Użytkownik KING1 Opublikowano 11 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) 1. Twój nick: KING1 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym aby usunąć smoke z darmowych zestawów, ponieważ gracze często jak nie trolluja rzucając jest specjalnie w miejsca gdzie są zbędne, albo często robią to mniej obeznani gracze nie wiedząc że tak na prawdę nie raz to bardzo przeszkadza. A jeżeli na prawdę ktoś używa tych smoków to może sobie dokupić, bo nie ukrywajmy że siano cały czas jest dostępne. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ gra będzie bardziej przyjemna i mniej nerwowa bo byłem świadkiem gdzie ludzie często obrażali z tego powodu, gdzie potem wychodziła kłótnia. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Edytowane 11 Lutego 2023 przez KING1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 14 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 No to ja wyrażę swoje zdanie na tą propkę. Tak, więc dla mnie usunięcie smoka z darmowych zestawów jest zbędne, dlaczego? Gracze choćby mieli usunięte z darmowego zestawu tego smoka to i tak nadal by kupowali sobie przez siano, które mają dostępne w znacznej ilości. Czy to taki troll lub osobnik, który mało co wie na temat rzucania smoka i tak kupi, a bardziej doświadczeni gracze i tak nadal będą obrażać czy też krzyczeć przez mikro, aby nie było rzucane. Także nie ma co ruszać tego bo i tak wyjdzie na to samo. Tego się już nie zmieni. Niektórzy już mają tą rutynę z tymi smokami, a inni ciągle czasem za bardzo przesadzają i narzekają za bardzo. Jedynie co można w tej kwestii zrobić to zgłosić na u@, jeśli ktoś faktycznie utrudnia grę tymi smokami czy robi to po złości. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Usunięcie odpada, bo często gracze rzucają z CT na bramę na środek aby gracz z AWP ich nie skasował. Jedyne co można by było zrobić to limit smoke na gracza 1 smoke na rundę i gitara. Jeśli ktoś spamuje granatami to zgłaszaj na U@ za spamy jest ban 😃 Tak btw. Dlaczego VIP Menu dostajemy bronię i granaty ale dostajemy tylko 1 flasha? Co rundę trzeba kupować kolejnego 😃 @ SHAMPON nie chodziło mi o usunięcie smoke z menu broni, tylko o to aby nie usuwać granatu dymnego ogólnie, nawet ze sklepu pod „B” Dlatego rzuciłem propozycją o dodanie pluginu z limitem na 1 smoke, nie ważne czy kupisz ze sklepu za $ czy masz go jako VIP/SVIP Grałem dawno temu na serwerze DD2 na którym był taki plugin i było git, nikt nie spamował. Do VIP’a oraz SVIP’a powinien zostać dodany drugi flash oraz pełen kevlar z hełmem, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Edytowane 16 Lutego 2023 przez Mokry Lemur ! 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Lutego 2023 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 7 godzin temu, Mokry Lemur ! napisał: Jedyne co można by było zrobić to limit smoke na gracza 1 smoke na rundę i gitara. Dokładnie, o tym samym pomyślałem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Co to za durna argumentacja 2 panów powyżej. Eksde w chuj. Cytat Usunięcie odpada, bo często gracze rzucają z CT na bramę na środek aby gracz z AWP ich nie skasował. A co jak usuniesz smoga z darmowych zestawów, to nikt sobie smoga nie kupi i nie rzuci? Tu nie chodzi tyle co o spam granatów, a debili, co nie wiedzą kiedy i po co je rzucać. Choćbyś miał 10 najlepszych cs'owych snajperów w ct, którzy kontrolują cały środek i nie pozwalają nikogo z ct obić przez bramę, to i tak znajdzie się jeleń, który tego smoga rzuci. Cytat Gracze choćby mieli usunięte z darmowego zestawu tego smoka to i tak nadal by kupowali sobie przez siano, które mają dostępne w znacznej ilości Owszem, ale przez to, że w obiegu będzie ich mniej, to głupawy ns bez vipa, nie podniesie sobie tak często tego smoga, bo nie każdy będzie to kupował, a ns'i nie mają domyślnie vipa i biegają bez kasy. Jest różnica kupić , a mieć. Wyjebać smoga z vipa. W zamian dać drugiego flesha i hełm... Nie rozumiem dlaczego hełmu w tym vipie nie ma, a jest sam kevlar. Problem nadal będzie, ale przynajmniej z mniejszą częstotliwością. Edytowane 15 Lutego 2023 przez SHAMPON 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 15 Lutego 2023 420 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Ograniczyć smoka do max jednego i nie ma problemu i można usunąć granaty z darmowego svipa i tak mają dużo kasiory by samemu sobie je kupić. Już nie przesadzajcie z tymi propkami bo już śpiwor zjebał tak skoczka że to szok szkoda gadać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 16 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 15 godzin temu, KushMan napisał: Ograniczyć smoka do max jednego i nie ma problemu i można usunąć granaty z darmowego svipa i tak mają dużo kasiory by samemu sobie je kupić. Już nie przesadzajcie z tymi propkami bo już śpiwor zjebał tak skoczka że to szok szkoda gadać. Średnio widzę pomysł usunięcia wszystkich granatów z menu broni, freeztime jest chyba 1 czy 2 sec ktoś kto szybko klika, to faktycznie kupi, ewentualnie dochodzą bindy na szybkie kupowanie, już teraz dodajmy że vipy nie mają drugiego flasha i brak hełmu. Co do skoczka to niestety prawda, za coś jednak hajs się płaci a dalej można palic rolkę i robić gsj, może nie jak przedtem ale też daje szybkości. Zakaz palenia rolki po skokach i zawsze 2/3 kroki tak powinno być, bo gracze robią BH a o tym regulamin z tego co wiem nic nie mówi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 17 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Poza tym to jest FFA i generalnie większość graczy i tak granatami rzuca pod swoją grę, a nie zespołowo. Wydaję mi się, że nawet limit wiele nie zmieni, bo jeśli ktoś rzuci SG pod siebie żeby przykładowo móc przejść lub wyczekać na fragi czy coś w ten deseń, a Tobie to w jakiś sposób utrudni grę to przecież nikt nie będzie patrzył czy Ci przeszkodzi jak rzuci tak dymny. Gracze, którzy spamują granatami lub celowo przeszkadzają są banowani po zgłoszeniu. Na każdej sieci i na każdym serwerze svipy mają cały ekwipunek bez żadnych ograniczeń na granaty. Bez różnicy czy sam kupi czy będzie miał za darmo. W czasie rundy cała mapa jest zadymiona w każdym możliwym miejscu. Co do skoków to Edytowane 17 Lutego 2023 przez paeel 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 7 Maja 2023 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 (edytowane) Uważam że granaty powinny zostać usunięte. Tylko smoke. Może nie ze względu na dzień, aczkolwiek nie jeden 'lepszy' gracz po prostu nie gra ze smoke i wywala go (odpalonego) na początku rundy- co powoduje że są zasypane okolice respów. A brak niego - wiadomo że niektórzy kupią, ale nie wszyscy. Zmniejsza to ich ilość, zwłaszcza przy darmowym VIP w nocy. Co do skoków to się własnie zastanawiałem, widząc dzisiaj adminów mijających mnie niczym kangurki w anarchii, znacznie skracając czas 'drogi'. Wiem że pisząc kiedyś regulamin na DD2, dodałem post typu "zakazuję się technik zwiększających prędkość ruchu, przez co jesteśmy w danym miejscu szybciej niż możliwe byłoby to przy 'klasycznej' rozgrywce. - ocenia administrator". Może to rozwiązało by problem? Edytowane 7 Maja 2023 przez Destinn 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Dymnych nie usuwamy. Naprawilem zeby dawalo svipom helm do kamizelki i 2 Flashe. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi