Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Co chcesz dodać?: Pkt w regulaminie dotyczący skarg , za 3 bezsensowne skargi leci ostrzeżenie . Dlaczego: ponieważ to jest irytujące gdy ktoś składa skargi bez sensu , tylko zaśmiecają forum, oraz więcej jest roboty dla grupy forum którzy ogarniają skargi oraz Je rozpatrują niektóre skargi wiszą tygodniami , czemu? Bo większość jest pisane ze zwykłej nienawiści do "Admina" bo dał mu słusznego bana , wszyscy dobrze o tym wiemy więc skończcie tutaj robić niepotrzebną spinę bo to nie potrzebne Ja tu tylko propozycje daję a wy odrazu na Mnie najeżdżacie Sory nie pozwolę sobię na to Jesteście jakby to powiedzieć "TOXIC HUMAN FORUM" Ja mogę do skutku Piszcie co chcecie Ja mam to gdzieś bo akurat wasze zdanie mało Mnie interesuje Tutaj podejmuje decyzję Administracja, nie Wy. Tak się bawimy? Okej to zaczynamy @ SHAMPON uważasz iż ss'y są bezsensowne? Owszem różnie bywa że są obejścia (Anty'ss) wszystko rozumiem , lecz w ostatnim czasie większość (multikont/aim) wyszło na jaw nawet u tkz: ViperisPro(Waler) grał wtedy pod nickiem " Jason Walker" , przez ss'y został wyłapany to pierwsze , lecz podmienianie modeli wykrywa itp więc chłopaczku skończ gadać głupoty że ss'y bez sesnsu, mógłbym wymieniać ale nie o to tu chodzi a co do Twojej wypowiedzi o interpunkcji , to Mnie rozbawiło Jeżeli Ci się coś nie podoba to nie musisz czytać , wtedy chociaż byś nie zaczynał kłótni i prowokował Toxic Mówisz o skargach tak? na ten temat już Mi się nie chce rozpisywać a więc teraz @ helikopterovsky jedziemy uważasz że na 21lat chcesz oczekiwać więcej, rozumiem to proszę bardzo Dziękuję za uwagę Pozdrawiam @ Trivor Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Cyk 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Moja kontrpropozycja: Za pisanie jak dzban, wystrzał z dupy Gesslerowej w stratosferę. Irytująca, to jest Twoja interpunkcja. Poproś kogoś z rodziny, by ci spacje wyjął z klawiatury, skoro nie wiesz kiedy masz jej używać, bo zaśmiecasz tylko forum. Na jakiej podstawie będziesz stwierdzał, że skarga jest bezsensowna? Bo takie jest Twoje widzimisię? Bo została odrzucana? Jeśli ktoś zastosował się do wymogów skargi, to musi zostać ona rozpatrzona i tyle. Admin ma prawo dać ss'y, a gracz ma prawo napisać skargę. Uważasz, że skargi są bezsensowne, a ja uważam, że klepanie ss'ów w 2022 jest bezsensowne. 2 2 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 29 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Szampon ofensywnie wjechał, ale zimny prysznic się przydaje. Przeczytałem propozycję i myślę, że u autora chyba z kranu leci izotonik ;D Po kimś kto twierdzi, że ma 21 lat można oczekiwać więcej. Zdecydowanie nie. // W dniu 28.01.2022 o 08:58, Cyk napisał: Owszem różnie bywa że są obejścia (Anty'ss) wszystko rozumiem Właśnie nie rozumiesz. W dniu 28.01.2022 o 08:58, Cyk napisał: lecz podmienianie modeli wykrywa itp więc chłopaczku skończ gadać głupoty że ss'y bez sesnsu XDDD Założymy się? Mogę wejść na coda na dowolnych modelach, nawet sska ci zapodam w trakcie gry. Ty mi dasz bana - ja wstawię klar ssy [Mimo że ub i tak nie dostanę, bo mam tam bana na ip] Jak będą czyste - farmazonisz. Jak spalone - jestem toxic, rzucam słowa na wiatr. A potem może pokaże jak, a każdy admin 1.6'tki będzie zmuszony robić rozpiski. To jak, gramy w tę grę? Czy się @ Cyk asz? Edytowane 29 Stycznia 2022 przez helikopterovsky 2 1 2 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Ja proponuje, żeby za bezsensowne spamowanie emotkami były ostrzeżenia 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zielekn0 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Propozycja według mnie nieudana, nie po to w temacie Skargi są podtematy Przyjęte/Odrzucone. Na dodatek każda osoba ma prawo składać tak długo skargę jak jej się to jawnie podoba i nic z tym nie zrobisz, jedynie możesz ugryźć się w język i tyle. A co do tego co Szampon napisał to ma rację, spacje powinni Ci zabrać w domu jak i emotke "🙂", bo najebales ich więcej w poście niż moja Matula pierogów na wigilię, także stary, zluzuj gumę i niech Ci może dziewczyna jak masz, wyssie jad z węża, bo toxic jesteś jak ojej. I skoro masz gdzieś co inni piszą to na co tu jesteś wgl? Kazdy może podzielić się opinią i nie musi ona być po Twojemu, także 21 latku, otwórz oczka i patrz obiektywnie a nie jak Ci się podoba, bez odbioru, nie próbuj odpisywać na to, tylko przyjmij na klate, bo będę musiał Cie wyjaśnić, wpierdolic, przemielic i wysrać, a nie będzie to trudne. A za ten tekst do Szampona pt "Tak się bawimy? To zaczynamy" to z ręką na sercu, jakbyś był moim kolegą na "żywo" to bym Ci taka listwe na łeb zapodal, że byś się oblizał. Miałbyś taka zabawę, że mmmmm 😊 Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Zielekn0 Bo nie widzialem jego jednego tesktu 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 29 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Jak już gość dyskutuje z Shamponem nazywając go chłopaczkiem, a Shampon zjada go doświadczeniem jak większość ludzi z wszystkich forum w Polsce to pozdro 🤣 Druga kwestia jest bezsens tego. To może od razu dać adminom ostrzeżenia gdy pod odwołaniami piszą - czysto UB, a nawet demka nie pobrali co łatwo idzie sprawdzić. I wtedy uważam, że już byś nie miał admina gdyby takie 3 dema wleciały. Dla mnie na Nie. Bez sensu to jest w ogóle 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 30 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Co rozumiesz poprzez słowo bezsensowne? Jeśli ktoś ma odmienne zdanie, nawet jeśli jest niedorozwinięty, nie znaczy, że nie ma prawa go wyrazić i nie zgodzić się z opinią, która została wyrażona w innym temacie/warnie/poście/wpisie. Od tego jest skarga, która zostaje rozpatrzona, a najwyżej odrzucona. Nie widzę podstaw do narzucania ograniczeń wszędzie gdzie się da, bo zaraz wejdziemy w etap, że użytkownicy będą się bać pisać na forum tematów bo będą mogli dostać warna. Czy ewentualnie wstawienie szablonu skarga zostaje odrzucona, to aż taki nakład pracy? Czy tych skarg jest tyle, że administratorzy siedzą i czytają dniami i nocami, przeprowadzają debaty na temat słuszności skarg? Nie sądzę. Również jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 30 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 +1, zgadzam się z kolegą wyżej (w sensie bezpośrednio nade mną, aby nie było nieporozumień kappa). Pominę kwestie w których się zgadzam, a dodam jeszcze coś od Siebie: czyli "bezsensowne" propozycje również kończą z +1 do ostrzeżeń? W końcu to również "strata" czyjegoś czasu w oczach przedstawiającego tę propozycję - trzeba wejść, przeczytać i wydać werdykt - o popatrz, dokładnie jak w skargach!, więc jeżeli zostanie ona odrzucona (czytaj: nie przyjmie się = nie jest potrzebne = jest bezsensowna) to otrzymujesz +1, zgadza się? Raczej nie byłbyś zachwycony. Można to podpiąć pod KAŻDĄ sytuację w której mamy coś przyjąć albo odrzucić. Powstaje w taki sposób segregacja - coś się przyjmie to jest pożyteczne, coś się nie przyjmie to jest bezsensowne. Inna sprawa, kiedy ktoś robi sobie jawne jaja w temacie, wprost wyzywa administrację czy inne tego typu kwiatki, ale na to już są paragrafy i ludzie zdrowo myślący szybko to zdejmą i odpowiednio nagrodzą. Po drugie: ":) więc skończcie tutaj robić niepotrzebną spinę bo to nie potrzebne Ja tu tylko propozycje daję a wy odrazu na Mnie najeżdżacie Sory nie pozwolę sobię na to Jesteście jakby to powiedzieć "TOXIC HUMAN FORUM" Ja mogę do skutku Piszcie co chcecie Ja mam to gdzieś bo akurat wasze zdanie mało Mnie interesuje Tutaj podejmuje decyzję Administracja, nie Wy. " ~ to własnie w moim odczuciu jest bezsensowne. Przyszedłem przeczytać propozycję, a nie prywatne płacze. Jeżeli zdanie ludzi Cię nie interesuje, to po cholerę piszesz ten temat, równie dobrze mogłeś się skierować na priv do kogoś czerwonego. Ty tu akurat masz do gadania tyle co użytkownik, który się z tą propozycją zgodzi i ten który się z nią nie zgodzi - jesteś numerkiem na "tak" lub "nie" i na tym się Twoja rola kończy. Nie wiem z czym do ludzi wychodzisz, to propozycja, a nie miejsce do wyżalenia się - innymi słowy sam byś w tym momencie mógł zdobyć +1 i nie byłoby najmniejszego problemu w oczach każdego kto tutaj się wypowiedział i dał swoje "nie"; Oczywiście, również jestem na nie. offtop: (na który sobie pozwolę, widząc wiadomości wyżej) SS w 2022 to ściek i każdy kto się nie zgadza zatrzymał się w rozwoju jako gracz gdzieś koło 2015. Jest to po prostu wygodniejsza kwestia dla admina - w końcu ile to zrobić szybkie SS i dać robotę UBT, zamiast obserwować gracza, nagrywać demko, rozpisywać akcje I WTEDY dać UBT do oceny, więc OCZYWISTYM jest, że każdy co bardziej leniwy admin będzie za taką opcją jak zostawienie SS parł rękami i nogami - to nie ani temat na to, ani czas, więc połowa "propozycji" powinna z buta być usunięta, bo tylko STRACIŁEM CZAS (czytaj: 1/2 tematu jest z buta bezsensowna, hmm, 0,5 ostrzeżenia?). Na przyszłość: zmniejsz ilość emot to może ktoś Cię będzie brał na poważniej. Wyrażanie swojego zdania, albo posiadanie odmiennego niż ktoś inny to nie grzech, więc się tak nie napinaj kiedy trafiasz na ścianę. 4 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi