paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 21 Stycznia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Nick: ' paczajonovicz ];-> Imię: Paweł Wiek: jeszcze 31 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://gametracker.com/player/' paczajonovicz ]%3B->/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: bylem tutaj adminem nie jednokrotnie, gram teraz duzo w nocy, w dzien rowniez, znam tu duzo ludzi i mysle, ze wrogow zbytnio tutaj nie mam, nie boje sie banowac i robie to obiektywnie, brakuje adminow w nocy co widac na CB bo non stop prosze kogos, zeby wszedl no ale rzadko kto gra w nocy i ciezko z tym wiec mysle, ze sie przydam, mialem sie wstrzymac z pisaniem podania jeszcze jakis czas, ale kilka osob mi pisalo na steam priv zebym pisal juz i sie nie zastanawial bo potrzeba adminow, a ja sie ponoc nadaje, pozdro wszystkim Kontakt: steam/forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Hana_Montana, 23 Stycznia 2025 Przyjmuję. Mam nadzieję, że Twoje zachowanie się zmieniło i nie będę musiał Cię zdegradować po 2 tygodniach. Odbierz rangę na forum oraz podrzuć mi na pv swój steam id 4 4 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 27 Stycznia 2025 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 (edytowane) Nick na serwerze: KrólNastolatek Wiek: 26 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8/10 Steam ID: STEAM_0:1:814657314 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Byłem tu adminem, nie było na mnie żadnych skarg, wywiązywałem się dobrze ze swoich obowiązków. Zawsze wyrabiałem minuty tygodniowe tak jak powinienem, nawet z nawiązką. Może gt nie powala ale minuty tygodniowe które admin musi wyrobić wyrobię na pewno. Chcę pomóc chłopakom w utrzymaniu porządku na serwerze. Jestem osobą kulturalną, komunikatywną i szybko się uczę. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Damian, 26 lat. Pochodzę z województwa podlaskiego, okolice Białegostoku. Interesuję się sportem, muzyką, motoryzacją Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KrólNastolatek/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, forum. Edytowane 27 Stycznia 2025 przez KrólNastolatek Hana_Montana, 28 Stycznia 2025 Odrzucam słabe gt 2 1 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DwaTrzynascie213 Opublikowano 30 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Nick na serwerze: DwaTrzynascie Wiek: 26 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Steam ID: STEAM_0:0:850021577 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy [TAK] Dlaczego ty: Gram już dłuższy czas na serwerze dd2. Pełniłem już funkcje admina na tym serwerze. Na serwerze spędzam dużo czasu w godzinach porannych jak i po południowych w których najczęściej brakuje admina, więc chciałbym pomóc graczom w swobodnej grze. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem osobą wyluzowaną, trochę zwariowaną z dosyć dobrym poczuciem humoru. Moje zajawki to głównie sport siatkówka, piłkna nożna. W wolnym czasie oczywiscie Cs'ik. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/DwaTrzynascie/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, FB, Forum, Snapchat. Hana_Montana, 2 Lutego 2025 GT, ale widzę, że ciągle jesteś na serwerze. Przyjmuję mam nadzieje, że po tygodniu po raz trzeci znów nie znikniesz. Odbierz rangę na forum i zgłoś się do mnie na steam na pv. 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 19 Lutego 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Nick: h0w?! Imię: Adrian Wiek: 28 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/h0w%3F! |/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dobre pytanie Wiem, wiem miesiąc temu zrezygnowałem, ale chwilę po mojej rezygnacji powróciły pewne osoby, ponadto pewne poodchodziły. Uważam że jesteśmy w stanie stworzyć zgrany zespół, a zdarzają się sytuacje gdy jestem na serwerze i panuje dość spory bałagan. Uważam że jako admin spełniłem się w 100% i że uda mi się otrzymać tą ostatnią szansę, ponieważ nigdy nie zawiodłem waszego zaufania Kontakt: steam/forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198003059793/ Steam_ID: 0:1:21397032 @ Trivor no właśnie już nie ma we wzorze STEAM, ale wpisałem link do konta Trivor, 19 Lutego 2025 a co to za wzór? gdzie np. Steam ID: Hana_Montana, 19 Lutego 2025 Przyjmuję odbierz rangę w odpowiednim dziale! 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik klejnot nilu Opublikowano 21 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 (edytowane) Nick na serwerze: klejnot nilu Wiek: 26 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8/10, ostatnio adminem byłem jakoś 3 lata temu jak istniał serwer DCpublic, około 3 lat stażu w adminowaniu Steam ID: STEAM_0:1:630631177 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: bez zbędnego owijania w bawełne, 16 lat doświadczenia w 1.6, sporo gram oraz rozróżniam dobrego gracza od odpała, jak potrzebujecie solidnego admina który umie ogarnąć serwer, to polecam sie Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Kacper, pochodzę z Łódzkiego. Interesuje się sportami walki oraz sportami siłowymi, czasami lubie posiedzieć za długo przy csie Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/klejnot nilu/54.38.58.82:27015/ Edytowane 21 Lutego 2025 przez klejnot nilu Hana_Montana, 21 Lutego 2025 Odrzucam. Słyszałem, że Twoja kultura nie jest najlepsza, a GT jest mierne. Popraw kulturę, graj aktywnie przez 2 tygodnie i złóż podanie ponownie. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Super Mario Opublikowano 9 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 Nick na serwerze: Super Mario Wiek: 24 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 9 Steam ID: STEAM_0:1:171116202 0 00:12 16 0 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Nie Dlaczego ty: Myślę że przyda się kolejna para rąk do pomocy. Kiedyś też tu adminowałem brak czasu nie pomagał wtedy, teraz mam o wiele wiecej wolnego czasu zwłaszcza wieczorami jak i w nocy Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem wyluzowanym gostkiem co zyje z pilki, motoryzacja to moje drugie hobby. Krotko i zwiezle Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Super Mario/54.38.58.82:27015/ Hana_Montana, 11 Marca 2025 Przyjmuję odbierz rangę w odpowiednim dziale i napisz do mnie na steam 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 9 Marca 2025 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 (edytowane) Nick na serwerze: KrólNastolatek Wiek: 26 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8/10 Steam ID: STEAM_0:1:814657314 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Byłem tu adminem, dobrze wywiązywałem się ze swoich obowiązków, wyrabiałem minuty. Jestem osobą kulturalną, komunikatywną. Często gdy gram nie ma admina, chciałbym pomóc przy pilnowaniu serwera. Mam dobry kontakt z resztą administracji serwera. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Damian, 26 lat. Pochodzę z województwa podlaskiego, okolice Białegostoku. Interesuję się sportem, muzyką, motoryzacją Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KrólNastolatek/54.38.58.82:27015/ GT byłoby dużo lepsze bo przez tydzień czasu grałem pod nickiem 'Poćwicz' po czym zobaczyłem, że nie nalicza mi gt i wróciłem na obecny nick. Na pewno dużo osób widziało gracza o nicku 'Poćwicz'. Kontakt: Steam, forum. Edytowane 9 Marca 2025 przez KrólNastolatek Hana_Montana, 11 Marca 2025 Dam Ci kolejną szansę. Mam nadzieję, że rzeczy, które robiłeś przed degradacją, już się nigdy nie powtórzą. Odbierz rangę i napisz do mnie na Steam. 5 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Simon Opublikowano 18 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Nick na serwerze: WściekłaWiewiórka // Kiedyś PanPrzypał Wiek: 22 lata Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie posiadam Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5/6 Steam ID: STEAM_0:0:457947760 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy / Tak Dlaczego ty: W skrócie chciałbym sam siebie sprawdzić, czy jeszcze potrafię, no i oczywiście przypilnować kultury na serwerze ( z umiarem) oraz pognać trochę osoby które nie przestrzegają regulaminu myślę ze nie wprowadziłbym zamieszania a pomógł reszcie administracji w ich obowiązkach codziennych. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć nazywam się Szymon, mam jeszcze 22 lata ( ) mieszkam nad morzem dokładnie w Gdyni, niektórzy może jeszcze mnie pamiętają z czasów JB, stare czasy trochę się poduczyłem kultury bo czasami było ciężko ale myślę, że nie będziemy wspominać starych czasów :>. Link do GameTracker: Kontakt: Forum, Steam , niektórzy mają FB Piszę podanie na szybkiej rekrutacji, ponieważ nie mam wbitych godzin ale mam nadzieję ze niektórzy mnie kojarzą Pozdrawiam PanPrzypał Hana_Montana, 18 Marca 2025 Odrzucam te ala "podanie" XD 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rolooo Opublikowano 20 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2025 Nick na serwerze: rolooo Wiek: 29 lat Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8/10 kwestia przypomnienia po prostu, długo nie byłem Adminem. Steam ID: ID Steam: 76561198055347200 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: ogólnie staż w Csie mam bardzo długi zawsze jak grałem miałem Admina i starałem się trzymać porządek na serwerach. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10/10 ale nie ukrywam że nie lubię tego robić Coś o sobie ( Min. trzy zdania): miałem ok 10 lat przerwy w 1.6 trochę sie pozapominało ale raczej wszystko do ogarnięcia a może ktoś i cos pomoże jak nie będe wiedział dobre ziomki są na tym serwerze. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/rolooo/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam oraz forum choć częściej mnie można złapać na serwerze Hana_Montana, 24 Marca 2025 Przyjmuję. Odbierz rangę na forum oraz napisz do mnie na steam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kempos Opublikowano 27 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Nick na serwerze: Kempos Wiek: 37 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7 Steam ID: "Kempos" 3204 STEAM_0:1:722262368 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Kiedyś tam adminowałem także na probe można mi dać szanse , jak czegoś nie wiem to pytam , jestem ogarnięty i dobrze się będzie ze mną współpracowało. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Ogólnie pozytywny gość z głową na karku Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Kempos/54.38.58.82:27015/ Kontakt: STEAM Hana_Montana, 29 Marca 2025 odrzucam słabe gt 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Piotrekk Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Nick na serwerze: Piotrekk Wiek: 29 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7, kiedyś miałem swój serwer Steam ID: 76561199845081644 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy - Tak Dlaczego ty: Jestem często, w tym rano kiedy brakuje admina Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Gram sporo. Pełna kultura. Nie trafię odpalonych. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Piotrekk/54.38.58.82:27015/ Kontakt: mess, whatsapp MR.ALBAN, 7 Kwietnia 2025 (edytowane) Konto steam posiadasz dopiero 1 dzień a wcześniej grałeś tylko przez 2 tyg na ns . Pograj daj się poznać adminom i graczom . ( STEAM_0:0:942407958) to jest twój steam id Na chwilę obecną odrzucam Edytowane 7 Kwietnia 2025 przez MR.ALBAN 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor neOn. Opublikowano 16 Kwietnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Nick na serwerze: neOn Wiek: 22 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6/10 jak sobie przypomnę to lepiej będzie Steam ID: STEAM_0:1:767980661 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy (jak będzie taka potrzeba to tak) Dlaczego ty: Jestem aktywnym graczem na serwerze, można mnie zobaczyć na serwerze o różnych porach, kiedyś byłem adminem na różnych serwerach wróciłem po przerwie ok. 5 letniej i pierwsze co to zobaczyłem ten serwer i mi się od razu spodobał :), więc spróbuje sił w administracji. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Patryk, mieszkam w woj. mazowieckim, pogrywam trochę w siatkówkę, pomimo że jestem niski ;P spodobał mi się bardzo ten sport. Gram w cs od 7 roku życia chyba we wszystkie wersje przegrałem :P. Lubię pomagać ludziom, a szczególnie tak zajebistym jak na tym serwerze :D. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/neon/54.38.58.82:27015/ Kontakt: steam, discord, teamspeak. MR.ALBAN, 17 Kwietnia 2025 Przyjmuję. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 25 Kwietnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Nick na serwerze: DiaBliK Wiek: 29. Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Niee. Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: 10/10 Steam ID: STEAM_0:1:603607703 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Takk. Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Chcę zostać adminem na serwerze Only DD2, bo to miejsce, w którym spędzam sporo czasu i serio mi zależy, żeby panował tu dobry klimat. Nie jestem typem gościa, który będzie rzucał bany na lewo i prawo – bardziej chcę pilnować, żeby gra była przyjemna, bez spin, cziterów i dzieciarni z mikro. Mam doświadczenie z CS-em, ogarniam co i jak, a jak trzeba to pomogę, wytłumaczę i ogarnę sytuację na spokojnie. Chciałbym, żeby gracze czuli się tu dobrze i wracali z uśmiechem – i właśnie dlatego chcę dorzucić swoją cegiełkę do tego serwera. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam 29 lat i na imię Krzysiek. Pracuję jako programista, lubię pisać kod i rozwiązywać różne techniczne zagwozdki. Po pracy cenię sobie spokój, spotkania ze znajomymi i czasem jakiś chill przy dobrej muzyce albo grze. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/DiabliK/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Forum - & Steam: profiles Wymagania: Steam + Minimum 15 lat. + Kultura osobista + Minimum 10 godzin przegranych na serwerze. + Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) 10/10 Znajomość komend admina: 10/10 MR.ALBAN, 26 Kwietnia 2025 (edytowane) Przyjmuję. Mam nadzieję, że nie znikniesz. Odbierz rangę w odpowienim dziale. Edytowane 26 Kwietnia 2025 przez MR.ALBAN 4 1 1 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 8 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Nick na serwerze: I Love You Marry Jane Wiek: 38 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 Steam ID: STEAM_0:1:419650426 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: RAZ NA JAKIS CZAS MOGE COS RZUCIC Dlaczego ty: Zadomowilem sie u was juz na dobre, nie ma ze mna problemow na serwerze, zawsze sluze pomoca, czy na steam, czy dc, czy rowniez w grze. Posiadam wiedze admina, bo mialem nie raz go, lubie wyzwania, a pilnowanie tak sporej rzeszy graczy, to nie lada wyzwanie. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 4 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imie Mariusz, mam 38 lat pochadze z Wojewodztwa Doloslaskiego, trenuje mlodych adeptow podstaw boksu, zreszta sam trenowalem go ponad 20 lat, potrafie odroznic czitera, od dobrego gracza, mam spory dystans do siebie, wiec mozna ze mna pozartowac, nawet czasem i ze mnie, dla mnie ma byc kultura przede wsszystkim na serwerze, szacunek do siebie i innych, jesli ktos przegina, to wiadome Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/I Love You Marry Jane/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198799566581/ MR.ALBAN, 9 Maja 2025 Przyjmuję na okres próbny (2tyg). Zgłoś się do mnie na steam i odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2k1G Opublikowano 10 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2025 (edytowane) ➤ Nick na serwerze: babushkaa you trippin? ➤ Wiek: 16. ➤ Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE. ➤ Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 - skala AMX, adminem byłem na różnych sieciach DD2, 4MAPS, PaintBall. Nie będę reklamować tutaj nazw sieci na których przebywałem w gronie administracyjnym, bo to zbytnio nie wypada. ➤ Steam ID: STEAM_0:1:815758576 ➤ Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK. ➤ Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Jasne, jeżeli będzie potrzeba to coś sypnę, nawet sam z siebie od czasu do czasu dołożę cegiełkę do rozwoju serwera. ➤ Dlaczego ty: Posiadam doświadczenie na owej posadzie, sprawny mikrofon, kulturę osobistą. Potrafię rozwiązywać problemy, które następują na serwerze, typu nałogowe wyzwiska bądź tzw. "spiny" ludzi. Często zgłaszam osoby podejrzane na u@, rozmawiam przez VoiceChat codziennie jak przydarzy się okazja, czy to do podania informacji dla osób z drużyny, czy to z różnymi osobami, których znam z tej sieci. Uważam, że nie jestem osobą konfliktową, a wręcz odwrotnie - uważam, że jestem osobą bezkonfliktową, z którą można porozmawiać. Potrafię także odróżnić zwykłego gracza, od gracza który używa tzw. "wspomagaczy". Potrafię rozpisywać demko i posługiwać się AMX. ➤ Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7-8/10. ➤ Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siema wszystkim, niektórzy mogą mnie kojarzyć już. Nazywam się Igor i liczę sobie 16 wiosen. Jestem osobą stanowczą, pomocną, a także zawsze starającą się zachować kulturę, niezależnie od sytuacji. Interesuje się strażą pożarną, piłką nożną i po części logistyką, bo na takim profil uczęszczam do szkoły średniej. Jeżeli chodzi o ogólne życie, jestem również osobą posiadającą dystans, także jeżeli ktoś mnie zacznie "wyzywać" i się przy tym śmiać, zrobię to samo żeby tzw. rozkręcić atmosferę, aczkolwiek pamiętając przy tym o umiarze, na który należy zwrócić uwagę. ➤ Link do GameTracker: Miałem różne nicki pod którymi grałem, typu igorekuku, sad, aczkolwiek podam takie dwa główniejsze nicki: GT 1 - TRIXTER GT 2 - BABUSHKAA (na serwerze pokazuje mi więcej godzin niż na tym GameTracker'ze.) ➤ Kontakt: Steam, TS3, Discord, Forum. Edytowane 11 Maja 2025 przez 2k1G MR.ALBAN, 10 Maja 2025 (edytowane) Odrzucam, słabe GT. Graj regularnie, daj się poznać adminom i graczom. Edytowane 10 Maja 2025 przez MR.ALBAN 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amnezja Opublikowano 11 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 Nick na serwerze: Amnezja Wiek: 19 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 Steam ID: 76561198823855874 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Moge się dorzucic nie ma problemu z wsparciem serwera Dlaczego ty: Jestem Aktywny, Społeczność mnie poznała i wydaje mi sie ze mnie lubi nie mam żadnych ostrzeżeń myśle ze zachowuje sie odpowiednio i jestem tez czesto aktywny w nocy mega lubie ten serwer jestem lojalny mu od 3 lat tylko tu gram i chce aby sie rozwijał cieszyłbym sie jakbym mógł tez dołożyc swoja cegiełke do niego Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć jestem daniel interesuje się sportem i grami komputerowymi, pochodze z Jastrzębia-Zdroju jaram duzo trawy i kocham grac awp Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Amnezja/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam,telegram,messenger MR.ALBAN, 12 Maja 2025 Wstaw poprawny steam id MR.ALBAN, 14 Maja 2025 Jak widać brak zainteresowania. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 12 Maja 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 Nick na serwerze: DiaBeL Wiek: 33 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: STEAM_0:1:793534788 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:TAK Dlaczego ty: Byłem tutaj adminem bywały lepsze i gorszę dni Od jakiegoś czasu jestem aktywny na serwerze a w niektórych godzinach brakuje adminów znam tu dużo osob i myslę ze duzo wrogów nie mam xD Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5 Coś o sobie ( Min. trzy zdania):Siema jestem Marek Interesuje sie Piłką Nożna/Motoryzacja. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/DiaBeL/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199547335305/ Forum https://strefaskilla.pl/profile/407-diabel/ MR.ALBAN, 13 Maja 2025 Ostatni tydzień masz mocny, ale wróciłeś po dłuższej przerwie. Pograj i wróć z podaniem. Na chwilę obecną odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 CSGO MOD HooliganxPL Opublikowano 15 Maja 2025 Admin CS 1.6 CSGO MOD Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 Nick na serwerze: Hooligan Wiek: 25 jeszcze Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : TAK Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 9 Steam ID: STEAM_0:0:794177979 0 00:12 47 0 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Posiadam doświadczenie na tej posadzie. Jestem adminem na innym serwerze tej sieci. Dosyć często można mnie spotkać na serwerze. Pomocny a zarazem kultura osobista nie jest mi obca. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Kamil. Niech nie złudzi was mój nick - wybrałem taki ponieważ mi się podoba. Scyzoryk - czyli pochodzę z malowniczych gór świętokrzyskich. W wolnych chwilach pykam w cs'ka, chodzę na siłownię, na weekendach studiuje a na tygodniu podróżuje po Polsce ale zazwyczaj moim kierunkiem jest Warszawa. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Hooligan/54.38.58.82:27015/ https://www.gametracker.com/player/GRZEGORZ BRAUN 2025/54.38.58.82:27015/ Kontakt: https://steamcommunity.com/id/HooliganxPL/ Wymagania: Steam + Minimum 15 lat. + Kultura osobista + Minimum 10 godzin przegranych na serwerze. + Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) 8 Znajomość komend admina: 9 MR.ALBAN, 18 Maja 2025 Na chwilę obecną odrzucam, graj regularnie i wróć z podaniem. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amnezja Opublikowano 19 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Nick na serwerze: Amnezja Wiek: 19 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 Steam ID: STEAM_0:0:431795073 9 1:05:09 12 0 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: proste ze tak Dlaczego ty: Ponieważ jestem aktywny w nocy gdzie jesyt mało adminów, społecznośc mnie poznała gram w miare dobrze więc dobrze będę oceniał czy ktoś cheatuje. Jestem bardzo lojalny temu serwerowi gram tylko na tym serwerze od 3/4 lat z przerwami i ogolnie bardzo chce dołożyć swoją cegiełke do tego serwera ponieważ bardzo lubie tu grać i ogolnie ludzie są spoko Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć jestem daniel interesuje się sportem i grami komputerowymi, pochodze z Jastrzębia-Zdroju jaram duzo trawy i kocham grac awp Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Amnezja/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam,telegram,messenger,snap, forum Miałem napisać za tydzien więc jestem MR.ALBAN, 20 Maja 2025 Odrzucam. 4.15 Podania na tą samą rangę można składać raz na 7 dni. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rewka Opublikowano 19 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Nick na serwerze: rewka Wiek: 23 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 Steam ID: STEAM_0:1:566674138 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Chciałbym usprawnić pracę administratorów oraz już posiadałem admina tutaj, ale ze względu na życie prywatne musiałem zrezygnować Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Młody chłopak z podlasia, który lubi dobrą atmosfere i jest wodzirejem na kazdej imprezie Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/rewka/54.38.58.82:27015/ Kontakt: najlepiej steam, bądz mess MR.ALBAN, 19 Maja 2025 (edytowane) Przyjmuję. Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie na steam. Edytowane 19 Maja 2025 przez MR.ALBAN 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 20 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 Zamykam szybką rekrutację. Zapraszam do pisania podań w normalnej formie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Szybka rekrutacja zostaje otwarta. Zapraszam do składania podań. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzik Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Nick na serwerze: |L|u|Z|i|K| Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6-7 Steam ID: STEAM_0:1:458965775 0 00:19 28 0 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Chciałbym zostać adminem, ponieważ lubie pomagać ludzia , nie działam pochopnie , jestem komunikatywny ,spełniam wymagania ,mogę spedzić dużo czasu na serwerze Rozpisywanie demek w skali(1/10): ojj i tutaj zaczynaja sie schody, ponieważ dawno tego nie robiłem ale jak sobie przypomne to bedzie git 2/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imie Bartosz mam 18 lat chodze do szkoły ponadpodstawowej o kierunku mechanika (nie kreci mnie to ale nie bylo lepsego wyboru). W wolnych chwilach lubie popykac w piłke i grać na kompie. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/|L|u|Z|i|K|/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam,Dc,ts3,Forum MR.ALBAN, 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Przyjmuje na okres próbny 2 tyg. Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś sie do mnie pw. Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez MR.ALBAN 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Nick na serwerze: sTKKKK Wiek: 21 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: STEAM_0:0:753204757 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Mam aktualnie więcej czasu, wiec czemu nie dołożyć pary sprytnych rączek do pomocy, wiem z czym to się je także większego problemu nie będzie, ping też już mam ogarnięty więc nic nie stoi na przeszkodzie, co do gt może i trochę słabe ale normę wyrobię bez większego problemu nawet coś ponad, grałem też na innych nickach gdzie są jakieś minutki ale mniejsza o to bo nie znajdę Rozpisywanie demek w skali(1/10): 9 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Odpowiedzialny i spokojny, pochodzę z pięknych słonecznych mazur lubię katowac ludzi na serwerze jak i samochody o oznaczeniu bmw 🤠 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/sTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK/54.38.58.82:27015/ Kontakt: steam,forum MR.ALBAN, 13 Sierpnia 2025 Na chwilę obecną odrzucam. Pograj regularnie i wróć z podaniem! 1 1 Odnośnik do komentarza
Amat0r. Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 (edytowane) 📌 Podanie o Admina – Amat0r. Nick na serwerze: Amat0r. Wiek: 22 lata Posiadasz admina na innej sieci/serwerze?: » Nie, ale mam spore doświadczenie w pełnieniu takiej funkcji. » Dzięki temu mogę w 100% poświęcić się grze i obowiązkom na serwerze StrefaSkilla. Znajomość AMX/Doświadczenie: » Oceniam swoją znajomość AMX na 9-10/10. » Potrafię sprawnie posługiwać się komendami administracyjnymi. » Mam doświadczenie w rozwiązywaniu konfliktów i reagowaniu na łamanie regulaminu. Steam ID: STEAM_0:0:16394450 Sprawny mikrofon: » Tak, posiadam i często korzystam. » Ułatwia to szybki kontakt z graczami oraz innymi administratorami. Możliwość płacenia składek: » Tak, jeśli będzie taka potrzeba. » Rozumiem, że serwer wymaga wsparcia, aby działał jak najlepiej. Rozpisywanie demek: 9-10/10. » Potrafię dokładnie analizować sytuacje i wyłapywać momenty, w których gracze używają wspomagaczy. » Mam cierpliwość do sprawdzania demek i chętnie zajmę się tym obowiązkiem. Dlaczego ja? » Gram na serwerze regularnie i znam jego atmosferę oraz społeczność. » Chcę aktywnie przyczyniać się do utrzymywania porządku. » Jestem osobą opanowaną – nie podejmuję pochopnych decyzji. » Mam wysoką znajomość AMX, co pozwala mi szybko reagować. » Potrafię zachować dystans i być bezstronny wobec innych graczy. » Zależy mi na tym, żeby serwer rozwijał się i przyciągał coraz większą liczbę graczy. Coś o sobie: » Mam 22 lata, pochodzę z Lubelskiego » Gram w Counter-Strike’a od wielu lat, a CS 1.6 to tytuł, do którego regularnie wracam. » Poza grami interesuję się esportem, muzyką oraz sportem. » Jestem osobą odpowiedzialną, cierpliwą i komunikatywną. » Lubię współpracować w zespole i pomagać innym, co ułatwia pracę w administracji. » Staram się zawsze zachowywać kulturę osobistą i pozytywne nastawienie wobec innych. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Amat0r./54.38.58.82:27015 Kontakt: Steam – [url=https://steamcommunity.com/id/ESL-Amator2007]id/ESL-Amator2007[/url Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania PS: Motywacja od Mistrza @ old Edytowane 19 Sierpnia 2025 przez Amat0r. Trivor, 21 Sierpnia 2025 Przyjęte, zgłoś się do mnie po flagi 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi