Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Wilq

wilq

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Minimalnie 18 lat, Nie

10 dni online, Tutaj niestety nie mam, ale nadrobię to 

Minimalnie 300 postów, Jest

Rozpoznawalność oraz aktywność, Myślę ze jest 

Znajomość ortografii i zasad pisowni, Nwm zdarzają mi się drobne błędy ale nie jest najgorzej 

Wysoka kultura osobista, Jest

Brak ostrzeżeń na koncie. Nie mam żadnych ostrzeżeń

1. Imię: Jakub

2. Wiek: 16

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum

W okresie wakacyjnym około 4-5 godzin, natomiast w zimowym spędzam prawie cały dzień przed kompem.

4. Co chciałbyś zmienić:

Mam kilka pomysłów w głowie, ale na razie nie widzę większych koniecznych zmian gdyż forum jest dobrze zrobione.

5. W czym chciałbyś pomóc: 

Chciałbym pomóc w rozwoju sieci, utrzymać porządek na forum, również utrzymać porządek w działach

6. Dlaczego akurat ty:

Myślę ze jestem miłym, spokojnym, oraz uczciwym człowiekiem który dąży do swoich celów. Jestem osobą która posiada już sporo doświadczenia, nigdy nie było ze mną żadnych problemów, zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków i do swojej pracy przykładam się starannie. Na co dzień jestem osobą cichą, interesuje się motoryzacja jaki informatyką. Jestem zawsze pozytywnie nastawiony i gotowy do pracy.  Pomimo, iż jestem młody to staram się rozwijać siebie/swoje umiejętności jak najszybciej/jak najlepiej dlatego też myślę że dałbym rade na tym stanowisku.

7. Staż na forum 

19 Styczeń 2021

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:

Na ten moment nie pełniłem jeszcze tej roli

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Użytkownik∙

Więc tak, zacznijmy od plusów;

Wiek u ciebie nie zdaje sie być minusem no bo jednak przynajmniej pozornie zdajesz się dojrzały +

twoją mocną stroną jest na pewno twoje opanowanie, jesteś cichy i nie rzucasz się w oczy, nie prowokujesz konfliktów więc za to +

Brak ostrzeżeń na forum +

Z kolei minusy widzę następujące;

osobiście uważam że jest sporo do poprawy na forum, mogłeś coś wymyśleć chociażby na rzecz podania -

Doświadczenia nie masz więc niestety minus -

z kolei małym minusem jest mała aktywność na forum, przynajmniej osobiście nie widzę cię często na CB na przykład, choć to nie jakiś duży problem bo CB obowiązkowy nie jest -

Pod znakiem zapytania zostawiam;

Napisałeś, że nigdy nie byłeś moderatorem ale też że masz doświadczenie, więc w końcu jak to mam rozumieć (?)

Mam mieszane uczucia, jeśli jest zapotrzebowanie na moderatora to jestem na TAK...

• Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Stały Bywalec

Jestem na TAK

+ wiek

+ aktywność

+ brakuje moderatorów

- brak doświadczenia, ale szybko się nauczycz też tak miałem na poprzedniej sieci, że mało co wiedziałem. W 2 dni ogarnąłem 75% ob moderatora.

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Torfowisko

+/-wiek  

+/-aktywność 

+/-Rozpoznawalność 

+Brakuje moderatorów 

+chęci 

Minusów wielkich nie widzę więc nie będe pisał 

jestem na TAK 

Edit;1// @ SHAMPON Nie wiem co co ci chodzi twierdząc że ja "siedzę cicho". Moim zdaniem jestem bardzo aktywny czy to w postach z redakcji czy między innymi na SB(widać to nawet bo jestem w topce wpisów). Podanie napisałem między innymi dlatego że miałem taką możliwość,była otwarta rekrutacja więc spróbowałem a że mi się nie udało to  po prostu pogodziłem się z tym. Świat się nie zawala od jednego głupiego podania,trudno trzeba próbować dalej może kiedyś się uda. 

ps: Skoro ty jesteś taki mądry i bardzo aktywny dlaczego ty nie składasz jeszcze podania o moderatora. Wkońcu potrzebujemy takich osób xD

To1rw.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik∙

No cóż kolejny anonim, który się nie wychyla i próbuje gdzieś tam na uboczu coś ugrać. Tak bym podsumował Twoje podanie. Twoją kandydaturę porównywałbym do @ To1rw , gdzie też tak cicho siedział, aż tu się wychylił ten jeden raz i odezwał pokazując bardzo mały zakres rozumowania regulaminu "posta pod postem".

Lat nie masz, dni nie masz, rozpoznawalność.. no nie bardzo. Podanie estetycznie napisane, ale z samego podania utwierdzasz w przekonaniu, że jednak na nie.

Spoiler

4. Co chciałbyś zmienić:

Mam kilka pomysłów w głowie, ale na razie nie widzę większych koniecznych zmian gdyż forum jest dobrze zrobione.

Jak zawsze kilka pomysłów w głowie, ale konkretów zero. No i nie widzisz potrzeby żadnych zmian. Jak dla ciebie ładowanie forum 20s jest cacy. Ba samo pytanie nie odnosi się tylko do technikalii forum, a do ogólnego funkcjonowania forum. Teraz spójrz na ostatni wysyp skarg, jeśli nie dostrzegasz problemu, to nie zasługujesz na rangę, ale głowa do góry. Tamburyn i tak będzie rekrutowała byle kogo, więc masz spore szanse.

Nie.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Ogólnie to beka, że jakieś świeże konta wypowiadają się w twoim podaniu na moderatora, mam nadzieję, że takie coś nie będzie brane w ogóle pod uwagę.

"Dlaczego akurat ty?" Imo trochę to podobne do mojego podania na moda xddddd ale kijjj

"4. Co chciałbyś zmienić: Mam kilka pomysłów w głowie"

Skoro masz, kilka pomysłów w głowie to wypadałoby się nimi z nami podzielić, aby nas przynajmniej trochę zainteresować.

Nigdy nie widziałem, abyś kogoś prowokował lub wyzywał, także spokojnie, mogę powiedzieć, że jesteś osobą bezkonfliktową.

No wymagań do końca nie spełniasz, dlatego ja to widzę tak, że albo administracja cię przyjmie na testa i w trakcie przechodzenia tego testu próbnego będziesz to nadrabiał, lub po prostu pierw będziesz musiał nadrobić brakujące wymagania i potem się starać o moderatora.

Podsumowując, to podanie nie jest jakoś wybitnie dobrze napisane, ale myślę, że można dać ci szanse.

Pozdrawiam 

Edytowane przez Olo`cLaR'2k21
  • Lubię to! 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Jestem na TAK

+ wiek

+ aktywność

+ chęci 

+ rozpoznawalność

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Jestem na TAK

+wiek 

+ aktywny  

+ rozpoznawalny

• Lubię to! 2
  • Premium
Premium

Na tak

+Brakuje moderatorów

+estetyczne podanie

+Rozpoznawalność

+aktywność

• Lubię to! 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Jestem na tak.

+wiek

+podanie

+aktywność

+próba zaangażowania

I jest on bardzo ogarniętym uzytkownikiem pomógł mi w róznych trudnych sytuacjach i spokojnie można stwierdzić że  się nadaje .

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem na TAK

+ wiek

+ aktywność

+ brakuje moderatorów

+ Miły

+ Pomocny

• Lubię to! 1
  • VIP
VIP

Jestem na TAK

+ogarnięty 

+miły 

+pomocny

+/- aktywność, nabij te godzinki jak najszybciej

+podanie napisane ładnie

+chęci

• Lubię to! 1
  • Moderator
Moderator

Plusy:

+ ogarnięty jak na swój wiek

+ chęci

+ Staż na forum

Minusy:

- Dni online ( nie są tak ważne )

Pół na pół:

+/- Rozpoznawalność

+/- Podanie ( estetyczne, ale krótkawe )

Podsumowując jak dla mnie moderator testowy pod nadzorem administracji

• Lubię to! 1

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• Użytkownik

Jestem na TAK

+ wiek

+ aktywność

+ brakuje moderatorów
+ pomocny

• Lubię to! 1

Jestem za okresem testowym.

Z obecnych podań na moderatora jest jako jedyne nie jest napisane przez totalnego noname'a. Podanie może krótkie, ale nie każdy lubi rozpisywać się jak w pracy magisterskiej. Wydajesz się dojrzały, może staż na forum nie powala, ale najważniejsze, że ten staż był zupełnie bezproblemowy. Jako opiekun sprawujesz się dobrze, widać, że serwer sobie tam w spokoju prosperuje. Kwestia nauki działania jako moderator na forum nie jest przesadnie trudna, więc nie wydaje mi się, żeby z tym był problem. Każdy gdzieś zaczynał, więc czemu nie tutaj. Jedynym z sensownych wymagań na minus jest wiek, jednak wiek wiekowi nie równy. 

Podsumowywując na plusik:

+ bezproblemowe wywiązywanie się z obecnych rang

+ kultura

+ chęci

+ duży czas online jak na półroczne konto

+/- rozpoznawalność

Na minusik:

- przykrótki staż

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Na tak:

+ kultura

+ chęci

+/-czas online

+podanie

• Lubię to! 1
  • Street Strefa Family

Witam,

niestety nie podam min. 3 powodów jak to jest wymagane, ponieważ nawet chłopie nie spełniasz wymagań a to mówi już chyba wszystko - dziękuję.

Zapraszam do złożenia podania tak za kilka latek :) a od warnów nie zamierzam się odwoływać za te powody. Ludzie tu spada poziom forum i nikt z tym nic nie robi to i zapewne nikt nic nie zrobi z tym, że piszę tutaj to co myślę tak jak nasza kochana średnia wieku na forum, pozdrawiam :) 

• Lubię to! 1

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Użytkownik

No to tak:

wiek -

staz +/-

"Mam kilka pomysłów w głowie, ale na razie nie widzę większych koniecznych zmian gdyż forum jest dobrze zrobione." - Zawsze wypisanie chociaż 2/3 pomysłów które nie okażą się jakoś bardzo efektowne jest lepsze niż napisanie tak jak napisąłeś :D

aktywnośc +

rozpoznawalność +/-

W dniu 2.07.2021 o 16:49, wilq napisał:

Myślę ze jestem miłym, spokojnym, oraz uczciwym człowiekiem który dąży do swoich celów

Prawdziwe info +

Jestem osobą która posiada już sporo doświadczenia

|
    V

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:

Na ten moment nie pełniłem jeszcze tej roli

:wtf: 

zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków i do swojej pracy przykładam się starannie

+

Jestem na TAK  Jak dla mnie sprawdzisz się w tej roli. Każdy zasługuje na szansę, znam cię już trochę czasu i jescze nigdy mnie nie zawiodłeś :P 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jak wiadomo wiekszsoc nastolatkow w tym wieku jest "wybuchowa" wiec dla mnie jest to spory minusik. Wiadomo nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale uwazam mimo wszystko, że osoby na takich stanowislach powinny być jednak troszkę starsze. 

-doświadczenie 

+chęci 

+aktywność

Generalnie 50/50  jesli ja mialbym decydować to bardziej NIE niż TAK :)

Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny.

• LEGENDA

+ Chęci 
+Aktywność
Ale jestem za daniem szansy.

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Przyjmuję na okres próbny.

• Super 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

przyjete.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]