Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Imię: Filipek Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jakoś specjalnie się nie pcham, ale chciałbym żeby takowy zaistniał na tej sieci, nie uważam się za najlepszego na to stanowisko, ale na ten moment jestem jedynym i nie widzę by ktoś był chętny przynajmniej na ten moment. Jeśli kiedyś ktoś będzie chętny i nada się na to stanowisko lepiej ode mnie, to bez problemu je mogę oddać - bo bardziej sprawia mi przyjemność rozpisywanie demek niżeli rozliczanie UBT z ich błędów. Oczywiście jako opiekun w dalszym ciągu będę rozpisywał demka, ale tak jak mówiłem wcześniej, dobrze by było żeby ktoś miał jakąś kontrole nad tym wszystkim, odciążając przy tym niebieskich i czerwonych. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: UBT CS:GO Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekun Only Mirage #2 na innej sieci Znajomość SourceModa i panelu (0-10): Nie lubię się określać w takich skalach, nie mam pojęcia, po prostu to ogarniam a jak czegoś nie rozumiem to szybko potrafię znaleźć rozwiązanie za pomocą wujka google. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak, do dogadania. Coś o sobie: Gejmer, raper, pięściarz, żołnierz, student na pierwszym roku bezpieczeństwa w cyberprzestrzeni. Łatwo się ze mną dogadać, jestem szczery do bólu, mam pojeb*** poczucie humoru ale potrafię zachować powagę gdy sytuacja tego wymaga. edit: W odpowiedzi na wasze zarzuty o tym, że nie jestem wystarczająco doświadczony - na swoją obrone powiem że ja w tym przypadku byłem tym banującym, więc ja musiałem rozpisać akcje za które zbanowałem delikwenta, a reszta UBT była od tego żeby mnie skorygować, ja w trakcie demka nie miałem możliwości cofania i spowalniania demka. Rozpisałem to demko jak typowy admin który oczekuje że UBT go skoryguje i przeanalizuje to z dokładnością. Na przykładzie tego samego gracza, lecz gdy to ja pełniłem rolę UBT - nie paliłem każdej jego akcji. Pod spodem zostawiam link. Podsumowując, gdy rozpisuje demko jako ostateczny głos, to znacznie dokładniej analizuje demko i zawsze staram się aby wszystko było na korzyść gracza. pozdrawiam Phizi 1 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) nie -brak jakielkowiek wiedzy na temat czitow, to juz calkowicie likwiduje tego kandydata -za wysokie ego -niski poziom umiejetnosci -sa lepsi kandydaci Edytowane 28 Czerwca 2021 przez smajli´'^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) @ ph1zi To się chłopie w podaniu popisałeś.. Jak sam widzisz jest to podforum rekrutacji na OPIEKUNA SERWERA. Tak wiem, że nie ma oddzielnego dla op ubt(clap clap dla administracji) i dlatego piszę się tutaj z tym, że powinieneś wziąć pewne poprawki do wzoru. Cytat Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak, do dogadania. To się tyczy stricte op serwera, a nie op ubt. Za co ty chcesz płacić? Dostęp do bansa? Cytat Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekun Only Mirage #2 na innej sieci Skoro piszesz podanie o opiekuna ubt, to pytanie te tyczy się Twojego doświadczenia odnośnie ubt, a nie serwerów. Na moje: - Są mocniejsi zawodnicy na to stanowisko, a co za tym idzie będą konflikty. - W podaniu się nie popisałeś, pomimo względnie dobrej estetyki. + Chęci. + Ogarnięcie jakieś tam masz w demkach, więc kolejnego karolka nie będzie XD Wszystko zależy jak reszta załogi do tego podejdzie. @ Drako Fakt w takim razie na nie. Edytowane 28 Czerwca 2021 przez SHAMPON 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Czerwca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 + Wiek + Doświadczenie + Chęci + Składka Skoro nie ma teraz nikogo innego to jestem za daniem szansy. @ SHAMPON "4.12 Zakazuje się pisania postów typu: "Neutral", posty będą kasowane/ukrywane oraz nie brane pod uwagę." 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 29 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jestem na NIE! +wiek -doświadczenie, jak widzę co wy odwalacie w UTB to aż nwm czy płakać, czy się śmiać, a ty pchasz się na OP UBT XD -podanie mało przekonujące - na obecną chwilę nie potrzeba OP UBT +chęci 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 + Wiek + Doświadczenie + Chęci -podanie mało przekonujące Na ten moment za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GimBoo Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 +Wiek +Widziałem Cię w akcji +/- podanie +Znam twoje możliwości Za okresem próbnym jak najbardziej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Pierwsza myśl: Dla mnie szokiem jest, że wypowiadają się ludzie, którzy nic z UBT nie mają wspólnego - nie będą tam pracować, nie będą niczego organizować itp. Jak na moje OPIEKUN powinien być WYBIERANY przez administrację, a nie był awansowany z podania - jaki w tym sens? Powinna to być osoba najbardziej doświadczona i ogólnie taka, która bierze na klatę wszystkie problemy z działu w kwestii rozpisek czy werdytków. Co do podania: To najpierw +plusy: + wsparcie finansowe, bo to zawsze "grosz do grosza"; + wiek, bo nie mam siły patrzeć na tych 15-16; + doświadczenie na randze; To teraz -minusy: - strasznie ubogie doświadczenie z demkami: rozpisywanie dziwnych akcji jako spalone, niedokładność przy oglądaniu czasówki, byle by udupić gracza którego się upatrzyło; - słaba psychika: łatwo doprowadzić do "dyskusji" (oczywiście całkowicie zbędnej) na CB, na tematy przeróżne: inny werdykt niż UBT, inna rozpiska niż UBT, krytykowanie ilości godzin, krytykowanie doświadczenia, i tak dalej; - podejście do graczy: o ile ktoś jest wstępnie czysty, to podejście jest spoko - odpowiedzi są składne, przejrzyste. W przypadku, kiedy wstępnie ktoś jest spalony to sytuacja już wygląda inaczej, mamy do czynienia z "ego top" i na siłę w graczy jest wzbudzane poczucie tego, że nic nie może zrobić; W mojej opinii Ph1zi o ile może być dobrym UBT, to na opiekuna za grosz się nie nadaje i na to miejsce widzę prędzej Awq'a, który w tematach rozpisywanych przez właśnie naszego kandydata, koryguje czasówki i oddziela te "+b" od tych "-b", gdzie w rozpisce kolegi wszystkie są "domniemanie spalone". Oczywiście jestem na nie, nie chcę być pod kimś kto jest słabszy ode mnie. 3 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 +wiek +/-praca na UBT +/-podanie +Chęci Można dać okres próbny Pozdrawiam To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @ UBT CS:GO (prócz 71.) Wypowiedzcie się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) Ten temat podsumowuje wszystko, niby masz doświadczenie, ale mnóstwo czystych akcji rozpisałeś jako aim. Na razie mam zbyt małe zaufanie do twoich umiejętności aby dać ci władzę nad sobą. NIE #Edit Pogadaliśmy sobie na PW, dajcie mu tego opiekuna, dogadamy się. Edytowane 5 Lipca 2021 przez ne0 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi