Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[DD2 #1] SZYBKA REKRUTACJA

Tery

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Minimum 16 lat.; 27 

Platforma Steam z grą 1.6 ; 15 lat 

Brak ostrzeżeń na forum. ; Ta

Minimum 20 godzin przegranych na serwerze oraz 2 tygodnie stażu.(mogą być wyjątki) : ta

Podstawowa kultura osobista. : Ta 

Umiejętność Rozpisywania demek w skali od 1/10 ; 8

Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów ; jestem tu prawie rok 

Kurwa a teraz, coś sam od sb dam : 

Gram najczęściej w nocy, raczej staram się nie kłócić bez potrzeby, jestem w miarę możliwości koleżeński... Gram na ns bo na steamie mam lagi.... 

• Ha ha 9
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  typowy Sebastian

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10

Steam ID: 0:1:483171856 

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty: bardzo chętnie dopilnowałbym porządku pod nieobecność administracji, jestem w grze od poniedziałku do niedzieli w godzinach porannych jak i południowych czy nocnych

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): ustabilizowany, mądry, elokwentny, czasami wybuchowy lecz hamujący się facecik :v

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Sebastian | Chrypka/145.239.16.114:27015/

Kontakt: Steam/forum

• Ha ha 1
  • Tak sobie 3
  • xD 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze: Archnive

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  5  byłoby miło gdyby jakaś dobra duszyczka przypomniała jakieś podstawki, ale to tylko opcjonalnie:)

Steam ID: STEAM_0:1:197392565

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego ty: Wróciłem do grania w Counter strike 1.6 z Nostalgii, odkąd zacząłem ponownie swoją przygodę, spędzam czas na owym serwerzę, widzę że brakuje administracji. Kiedyś byłem kilkakrotnie administratorem za młodszych czasów, na Zombie/dd2/Cod. Jako że spędzam dość sporo czasu dziennie na gre na serwerze i jestem praktycznie dostępny przez dłuzszy okres czasu grając na nim,  zdecydowałem że spróbuję i pomoge, ponieważ często brakuje administratora gdy na serwerze zjawiają się ludzie którzy łamią regulamin. Chętnie będę dbał o dobro serwera żeby ludziom przyjemnie spędzało się każdą chwile na serwerze podczas mojego pobytu i nie tylko. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania:)

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): 23 letni przyjstony, miły, kulturalny chłopak ze śląska, kierowca cięzarówki.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Archnive/54.38.58.82:27015/

Kontakt: GG/DISCORD/STEAM/FACEBOOK

Edytowane przez Archnive
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Tak sobie 2
  • xD 1
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze: _f. [H]

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7

Steam ID: STEAM_0:1:799820228

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Dlaczego ty:  Jestem odpowiedzialną osobą która ogarnia myślę już gre na dużym poziomie. Moim minusem jest czas ponieważ nie zawsze będę dostępny prowadzę już swoje życie, firme, rodzine tyle ile mogę tyle gram. Uważam również że gram w godzinnach między 4-7 wtedy brak adminów.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7-8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Cześć. Jestem Łukasz interesuje się CS, siłownią. Prowadzę własną działalność w Cs pykam od 2007r. 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/_f. [H]/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, Forum

• Ha ha 1
  • Fuu 1
  • 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick na serwerze: bocian

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : według skali 9 z wyłączeniem dużego doświadczenia w edycji pluginów

Steam ID: STEAM_0:0:429068846

Dlaczego ty:  Nie raz bawiłem się w tworzenie swojego serwera cs 1.6 co za tym idzie wgrywać, ustawiać i trochę edytować pluginy, oraz eksperymentowanie z amx. Dzięki temu zgromadziłem wiedze i doświadczenie w tej dziedzinie. Znam i respektuje zasady panujące na serwerze. Jestem gotowy dopełnić kadrę adminów i dołożyć swoją cegiełkę do tworzenia serwera dd2 lepszym miejscem dla graczy. 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Mam na imię Kamil, interesuje się programowaniem, muzyką, filmem oraz piłką nożną. Jestem absolwentem technikum na kierunku programisty właśnie. Wróciłem do csa po dłuższej przerwie dlatego zamierzam w wolnych chwilach popykać właśnie w te grę. Potrafię grać w csa o bardzo różnych porach nawet o bardzo wczesnych, gdzie potrafi być mniej aktywnych adminów. Moim ulubionym klubem piłkarskim jest Real Madryt.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/bocian/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, Forum, Discord

• Tak sobie 2
  • xD 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  ByQu

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  8

Steam ID:  STEAM_0:0:1480182

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  tak 

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy TAK

Dlaczego ty:  Ponieważ serwery są pełne a nie zawsze admin jest w grze. Chciałbym pomóc pilnować porządku na serwerze, aby się każdemu przyjemniej grało. Wiem, że moja aktywność na forum nie jest powalająca aczkolwiek to poprawię. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  6-7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Paweł 25 lat mieszkam w Malborku. Interesuje sie dziarami, w wolych chwilach tatuuje. Pracuje na dachach. Kiedys byłem adminem  przez  półtora roku bez przerwy i ani jednej skargi na cod 201 i dd2 lecz sieć serwerów rozwiązała się  okolo 6-7 lat temu .

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/ByQu/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Steam, fb, ig, dc, 

• Lubię to! 1
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1
  • xD 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  fgn CZARODZIEJ

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  6, dobrych kilka lat nie pełniłem tej funkcji 

Steam ID: STEAM_0:1:737810354

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty:  Od jakiegoś czasu zacząłem grać regularnie na dd2 only. Bardzo podoba mi się ten server oraz chcę pomóc innym adminą.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Piotrek lat 31. Mieszkam w Krakowie a na co dzień pracuje w korporacji produkcyjnej. W cs gram 20 lat z przerwami. Lubię stremować na TikToku gdzie prowadzę livy z cska. Zawsze to reklama serwera :) Dużo osób mnie już kojarzy  

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/fgn CZARODZIEJ/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Steam, dc, forum 

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: bocian

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 9

Steam ID: STEAM_0:0:429068846

Dlaczego ty:  Nie raz próbowałem tworzyć  własny serwer cs 1.6 co za tym idzie wgrywać, ustawiać, edytować pluginy oraz eksperymentowanie z amx. Dzięki temu zgromadziłem wiedze i doświadczenie w tej dziedzinie. Znam i respektuje zasady panujące na serwerze. Jestem gotowy dopełnić kadrę adminów i dołożyć swoją cegiełkę do tworzenia serwera dd2 lepszym miejscem dla graczy. 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Mam na imię Kamil, interesuje się programowaniem, muzyką oraz filmem. Jestem absolwentem technikum na kierunku programisty właśnie. Wróciłem do csa po dłuższej przerwie dlatego zamierzam w wolnych chwilach popykać właśnie w te grę. Często grywam w csa o bardzo różnych porach nawet o bardzo wczesnych, gdzie potrafi być mniej aktywnych adminów.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/bocian/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, Forum, Discord

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik
W dniu 3.02.2021 o 11:41, Tery napisał:

Darmowy admin do odwołania

Wzór:

Nick na serwerze:  Sopel. 

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8

Steam ID: tomekwb3... Gram na ns nie chce mi się szukać 

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : oczywiście.

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy mogę coś zarzucic.

W dniu 3.02.2021 o 11:41, Tery napisał:

Dlaczego ty:  gram często po nocach ... I albo ludzie wyzywają albo kurwa cheatuja.. pisze na czacie i dostaje odp że o tej porze admina nie ma.,. 

Ale ja gram 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): ziomek który pracuje w internecie. Robię konta internetowe. Pomagam ludziom zarobić pieniądze. 

Link do GameTracker: morda proszę 🙈

Kontakt: tomekwb3 - steam

Wymagania:

Steam

Minimum 15 lat.

Kultura osobista 

Minimum 15 godzin przegranych na serwerze.

Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera

Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10)

Znajomość komend admina:

2.19 Admin oraz opiekun musi mieć taki sam nick na serwerze jak i forum (możliwe wyjątki po zgłoszeniu).

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • xD 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze: CZECZEN

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 9/10

Steam ID:  76561199570176293

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK

Dlaczego ty: MINIMUM 5H DZIENNIE, NIGDY NIE DOSTAŁEM BANA, ZAWSZE GRAM Z KULTURĄ

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):JESTEM LUBIANY NA SERWERZE, KULTURALNY, MAM PRZEGRANE W 2 MIESIĄCE 270H, SPĘDZAM NA DD2 BARDZO DUŻO CZASU, CO SIĘ Z TYM WIĄŻE? CZESTO BEZKARNIE GRACZE NIE PRZESTRZEGAJĄ REGULAMINU I ZASAT CO JEST BARDZO IRYTUJĄCE, ALE MOGĘ TEMU ZAPOBIEC. 

Kontakt: STEAM: 1609910565

• UBT CS 1.6

Nick na serwerze:  KrolNastolatek

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : Uważam, że 8/10 mógłbym sobie dać. Byłem adminem na kilku sieciach.

Steam ID:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/

Dlaczego ty: Myślę, że zawsze przydadzą się nowi admini do pomocy, gram tu już dłuższy czas, postanowiłem zostać na tej sieci, wiec chciałbym dołożyć cegiełkę od siebie i pomagać.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  8/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Cześć, mam na imię Damian. Pochodzę z województwa podlaskiego, okolice Białegostoku. Interesuje się informatyką i motoryzacją. 

Link do GameTracker: Grałem wcześniej na ns, ciągle zmieniałem nicki, ale na jednym byłem trochę dłużej dlatego wstawię dwa linki. https://www.gametracker.com/player/KrolNastolatek/54.38.58.82:27015/  https://www.gametracker.com/player/Bejba *-*(fan czerwonki)/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, forum. 

Pozdrawiam serdecznie!

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• paczaukowiec

Nick na serwerze:  ' paczajonovicz ];-> 

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 9

Steam ID: STEAM_0:0:6470931

Dlaczego ty:  Bylem juz adminem tutaj dosc dlugi okres czasu, niestety problemu w zyciu osobistym odebraly mi czas, problemy na szczescie zostaly zazegnane wiec czasu mam teraz duzo

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  ciezko stwierdzic 7-8

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  wszyscy mnie juz poznali wiec tak, staram sie byc nie konfliktowy i zazwyczaj tak jest, nie daje sie prowokowac ludziom ktorzy probuja w jakis sposob sie dowartosciowac nieodpowiednimi zachowaniami/odzywkami, pilnuje porzadku skutecznie, rzadko sie myle jesli chodzi o cheat'y, zawsze staram sie jakos pomoc i staram sie rowniez zawsze szybko wejsc gdy ktos na steamie mnie informuje o problemach z graczami na serwerze, milego popoludnia dziubaski

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/' paczajonovicz ]%3B->/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  steam, forum, email

Edytowane przez paczajonovicz
  • Lubię to! 1
  • Super 3
  • Trzymaj się 1
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: [D]yzie[K]

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie. 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Pare lat temu z czystym sumieniem dałbym 10, ale wszystko do przypomnienia więc mocne 7.

Steam ID: STEAM_0:0:82701045

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy. 

Dlaczego ty: Mocno widać brak adminów, full ludzi łamiących regulamin i psujących rozgrywkę innym, jest nie do przyjęcia na tak zaludnionym serwerze. Chciałbym choć trochę to zmienić :)

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemka, moja ksywa to Dyziek 🤪 Interesuję się motocyklami i samochodami. Lubię postrzelać w cska. Kończę składać kompa i bede zmuszony was pozabijać, do zoba na DD2 😉

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/[D]yzie[K]/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam

Wymagania:

Steam Jest. 

Minimum 15 lat. Jest. 

Kultura osobista Ogólnie tak, ale potrafię wybuchnąć. 

Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. Jest. 

Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera Jest. 

Znajomość komend admina: Do przypomnienia. 

Edytowane przez DyyzieeK
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6

Steam ID: STEAM_0:0:632955050

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK

Dlaczego ty: Co tu dużo pisać, mimo że jest kilku adminów nie zabraknie kolejnych rąk do pracy, nienawidzę cheaterów potrafię trzymać krótko graczy którzy psują grę innym jestem bardzo surowy jeśli jestem adminem co nie zmienia faktu że moja surowość nie jest oznaką wyższości i nie wpływa na serwer i ogólnie sieć, wiadomo sam jakiś święty nie jestem ale, jak pisałem nienawidzę cheaterów i też typów którzy obrażają czyjeś rodziny nawet osób których nie lubię bo rodzina nie ważne czy moja czy nie, jest święta i tego chce pilnować zwłaszcza po dzisiejszej sytuacji. Dodatkowo jak każdy zauważył był reset bansa i bardzo dużo takich ludzi będzie wbijało i trzeba pilnować a z rana nie ma nikogo, nienawidzę kolesiostwa...

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemanko Mam na imię Marcin jak wyżej mam 28 lat, choć rocznikowo już 29, uwielbiam swoją pasję która jest też moją pracą mianowicie, naprawa elektroniki i wiele różnych rzeczy nie związanych stricte z elektroniką, uwielbiam się uczyć wielu nowych rzeczy których nie potrafię, ogólnie uwielbiam zwierzęta a dokładnie psy i konie, psa mam ale niestety nie zmieszczę konia w domu a z muzyki to uwielbiam stary dobry HIP-HOP i DUBSTEP.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/BOA DUPCZYCIEL KOBIETA%3DMAX60KG/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam,forum.

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 4
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Krip zablokował(a) ten temat
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony

Szyba rekrutacja na admina zostaje ponownie otwarta!

Zapraszam do składania podań :) 

spacer.pngspacer.png

• Krip odblokował(a) ten temat
  • 4 tygodnie później...
  • UBT CS 1.6

Nick na serwerze: KrolNastolatek

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : Byłem adminem na kilku sieciach, 6/10.

Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/

Dlaczego ty: Pomimo, że nie gram dużo bo mam rodzinę, prace i obowiązki, to 4-5 razy w tygodniu wbijam na trochę, zazwyczaj wieczorami po pracy, uważam że przydadzą się ręce do pomocy. Chciałbym dołożyć coś od siebie dla sieci.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Witam, mam na imię Damian, 25 lat, województwo podlaskie. Gram u was już jakiś czas, mam nadzieję że większość kojarzy mnie z serwera. Uważam, że nie jestem osobą konfliktową, lubię się pośmiać, znam się na żartach, zawsze dążę do kompromisu, pogodzenia w razie nieporozumienia :)

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KrolNastolatek/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, forum

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania! :cheers3:Pozdrawiam serdecznie, widzimy się na duście! :3

Krip
Krip,

Odezwij się do mnie na pw/steam w sprawię podania. Mam kilka pytań co do twojego konta steam. 

Krip
Krip,

Pograj jeszcze trochę daj się lepiej poznać, nadrób aktywność na forum i pokaż, że ci zależy na tym adminie, a zmienię zdanie. Spróbuj ponownie za tydzień na ten moment odrzucam. 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Tak sobie 1
  • xD 1

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• 2 tygodnie później...
  • UBT CS 1.6

Nick na serwerze: KrolNastolatek

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : Byłem adminem na kilku sieciach, 6/10.

Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/

Dlaczego ty: Adminów nie jest za wiele, chciałbym pomóc przy rozwoju i pilnowaniu serwera.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Witam, mam na imię Damian, 25 lat, województwo podlaskie. Gram u was już jakiś czas, praktycznie codziennie. Jestem osobą komunikatywną, wyrozumiałą.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KrolNastolatek/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, forum

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania! Tydzień od odrzucenia ostatniego mija jutro ale mam zgodę od @ Krip na złożenie dziś.

Krip
Krip, (edytowane)

Mocny okres testowy 2tyg. Z tej racji, że potrzebujemy adminów dam ci szansę się wykazać ;) Napisz pw do Trivora, to doda ci admina i wyślij mu swój nick+steam ID + zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale na forum. 

Edytowane przez Krip
  • xD 4

• Użytkownik

Nick na serwerze: FunnyPuma ^^

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Na innej sieci nie, posiadam admina tutaj na codzie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: 7

Steam ID: 

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak

Dlaczego ty: Jest to dość aktywny serwer i nie zawsze jest dostępny admin. Co za tym idzie, gram w różnych godzinach w zależności od zmiany w pracy i mógłbym pomóc obecnej kadrze adminów w pilnowaniu serwera. Dodatkowo, myślę, że dodatkowa para rąk się przyda do pomocy.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): Musiałbym coś sobie przypomnieć, ale dam sobie 5/10 na tą chwilę

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Dla tych co nie znają, mam na imię Przemek, w tym roku kończę 24 lata. Jestem osobą spokojną, bez konfliktową i każdy może się ze mną dogadać. Zawsze staram się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/FunnyPuma ^^/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam, forum, DC

Edytowane przez FunnyPuma
Krip
Krip,

Przyjmuję. Zgłoś się po rangę w dziale i napisz pw do Trivora, to doda ci flagi na serwerze. 

• Lubię to! 4

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Donator
DONATOR

Nick na serwerze: Komornik

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8

Steam ID : STEAM_0:0:521258559

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego ty:  . Ponieważ jest nie dobór adminów   a serwer jest  pełny przeważnie przez 24/7 . Często jest tak że  adminów nie ma w momencie kiedy taki delikwent   Aim/Wh SH lub w full pakiecie . Mam nadziej  ze popracuje tez nad kultura graczy na serwerze ,,   A wiadomo dodatkowa para rak do pracy przyda się na serwerze..

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/9

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Cześć. Jestem Tomasz  zamieszkuje Stolice Polski .. Tu mam własna firmę która zajmuje się sprowadzanie aut  za granicy...

A w wolnym czasie  dorabiam u kolegi  jeżdżąc tirem po Polsce    :CHUGGERS:

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KOMORNIK/54.38.58.82:27015/

P.s Duża dziura jest w  bo byłem na urlopie 2 tyg    Ale już nadrabiam zaległości w  GT

Kontakt: Steam, Forum

Edytowane przez KOMORNIK123
Krip
Krip,

Grasz regularnie i nigdy z tobą problemów nie było. Oby tak dalej. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale + wyślij swój nick+steam_id do Trivora, to doda ci flagi. //Przyjęte. 

• Lubię to! 3
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1

ww.png

Nick na serwerze: |Justynka|

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : tak

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 4

Steam ID: STEAM_0:1:853480129

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak tylko cos sie psuje ostatnio :uwu: 

Dlaczego ty:  bo puma mi kazal

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  e - sport girl , szybko sie ucze , bardzo miła :catKiss:

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/girl-e-sport/

Kontakt: steam forum 

Krip
Krip,

"Dlaczego ty:  bo puma mi kazal" = Trochę te żarty nie śmieszą. //Podanie odrzucone. 

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Tak sobie 1
  • xD 9
  • Premium
Premium

Nick na serwerze: TECHNICZNY JAK MIKI

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7

Steam ID: STEAM_0:1:717163552

Dlaczego ty: Posiadam doświadczenie, jestem aktywnym graczem i chciałbym się przyczynić do pomocy pilnowania serwera. Zawsze dodatkowa para rąk do pomocy się przyda. A nie oszukujmy się serwer żyje 24/7

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Mikołaj, pochodzę z Bielska-Białej, interesuję się sportem i oglądaniem piłki nożnej. Na codzień chodzę do technikum na kierunku Technik Elektryk a po szkole dorabiam sobie na magazynie.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/TECHNICZNY JAK MIKI/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam , Forum

Pozdrawiam

Krip
Krip, (edytowane)

Złóż podanie za "7dni" w normalnej rekrutacji. Po prostu napisz nowy temat. Chcę zobaczyć czy obecne osoby posiadające admina na serwerze zmieniły zdanie co do twojej osoby. Bo dalej jest pewne, "ale", (Mam tutaj na myśli twoje ukrycie podania wyżej w tym temacie - dziecinada w skrócie). Mniejsza o to, po prostu chcę też zobaczyć co inni o tobie sądzą i dać im szansę wypowiedzenia się ;). //Odrzucone na ten moment - zrób tak jak piszę. 

Edytowane przez Krip
  • Lubię to! 1
  • Fuu 2
  • xD 3

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

Nick na serwerze: |Justynka| 

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : tak 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 4.5

Steam ID: STEAM_0:1:853480129

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak ale cos sie sypie ostatnio 

Dlaczego ty:  jestem aktywna dziewczyna  lubie pomagac i chce tez pomoc administacji przy utrzymaniu serwera 

jestem chetna do wspierania was dalej i czekam na rozpatrzenie podania :uwu:  

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  bardzo pomocna jestem , mam wysoka samoocene i nikt mi jej nie wbije , lubie tez czasem popykac w cs na innych niz dd2 ale dd2 to ten glowny serwer ktory wybralam i jeden z lepszych 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/girl-e-sport/

Kontakt: forum steam 

Krip
Krip,

Odrzucone. 

• Ha ha 1
  • xD 6
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 5

Steam ID: STEAM_0:0:536998884  

Dlaczego ty: ?: Jestem dość aktywny na serwerze w różnych porach dnia (to zależy od zmiany w pracy) Wydaję mi się ze spora część osób mnie już zna,kojarzy  Btw Myślę ze przyda się kolejna para rąk do pomocy.  

Rozpisywanie demek w skali(1/10): Na ten moment dam 5, trzeba by sobie przypomnieć.  

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemanko, mam na imię Adam, 20 lat, województwo Podlaskie ale obecnie przesiaduję w Holandii, Gram u was już jakiś czas wiec czemu by nie spróbować.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/MuniO/54.38.58.82:27015/ Dodam ze grałem tez pod innymi nickami 

Kontakt: Steam,Ts,forum

Edytowane przez Tengo
Krip
Krip, (edytowane)

Przyjmuję. Zgłoś się w odpowiednim dziale po rangę + wyślij do Triwora swój STEAM_ID, to doda ci flagi na serwerze. 

@@EDIT Po dyskusji na grupie adminowskiej/odkopaniu starych rzeczy jednak podanie zostaje odrzucone. 

Przykro mi. 

Edytowane przez Krip
  • Super 1
  • xD 1
  • Użytkownik

1.  Nick:Cudowny Dzieciak 
 2.  Wiek: 31
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8/ wszystkiego nawet Bóg nie wie
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Cudowny Dzieciak %3A)/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): Banid.pl | Wyszukaj zbanowanych
 7.  Steam ID:  "Cudowny Dzieciak :)" 514 STEAM_0:1:450427325   4  1:01:33   31    0
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198861120379/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Jezeli bedzie trzeba i to pomoze w rozwinieciu serwera to czemu nie...
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Adminowalem juz na tym serwerze troche, ale urodzila mi sie druga coreczka dlatego musialem zrezygnowac... Teraz troche mam wiecej czasu i wiecej gram dlatego przydaja mi sie flagi .
12. Kontakt: Steam
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK

Pozdrawiam Cudowny Dzieciak 

Krip
Krip,

Dopiero co zacząłeś na nowo grać na serwerze. Twój Gamatracker jak chodzi o czas wygląda bardzo mizernie. Nadrób aktywność i spróbuj ponownie napisać podanie za 7 dni. Póki co odrzucam.

• Sponsor
SPONSOR

Nick na serwerze: aXe

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Posiadałem 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10/10 Miałem na wielu serwerach Admina

Steam ID: STEAM_0:1:633437643

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy (Tak)

Dlaczego ty: Ponieważ myślę, że przyda się kolejna para rąk do pomocy. Często jestem w nocy na serwerze albo rano i widzę co się dzieję, jak gracze obrażają inne osoby w szczególności po bliskich. Chciałbym zapobiec takiego czegoś. 
Nie mam problemu z rozmową z innymi graczami, wręcz bardzo dobrze się dogaduję. 
Staż od 2015 roku.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 myślę, że chwilkę przypomnienia i będzie 10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć mam na imię Daniel, lubię grać w różne gierki zwłaszcza w cs 1.6
Zajmuję się pisaniem tekstów (Amatorka), żeby zacząć coś nawijać o życiu moim jak i moich dobrych znajomych. 
A tak to nie lubię aż tak się rozpisywać na swój temat lecz nawinąć potrafię :) 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/aXe/54.38.58.82:27015/

Steam +

Minimum 15 lat. +

Kultura osobista +

Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. +

Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera +

Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) 8/10 wystarczy, że sobie przypomnę i będzie 10

Znajomość komend admina: +

Kontakt: Steam/forum/TeamSpeak3

355306595_295162546191011_5184608300561838680_n.png.e7a2b6baef2ff144c476732e3387c14a.png

Trivor
Trivor,

Przyjęte. Zglos sie po range w odpowiednim dziale

• Super 1

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]