Użytkownik∙ S1dneY Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Siemanko. Przychodzę z pewną propozycją. Spotkałem się na pewnej sieci,że reporty spod !zgłoś na serwerze przychodziły na pw do adminów. Myślę,że fajnie byłoby spróbować to zrobić,a usunąć z forum bo obecnie z tego co widziałem mało kto z tego korzysta. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Jesli serio tak sie da to mysle ze to spoko pomysl;) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Wat? I dziennie będę miał 99 pw na forum, co sprawi, że nie będę chętny w ogóle czytać poczty na forum. Z czego z tych 99 zgłoszeń: 90 - będzie po ptokach, bo ja się zaloguje o x godzinie, a zgłoszenia były w innych godzinach. Nie wspominając, że będę otrzymywał zgłoszenia z serwerów, na których nie jestem adminem. Co prawda oba problemy, są rozwiązywalne dobrym kodem, ale kto się będzie przy takim badziewiu chciał wysilać. Na nie. Zamiast okrężnej drogi, wystarczy się skupić, by tych adminów było wystarczająco dużo. Więcej adminów, więcej godzin pokryją - mniej zgłoszeń. 5 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Kwietnia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 w 101% zgadzam się z powyższą odpowiedzią od @ SHAMPON . Jeżeli KAŻDY Admin CS:GO (jeżeli chodzi o go, bo ja jestem od spraw związanych ze sprawami od serwerów CS:GO a od 1.6 jest dusia i trivor) wypowie się na ten temat i będzie większa ilość ZA wprowadzeniem tego ma serwery GO to tak zrobimy, ale gdy admini będą mieli moją wzmiankę w dupie to takie pw również będą mieli tam gdzie słońce nie dochodzi. @ Admin CS:GO 1vs1 @ Admin CS:GO AWP#1 @ Admin CS:GO AWP#2 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ Admin CS:GO Surf+RPG Zapraszam również do wypowiedzi Supporta oraz opiekunów serwerów. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StylmAn Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Wydaje mi się że jest to dobra opcja ale jeśli dało by się tak zrobić że by każdy admin dostawał powiadomienie ze swojego serwera a nie że np ja dostane powiadomienie że ktoś ma wh na only mirage. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgadzam się z @ SHAMPON Akutalnie, wszelkie reporty są po godzinach więc jedyne co będzie w powiadomieniach to spam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zbędne, istnieje coś takiego jak komunikator steam itd. Wystarczy duża ilosc osob(ogarnietych) z serwera w znajomych, gdzie zawsze ktoś jest na serwie jak mnie nie ma, przychodzi wtedy pw, do mnie czy do innych adminów i od razu sprawdzani są, niekiedy banowani. Wtedy nawet te !zgłoś jest zbędne. Ale to moja opinia. W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Kwietnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja też się zgadzam z @ SHAMPON Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FLOID Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Można by było coś takiego zrobić ? https://youtu.be/s35kfWoHDhM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgadzam się z SHAMPONEM, na pw jest to zła opcja. Jestem bardziej za tym aby zrobić osobne miejsce na forum albo subdomenę do sprawdzania zgłoszeń z podzieleniem na wszystkie razem i każdy serwer osobno. Strona główna strefaskilla.pl odświeża się chwilę, a trzeba ją odświeżyć bo po jakimś czasie nie pokazują się na bieżąco powiadomienia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik scrolling Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Jak dla mnie wszystko jedno, większość osób pisze pod u@, albo korzystają z komendy !zglos (ja osobiście siedze prawie ciągle na forum i zerkam czy ktos kogoś nie zreportował na mirku) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ S1dneY Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 juz wam tłumacze jak by to miało wyglądać bo nie każdy to zrozumiał . Jest X serwerów XIY ma admina na X serwerze dajmy na to arenke. Z tego serwera przychodzą powiadomienia do Ciebie tylko gdy jestes zalogowany. Nie dostajesz żadnego spamu nie masz 300+ wiadomości związanych z serwerem. Jestes zalogowany, dostajesz zgloszenie nie ma CIe robisz coś innego ? Nie masz tego na pw. Jest to kwestia dobrego kodu co jest do ogarnięcia w dobre 3h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adi. Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Osobiście jestem na Nie bedzie mega duzy spam i pojawia sie problemy które przedstawil shampon, zresztą te zgłoszenia z komendy !zglos sa w wiekszosci bezsensowne i bezpodstawne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wszystko zależy od wykonania, jeśli ma się na to jakiś dobry pomysł i ktoś potrafi to dobrze wykonać, to nie widzę problemu, żeby jeśli jest się aktywnym na forum to w tym momencie przychodziły zgłoszenia w prywatnej wiadomości, do adminów z danego serwera. Chcąc nie chcąc i tak wygląda to tak, że jeśli na serwerze jest ktoś odpalony, to gracze wypisują to adminów na pw na steamie, więc spam i tak czy siak w takim momencie występuje tylko w inny sposób, z tym wyjątkiem, że takie powiadomienia na forum od razu zwracają uwagę. Wymaga to też uświadomienia graczy, że !zglos jest teraz w takiej funkcji i będą musiały być wyciągane konsekwencję z zabawy z tej komendy. Jest to dosyć skomplikowana transakcja wiązana, ale jest to jakiś postęp. Podsumowując, jeśli ktoś będzie chciał się za to zabrać i potrafi to zrobić, to jak najbardziej to jest innowacyjne, ale pytanie czy komuś będzie się chciało tyle ślęczeć nad tym, żeby to dobrze działało. Jestem na naciągnięte TAK. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jestem na NIE. Dlaczego? Miałem ten system na swoich serwerach. Za każdym razem gdy jakis opiekun przyjmie podanie jakiegos gracza, to osoba z dostepem do ftp bedzie musiala dodac do 2 plików w ftp steamid tej osoby - to raz. A dwa to oczywiście to, że mało kto będzie za każdym razem wchodził na serwer sprawdzić czy rzeczywiście ktoś ma wh czy coś tam, a tylko idzie się wkurwić przez te dzieci co jak zginą pierwsze co robią, to pisanie !report na czacie i zgłaszanie kogoś. Duży spam to robiło. Nie mówie, że report z modułem wyświetlania na forum jest skuteczniejszy, bo nie jest. Ale przynajmniej nie wkurwia Myślę, że nie ma sensu, ale niech admini się wypowiedzą Cytat Z tego serwera przychodzą powiadomienia do Ciebie tylko gdy jestes zalogowany. Nie dostajesz żadnego spamu nie masz 300+ wiadomości związanych z serwerem. Jestes zalogowany, dostajesz zgloszenie nie ma CIe robisz coś innego W ten sposób to NIE działa. Wiadomości bedziemy dostawac nawet jak jestesmy offline, tylko roznica jest taka ze ta wiadomosc wyswietlimy dopiero po zalogowaniu sie. Cytat Jest to kwestia dobrego kodu co jest do ogarnięcia w dobre 3h Większej głupoty w życiu nie widziałem... W 3h to może by się wyrobił jakiś spec, żeby samą bazę pod ten system napisac, a nie cały moduł steam X D Świetny specjalista 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Maja 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi