawałek drogi odemnie. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/fawe/54.38.58.82:27015/ Kontakt: steam, gg, discord MR.ALBAN, 4 Czerwca Podanie przyjęte. Gt - ale wcześniej nie było problemu z wyrabianiem minut. Pamiętaj admin musi mieć taki sam nick na serwerze jak i na forum. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 5 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Zamykam szybką rekrutację. Zapraszam do pisania podań w normalnej formie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi