Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - Giorgio

SHAMPON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Powiem tak, większość akcji było fartownych, albo po prostu słyszałem strzały gdzie byli goście. Więc no..  Zacznij grać fast cupy i mixy w 1.6 to zobaczysz tam poziom grania, jeśli chodzi o fleshe i smogi to większość akcji jest fartownych, a te skanowanie to zwykłe skany które są na dd2. Wychylanie na okno czy tam skrzynie. Jak byś zerknął zabiłem z ct i patrzyłem na okno i skrzynię. I wiedziałem gdzie są typy, cofnąłem przeładowałem kałacha i poszedłem dalej strzelać typów. Więc no nie wiem o co ci chodzi.

@ SHAMPON to, że miałem dobry dzień i staty 87 na 8/9 zrobiłem to nie oznacza, że odrazu odpalony jestem, większość killi to heady gdzie masz 2 fragi za headshoty. Jak dla mnie miesiąc temu jak grałem moje staty były 120 na 9 więc no jak dla mnie to może cofnij się do poprzednich momentów i zobacz gdzie cheatowałem a gdzie nie, bo tutaj większość moich akcji jest czystych i były fartowne. Róbcie ubt jak uważacie to wasza robota.

Edytowane przez Giorgio
  • Ha ha 1

Na razie rozpiska od HLTV

1:24 Na spowolnieniu gościa widać, do wybronienia. B-

1:36 Chodzi Ci o fraga w smoke'u i chwile przed?(1:32 bardziej) Jeśli tak to tak na pewniaka skanowanie, ale zostawie B+/-, mogło pójść info od trupa.

1:40 Celownik zbiegł się z modelem przed wyjściem, może przypadek  B+/-

3:10 Po modelu, ale mógłbyć przypadek, żeby spojrzeć w wejście od B B+/-

4:30 Bardziej typowe miejsce do skanowania jest po lewej, jak ktoś kampi B+

6:33 Nie no, tutaj było widać gościa, słabo, ale jednak B-

9:08 B+, tu już przeginka

10:48 No tutaj pewniak mocny poleciał, zawsze patrzysz okno, a tu już na modelu chwile przed pickiem B+

11:25 To co 6:33 i 9:08. Może to ty gorzej przez smoke'i widzisz :kekw: B-

13:21 Za szybko B+

W sumie to są 3 akcje mocne + kilka dziwnych. Jak dla mnie to bez pova by się obeszło, ale zaraz spojrzę dla pewności.

POV

9:50 B+

11:52 B-

12:14 Również było B-

12:20 Na tego drugiego afka szybsza reakcja, troche na pewniaka B+/-

12:23 U mnie celownik jest troche za modelem, idk B-

12:25 Widział wcześniej drugiego, więc zostane przy B-

Poprawka:

Naturalna poświata 100% od nvidii + gamma na maxa, 6:33 B-, 11:25 B-. 9:08 zmiana na B+, my bad za bardzo do przodu poleciałem, smoke się nie załadował.

• Super 1
  • Użytkownik∙
1 godzinę temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:

1:24 Na spowolnieniu gościa widać, do wybronienia. B-

1:36 Chodzi Ci o fraga w smoke'u i chwile przed?(1:32 bardziej) Jeśli tak to tak na pewniaka skanowanie, ale zostawie B+/-, mogło pójść info od trupa.

1:40 Celownik zbiegł się z modelem przed wyjściem, może przypadek  B+/-

3:10 Po modelu, ale mógłbyć przypadek, żeby spojrzeć w wejście od B B+/-

4:30 Bardziej typowe miejsce do skanowania jest po lewej, jak ktoś kampi B+

6:33 Nie no, tutaj było widać gościa, słabo, ale jednak B-

9:08 To samo co wyżej, słabo, ale widać B-

10:48 No tutaj pewniak mocny poleciał, zawsze patrzysz okno, a tu już na modelu chwile przed pickiem B+

11:25 To co 6:33 i 9:08. Może to ty gorzej przez smoke'i widzisz :kekw: B-

13:21 Za szybko B+

W sumie to są 3 akcje mocne + kilka dziwnych. Jak dla mnie to bez pova by się obeszło, ale zaraz spojrzę dla pewności.

9:08 Pova obejrzyj, bo ta czasówka jest +B. Tam jest pół flesh, który sobie sam na jape rzucił. W połączeniu z smogiem nic nie widac. Przypominam, ze hltv nie wychwytuje poprawnie fleshy + przesuwając suwakiem czas bugujesz smogi, więc będziesz widzieć przez smoga. Sytuacje z smogami i fleshami ogląda się za pierwszym zamachem.

O to jak wygląda ta czasówka > 20210803165019_1.thumb.jpg.e2724984c183d34bfc1607e8f8e609d7.jpg

No przecież widać XDD Gówno widać.

https://imgur.com/a/b7YIHK8

https://imgur.com/a/06JzYOW

Edytowane przez SHAMPON
  • Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

Powiem ci tak shampaneiro, jak bym miał anty flasha to w minucie 8:17 bodajże zabił bym typa bez problemu a miałem problem bo miałem full flasha... Więc no, zależy jaką gamme masz rozjaśnioną bo ja model widziałem normalnie nawet jak na demku teraz oglądałem.. Czasówka 9:08 u mnie widać normalnie model przez smoka.

Edytowane przez Giorgio
  • Użytkownik∙
37 minut temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:

1:24 Na spowolnieniu gościa widać, do wybronienia. B- / Widać było typa.

1:36 Chodzi Ci o fraga w smoke'u i chwile przed?(1:32 bardziej) Jeśli tak to tak na pewniaka skanowanie, ale zostawie B+/-, mogło pójść info od trupa. Poszło info od trupa i dlatego skanowałem dla pewniaka. -B

1:40 Celownik zbiegł się z modelem przed wyjściem, może przypadek  B+/- / To przypadkiem, fartownie. -B

3:10 Po modelu, ale mógłbyć przypadek, żeby spojrzeć w wejście od B B+/- / Tutaj raczej fart a nie przypadek. -b

4:30 Bardziej typowe miejsce do skanowania jest po lewej, jak ktoś kampi B+ / No raczej po lewej, ale lepiej skanować każde miejsca. Zostawmy +B

6:33 Nie no, tutaj było widać gościa, słabo, ale jednak B- /  Nie wiem jak shampon nie widział typa. No beka -b

9:08 To samo co wyżej, słabo, ale widać B- / Oglądałem dopiero tą czasówke, widać model typa.. -B

10:48 No tutaj pewniak mocny poleciał, zawsze patrzysz okno, a tu już na modelu chwile przed pickiem B+ / Jeśli chodzi o pewniaka to raczej wleciałem na pewniaka. Byłem odrazu na modelu bo wlatywałem w celowany. Uznajmy +b

11:25 To co 6:33 i 9:08. Może to ty gorzej przez smoke'i widzisz :kekw: B- / Beka - B

13:21 Za szybko B+ / Trochę +B

Dla mnie również 3 akcje, na povie tak samo pustki, shamponik raczej nie umi sprawdzać demek gdzie są smoki i flashe..

Tutaj jest moja gamma shampon.. Ja przez nią widze, nie wiem jaką ty masz ustawioną

Screenshot_5.png

Edytowane przez Giorgio
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

pov
9:50 w tej czasówce kompletnie nic nie widać, tak jak wspomniał shampon, należy oglądać ciągiem i nie cofać do tego, bo smoke'i mijają i widać inaczej, niż jest oryginalnie. Objerzałem specjalnie tą czasówkę na dwóch różnych ustawieniach monitora-najjaśniejszym oraz najbardziej kontrastowym, żeby wyłapać model za smoke, mimo to i tak go nie widać, także  b+, dodatkowo rundę wcześniej patrzy mida przez smoke, nikogo nie widzi, po prostu wyszedł przez smoke nie oddając ani jednego strzału, bo nikogo na wh nie było widać. Spalone w 100%

20210803174004_1.thumb.jpg.6de5f8440ac10bd984cd73e73200e7c9.jpg

Sprawdzane na ustawieniach i rozdziałce giorgio, gówno widać
11:52 tu mógł widzieć, że dał mu obrażenia b-
12:14 to samo co w 9:50, nie ma prawa go tutaj widzieć, ale magicznie do niego strzela, nawet nie fullauto, tylko tapy b+

20210803174249_1.thumb.jpg.140f62e89bdfba1c0e2406f1b792acfa.jpg
Znów ustawienia giorgio, znów gówno widać
12:16-12:20 dokładnie wcelował się w obu AFK na respie, w 8:12 dokładnie sprawdza ciemnie i głeboko resp ct, po czym nagle się odwraca do B, bo wie że tam są przeciwnicy. Tutaj zupełnie inne sprawdzenie miejscówek, idealnie na modele, nikt czysty nie sprawdza akurat tam, gdzie stoją przeciwnicy, w odstępie 3 rund, tym bardziej, że wychodzi tym midem dosyć często, więc normalnie sprawdziłby każdą pozycję. b+
12:25 to raczej czysto, pierwszy kill normalny, drugiego widział sekundę wcześniej b-

hltv
1:14 polagowane hltv, ale widać jak wbiega bramą na b, b-
1:36 jak się nie przyjrzę to chłopa nie widać+smoke tam leży, przeglądając inne osoby na HLTV to nie było tam nikogo, kto dałby info o tym, że przeciwnik jest w tamtym miejscu b+
1:40 imo clear, dużo osób tak pickuje b-
3:10 modelowo, śmierdzi na kilometr. Widzi, że wbiega mu przeciwnik do dolnego, więc wbiega do dolnego nic nie sprawdzając, leci dokładnie modelowo na przeciwnika. Darujmy sobie takie żarty b+
4:30 XDD Znów nie robi tego w żadnej innej rudzie, ale w tej akurat poskanuje b+    
6:33 tu przez chwilę model było widać b-
9:08 pokrywa się z povem 9:50
za 10:48 dałbym b+/-, ale sekundy później się chowa i wraca wcelowany w model w innym miejscu b+
11:25 pokrywa się z povem 12:14
13:21 b+

Szanujmy się, jak wy niby przez te smoke widzicie cokolwiek? Nawet na jego ustawieniach gówno widać, a u was jakimś cudem model prześwituje.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

HLTV oglądane pierwsze.

1:24 b-

1:36 +/- leciał smoke i skany z podestu mogło być info

1:40 +/- widział chwilę wcześniej że chłop tam zbiega, ale dość dziwne wychylenie prosto na model, bo tamten mógł w inne miejsce biec.

3:10 +/- słychać z której strony te strzały padały, dziwne te modelowe wyjście, ale mógł być to przypadek 50/50

4:30 b+ nie wiem skąd on wiedział że ktoś tam stoi, dość dziwne miejsce na skan.

6:33 b- było widać chłopa

9:08 b- ja tu chłopa widziałem, na POV to samo

10:48 +/- słychać tam typów jak nawalają od strony bramy, pick na model akurat randomowy, wychylenie na okno normalne bo tam Cię ktoś najszybciej zobaczy z pozycji w której stoisz.

11:25 +/- musiał bym to na pov zobaczyć 

13:21 b+ jak dla mnie najbardziej podejrzana akcja z tego demka, ani razu ta miejscówka nie była sprawdzana, akurat jak ktoś tam był to sprawdził.

POV

9:50 b- tak jak myślałem widać tam goscia.

11:52 b-

12:14 +/- przez tego smoke był lekki cień modelu, i random strzały które zabiły

12:20 +/- tutaj dość dziwne sprawdzenie na pewniaka że ktoś tam jest. ja bym się nie spodziewał że tam jeszcze ktoś będzie ale mógł być przypadek

12:23 b-

12:25 b-

Jak dla mnie dość kontrowersyjne demko, bardzo dużo randomowych akcji i praktycznie typowe miejsca podejrzane.

Jak cyfrak będzie za banem to ja też póki co wstrzymuję się ze zbanowaniem gracza. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • Użytkownik∙

POV
9:50; bez szans, że tam kogoś widzicie :v, +
12:14; +
    HLTV
1:24; widać, -
1:36; z +/- max.
1:40; w 1:37; go widział. -
3:10; zero sprawdzenia, imo słychać strzały w górnym, więc można przypuszczać podjazdu. Też +/- dam, imo straszne drewno.
4:30; uła, jakie nieudolne. +
6:33; -
9:08; tylko tego po lewej widać. +
10:48; do końca, +
11:25; +
13:21; chłopak stamtąd strzelał, raczej mnie nie kupuje. -
Jestem w stanie zrozumieć wiele, ale nie takie strzały, xd
Screenshot_4.png.565a0fbde1afb8423ccb897587a46d0f.png

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]