Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Twój nick: Shamponeiro_! Nick oskarżonego: Moderacja prawdopodobnie @ KilleR. Powód skargi: Kasacja normalnego posta. Opis sytuacji: Napisałem w wyżej wymienionym temacie > "Trzeba było zrobić po obecnych wydarzeniach " a post został ukryty/skasowany. Data i godzina zdarzenia: Obecna Miejsce zdarzenia: Jw Dowody: Można zobaczyć Coś od siebie: Przecież ten post żadnego regulaminu nie łamał. @ KilleR. Punkt w żaden sposób nie odnosi się do tego filmiku. Są to informacje, które ty sam udostępniasz innym osobom + dodatkowo została zastosowana cenzura. Edytowane 23 Maja 2021 przez SHAMPON 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nie chodzi mi o post, tylko o ten filmik i radzę ci go usunąć @ SHAMPON 2.14 Avatar, podpis, sygnatura nie mogą być obraźliwe, prowokacyjne, zawierać żadnych obrazków przeszkadzających w ogólnym przeglądaniu forum Coś jeszcze masz do powiedzenia? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Teraz, KilleR. napisał: Nie chodzi mi o post, tylko o ten filmik i radzę ci go usunąć Nie masz żadnych podstaw, by wymagać ode mnie usunięcia tego filmiku. I jak już sam się przyznałeś usunąłeś post przez filmik, która notabene jest sygnaturą. Gratuluje ogarnięcia. Błędnie usunięty post. @ Trivor 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi